![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| Ubuntu, Fedora, Debian, או הרשמה? איזה מהם הוא הטוב ביותר? להיות המתאר את התשובה האפשרית. תודה! כל הדעות מוזמנים. אני מניח מה שאני מתכוון לומר הוא איזה מהם הוא הטוב ביותר של מערכת ההפעלה הכוללת. יש לי כבר Ubuntu אוהבים את זה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה באמת צריך להיות יותר ספציפי בשאלה שלך, עם זאת אני אנסה ואת התשובה הטובה ביותר כפי שאני יכול. בהתחשב בעובדה שאתה שואל בו היא הטובה ביותר בין Ubuntu ו debian insinuates כי אתה באמת לא כל כך מכיר לינוקס. אני באופן אישי, ניצלו את כל ארבע כאן הוא הניסיון שלי. debian: רע עבור Newbie ברירה. אמנם מתוך העדפה היא הטובה ביותר של ארבע, אתה צריך לעשות הרבה tweaking כדי לקבל את המערכת בצורה שאתה רוצה את זה. זה יכול להיות מאומץ המשימה של לינוקס עולה חדש. הרשמה: נהניתי למרות זאת אני תמיד מצאתי את זה גם עבור מערכת רב שלי טעם. Fedora: בחירה טובה ואחד המועדפים שלי, אבל אולי לא כל כך טוב עבור מתחילים. Ubuntu: זהו אחד אני השתמשו ביותר. זה מזכיר את זה של flaws אבל זה מאוד טוב באמצע ברמה הקרקע לאנשים להתחיל למידה עם לינוקס. היא גם מציעה את הדרך הקלה של השימוש במחשב. למעשה, אני ממליץ לך להישאר עם Ubuntu.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ubuntu או Fedora.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הלוואי שזה היה עד כדי כך פשוט! כל שעליך לעשות הוא לומר את אשר הוא ebst, אבל זה תלוי על העדפות אישיות.
לדוגמה, אני לא ממש אוהב את זה מאז Ubuntu נדרש הרבה פרטים החבילה מתקינה לפני שאני יכול לקבל את התוכנה לרוץ. Fedora מאידך לא neeed כדי many.in comparisson. אני רק ניסיתי אותם ואת בדק שהיה bes tover שעה. המערכת שלי: Toshiba Satellite A200-28P
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Fedora 9 - שיתוף חיבור לאינטרנט דרך רשת | lnickolej | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 0 | ב -1 יוני 2009 03:35 |
| אזור Fedora 10 Samba קובץ לשרת נכשל להתחיל | jonkon2 | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 0 | ה -25 במאי 2009 05:11 |
| לא תוכל להשתמש ב USB כונן קשיח חיצוני Fedora 10 | HUCIEL | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 0 | 22 מאי 2009 16:11 |
| Media Player עבור הרשמה לינוקס עם GNOME | sorarasoo | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 3 | 24 נובמבר 2008 08:11 |
| Ubuntu / Mac OS עזרה? | slinin0 | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 2 | 6 נובמבר 2007 00:59 |
| שרשרת כלים | |
| |