![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ubuntu, Fedora, Debian, ar SUSE? Kuris iš jų yra geriausi? Būk kaip apibūdinantis jūsų atsakymą kaip įmanoma. Ačiū! Visi komentarai yra sveikintinas. I guess what I mean pasakyti, kuris iš jų yra geriausi operacinė sistema apskritai. Aš jau turiu Ubuntu ir patinka. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs tikrai reikia daugiau specifinių į Jūsų klausimą, tačiau pasistengsiu ir atsakyti, kaip geriausiai, kaip galiu. Atsižvelgiant į tai, kad tu prašai, kuri geriausiai tarp Ubuntu ir Debian insinuates, kad esate tikrai ne tai, kad susipažinę su Linux. Aš asmeniškai naudoti visų keturių ir čia yra mano patirtis. Re: blogas pasirinkimas Naujokas. Nors iš privilegijuotųjų yra keturių geriausių, ką jums reikia padaryti ir truputį keisdami daug, kad jūsų sistema, kaip jūs pageidaujate. Tai gali būti sunkus uždavinys Linux naujokas. Suse: Nors man patiko jis man visada atrodė pernelyg sistemą naudojantys mano sielos. Fedora: geras pasirinkimas, ir vienas iš mano mėgstamiausių, bet gal ne taip gerai pradedantiesiems. Ubuntu: tai yra vienas aš naudoju dažniausiai. Ji turi trūkumų, tačiau tai yra labai geras vidutinio lygio tuo, kad žmonės galėtų pradėti mokytis Linux. Jis taip pat siūlo paprasčiausias būdas, naudojant kompiuterį. Iš esmės, mes rekomenduojame jums pasilikti su Ubuntu.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ubuntu ar Fedora.
esmės man tai suvesta rpm ar Debian, kaip dvi sistemos yra labai panaši visuose santykiuose, bet paketų valdymas. Mane pasirinko Deb, nes jis tik atrodo daug švaresnis ir greitesnis taip pat, ubuntu Mano sistema: Cewy's stebuklas Macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Norėčiau, kad ji buvo taip paprasta! Tiesiog pasakyti, kuris EBST yra, bet tai priklauso nuo asmeninio.
Pavyzdžiui aš ne labai patiko Ubuntu, nes ji reikalauja papildomų paketas įdiegia daug anksčiau galėčiau gauti savo programinę įrangą veikti. Fedora kita vertus, nebuvo neeed į many.in comparisson. Aš tiesiog bandė juos ir tikrinti, kuri buvo BES tover laiko. Mano sistema: Toshiba Satellite A200-28P
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Fedora 9 straipsnis - Dalijimasis internetas per LAN | lnickolej | Linux & Alternative OS | 0 | 1 birželis 2009 03:35 |
| Mano Fedora 10 Samba failų serverio neužsikrauna | jonkon2 | Linux & Alternative OS | 0 | Gegužė 25, 2009 05:11 |
| Negali naudotis USB išorinį kietąjį diską Fedora 10 | HUCIEL | Linux & Alternative OS | 0 | Gegužė 22, 2009 16:11 |
| Media Player "SUSE Linux su GNOME | sorarasoo | Linux & Alternative OS | 3 | Lapkritis 24, 2008 08:11 |
| Ubuntu / Mac OS padėti? | slinin0 | Linux & Alternative OS | 2 | 6 lapkritis 2007 00:59 |
| Temos įrankiai | |
| |