![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Ubuntu, Fedora, Debian, или SUSE? Коя е най-добре? Бъди като описателна в отговор на въпроса си по-бързо. Благодарности! Всички мнения са добре дошли. Явно това, което исках да кажа е, което е най-добрата операционна система като цяло. Аз вече имам Ubuntu и хареса. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Наистина трябва да бъде по-конкретен по въпроса ви, но аз ще се опитам и да отговаря възможно най-добре, както аз мога. Предвид факта, че ти се иска, който е най-добрият между Ubuntu и Debian insinuates, че сте наистина, че не е запознат с Linux. Аз лично се използва всичките четири и тук е моят опит. Debian: лош избор за Newbie. Въпреки че на предпочитание е най-доброто от четири, което трябва да направите много, за да променяте вашата система на начина, по който искам. Това може да бъде напрегнат задача на Linux новодошлия. SuSE: Въпреки, че аз винаги съм го радва намери твърде система консумация за моя вкус. Fedora: Един добър избор и един от моите любими, но може би не е толкова добро за начинаещи. Ubuntu: Това е една съм използвал най-много. Тук не са се недостатъци, но тя е едно много добро ниво на средата на терена за хората, за да започнете изучаването с Linux. Тя предлага също и най-лесният начин за използване на вашия компютър. Всъщност, аз препоръчвам да останеш с Ubuntu.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ubuntu или Fedora.
основно за мен то се свежда до RPM или Debian като двете системи са много сходни във всяко отношение, но пакет управление. Избрах дебютантка, защото тя просто изглежда доста чист и по-бързо също така, Ubuntu Моята система: Cewy на чудно macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Иска ми се, че е толкова лесно! Просто казвам, които ebst е, но тя зависи от личните предпочитания.
Например аз не наистина като Ubuntu, тъй като тя изисква много допълнителни пакет инсталира преди да мога да си взема софтуер, за да работи. Fedora, от друга страна не neeed да many.in comparisson. Току-що се опита им, както и проверка, която е bes tover време. Моята система: Сателит Toshiba A200-28P
|