![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ubuntu, Fedora, Debian, vagy a SUSE? Melyik a legjobb? Legyen az ismertetőben a válasz lehetséges. Köszönöm! Minden véleményt szívesen fogadunk. Azt hiszem, amit én akartam mondani, melyik a legjobb operációs rendszer teljes. Már van Ubuntu, és tetszik. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tényleg kell konkrétabb a kérdés, de megpróbálom, és válaszoljon a legjobb, ahogy én is. Tekintettel arra a tényre, hogy Ön azt kérdezi, ami a legjobb az Ubuntu és a Debian insinuates, hogy tényleg nem, hogy ismeri a linux. Én személy szerint már használta mind a négy és itt van tapasztalatom. debian: A rossz választás a newbie. Bár a preferencia ez a legjobb a négy, amit tennie kell, sok tweaking, hogy a rendszert, ahogy akarja. Ez lehet egy megerőltető feladat, hogy a linux jövevény. Suse: Bár én élveztem, hogy én mindig túl rendszer fogyasztása a saját kedvére. Fedora: A jó választás, és az egyik kedvencem, de talán nem is olyan jó a kezdő. Ubuntu: ez az egy van a leginkább használt. Ennek ellenére nem kell, hogy hibákat, de ez egy nagyon jó középső szinten földi emberek számára, hogy a tanulás linux. Azt is kínálja a legegyszerűbb módon használja a számítógépet. Alapvetően, azt ajánljuk, hogy felfüggeszti az Ubuntu.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ubuntu vagy fedora.
Alapvetően nekem úgy csapódik le, hogy rpm vagy debian, mint a két rendszer nagyon hasonló, de minden tekintetben csomagkezelő. deb választottam, mert ez csak úgy tűnik, sok a tisztább és gyorsabb úgy is, ubuntu My System: Cewy a csoda macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szeretném azt, hogy egyszerű! Csak azt, amelyet a ebst van, de ez függ a személyes preferenciák.
Például én nem nagyon szeretem az Ubuntu, mert szükség sok kiegészítő csomag telepíti előtt tudtam get my szoftver futtatására. Fedora másrészt nem neeed a many.in comparisson. Most próbáltam ki, és ellenőrzik, ami a bes tover idő. My System: Toshiba Satellite A200-28P
|