![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ubuntu, Fedora, Debian, SuSE ili? Koji je najbolji? Biti kao opisni odgovor u što je više moguće. Hvala! Sva mišljenja su dobrodošli. I pogodite što mislim reći je to što neki je najbolji operativni sustav sveukupno. Ja već imam Ubuntu i vole ga. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stvarno treba biti više specifični u svoje pitanje, pa ipak ću pokušati odgovoriti najbolje što mogu. S obzirom na činjenicu da su, tražeći što je najbolje između Ubuntu i debian insinuates da si stvarno ne da upoznate s Linux. Ja osobno imati koristi sve četiri i tu je moje iskustvo. debian: loš odabir za newbie. Iako iz preference to je najbolje od četiri, što trebate učiniti puno da se prilagođavati svoj sustav na način na koji vi želite. To može biti naporan zadatak Linux pridošlica. SuSE: Iako mi je zadovoljstvo da sam uvijek nađe sustav uzima previše za moje sviđanje. Fedora: A dobar izbor i jedan od mojih favorita, ali možda ne toliko dobar za početnike. Ubuntu: ovo je jedna sam koristio najaktualniji. To čini se da je nedostataka, ali je jako dobar mid-level ground za ljude za početak učenja s Linuxom. Ona također nudi najlakši način korištenja računala. Uglavnom, preporučujem vam boravak s Ubuntu.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ubuntu ili Fedora.
za mene je u osnovi svodi na rpm ili debian kao dva sistema su vrlo slične, ali everyway package management. deb sam izabrao, zato što se čini baš puno čistije i brže tako, ubuntu My System: Cewy je čudo macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Želim da je to jednostavno! Dovoljno je reći koje je ebst je, ali to ovisi o osobnom ukusu.
Na primjer nisam stvarno poput Ubuntu jer je potrebno puno dodatnih paketa instalira prije nego što sam mogao dobiti moj softver za prikazivanje. Fedora, s druge strane nije neeed da many.in comparisson. JA pravedan pokušao ih i provjeriti što je BES tover vrijeme. My System: Toshiba Satellite A200-28P
|