![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ubuntu, Fedora, Debian, vai SUSE? Kuriem viens ir vislabāk? Ir aprakstošs savu atbildi cik vien iespējams. Pateicība! Visi viedokļi ir laipni gaidīti. Es domāju, ko man teikt, ir kuriem viens ir labākā operētājsistēma kopumā. Man jau ir Ubuntu un love it. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums tiešām ir nepieciešams veikt noteiktu jūsu jautājumu, tomēr es mēģinātu atbildēt, cik labi vien varu. Ņemot vērā to, ka jūs uzdodat, kas ir labākais starp Ubuntu un Debian insinuates ka jūs tiešām nav tik pazīstami ar Linux. Man personīgi ir izmantoti visi četri un šeit ir mana pieredze. debian: slikta izvēle Newbie. Kaut gan no atvieglojumu tas ir labākais no četriem, kas jums jādara daudz tweaking nokļūt jūsu sistēmā, kā jūs to vēlēsieties. Tas var būt spraigs uzdevumu linux jaunpienācēja. SUSE: Lai gan man patika tā es vienmēr uzskatīja to par pārāk sistēma, kas patērē par manu patika. Fedora: laba izvēle un viens no maniem favorītiem, bet varbūt ne tik labu iesācējs. Ubuntu: tas man ir izmantoti visvairāk. Tas ir tas ir trūkumi, bet tā ir ļoti laba vidējā līmeņa zemes, lai cilvēki varētu sākt mācīties, linux ar. Tas piedāvā arī vieglākais veids, kā izmantot datoru. Būtībā, es ieteiktu jums palikt pie Ubuntu.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ubuntu vai Fedora.
Pamatā man tas aprobežojas ar apgr. / min vai debian kā abas sistēmas ir ļoti līdzīgas everyway bet paketes vadību. Es izvēlējos deb, jo tā tikai šķiet, daudz tīrāku un ātrāk lai arī, Ubuntu Mana sistēma: Cewy's brīnīties macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es vēlos tā bija tik vienkārši! Vienkārši pateikt, kuras ebst ir, bet tas ir atkarīgs no personiskās preferences.
Piemēram man nav īsti kā Ubuntu, jo tas prasa daudz papildus paketi instalē pirms es varētu saņemt savu programmatūru, lai darbotos. Fedora no otras puses, nebija neeed to many.in comparisson. Es tikko mēģināju tos un pārbauda, kas bija bes tover laiku. Mana sistēma: Toshiba Satellite A200-28P
|
![]() |
|
| Bookmarks |