![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Ubuntu, Fedora, Debian, nebo SUSE? Který z nich je nejlepší?
Je popisné v odpověď na vaši otázku, jak je to možné. Díky! Všechny názory jsou vítány. Myslím, že to, co mám na mysli to říct, je, který z nich je nejlepší operační systém celkově. Já už mám Ubuntu a milovat ji. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ty opravdu třeba konkrétnější ve vaši otázku, ale já se pokusím odpovědět co nejlépe, jak mohu.
Vzhledem k tomu, že vás žádáme, která je nejlepší mezi ubuntu a debian insinuates, že jste opravdu nejsou obeznámeni s Linuxem. Já osobně se používají všechny čtyři a zde je moje zkušenost. debian: špatná volba pro nováček. Přestože z preference je to nejlepší ze čtyř, co musíte udělat hodně ladění získat váš systém cestě potřebujete. To může být vysilující úkol pro linux nováčkem. Suse: I když jsem rád, že jsem vždy zjistil, že je systém příliš náročný pro svou zálibu. Fedora: Dobrý výběr a jeden z mých oblíbených, ale možná ne tak dobrý pro začátečníka. Ubuntu: to je ten jsem použil většinu. Je však mít na nedostatky, ale je to velmi dobré mid-úroveň terénu, aby se lidé naučit s Linuxem. Nabízí také nejsnadnější způsob, jak pomocí vašeho PC. V podstatě jsem vám doporučujeme zůstat u Ubuntu.
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ubuntu nebo fedora.
v podstatě pro mě se scvrkává na rpm nebo debian jako dva systémy jsou si velmi podobné s každým, ale pro správu balíků. Vybrala jsem si deb, protože se prostě zdá, že hodně čistší a rychlejší tak také, ubuntu Můj systém: Cewy se divit Macine
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Kéž by to bylo tak jednoduché! Stačí říci, které ebst je, ale záleží na osobních preferencích.
Například jsem opravdu rád, protože Ubuntu je požadováno mnoho dalších balíček nainstaluje, než jsem mohl dostat můj software spustit. Fedora na druhé straně nebyly neeed do many.in comparisson. Jen jsem se pokusil je ven a zkontrolovat, která byla BES tover čas. Můj systém: Toshiba Satelite A200-28p
|