![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Ubuntu, Fedora, Debian, SUSE? Które z nich jest najlepszy? Być opisowy w Twojej odpowiedzi, jak to możliwe. Dzięki! Wszystkie opinie są mile widziane. I guess what I mean, aby powiedzieć, które z nich jest najlepszy system operacyjny ogólnego. Mam już Ubuntu i love it. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Naprawdę trzeba być bardziej szczegółowy Twoje pytanie, jednak będę starać się odpowiedzieć jak najlepiej, jak mogę. Biorąc pod uwagę fakt, że pojawi się pytanie, która najlepiej między ubuntu i debian insinuates że jesteś naprawdę, że nie zna Linuksa. Osobiście wykorzystali wszystkie cztery i tu jest moje doświadczenie. debian: zły wybór dla początkujących. Chociaż obecnie preferencji jest najlepszym z czterech, co trzeba zrobić dużo tweaking, aby system w sposób chcesz go. To może być wysiłek zadanie linux nowicjusz. Suse: Choć I enjoyed it zawsze znaleźć zbyt konsumentami systemu dla mojego gustu. Fedora: Dobry wybór i jednym z moich ulubionych, ale może nie tak dobre dla początkujących. Ubuntu: jest to jeden Użyłem większości. Jest to ma wad, ale jest to bardzo dobre połowy poziomu ziemi dla ludzi, aby rozpocząć naukę z linux. Daje również Najprostszym sposobem korzystania z komputera. Zasadniczo, polecam Ci pobyt z Ubuntu.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ubuntu czy Fedory.
dla mnie to w zasadzie sprowadza się do rpm lub debian jak oba systemy są bardzo podobne w everyway ale zarządzania pakietami. Wybrałem deb, ponieważ to właśnie wydaje się o wiele czystsze i szybsze tak, ubuntu My System: Cewy to zastanawiam Macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chciałbym to było tak proste! Wystarczy powiedzieć, które ebst jest, ale to zależy od osobistych preferencji.
Na przykład nie naprawdę jak Ubuntu, gdyż wymaga wielu dodatkowych pakiet przed mógłbym dostać mój program do uruchomienia. Fedora z drugiej strony nie neeed do many.in comparisson. Ja tylko próbowałem je i sprawdzane co było bes tover czasu. My System: Toshiba Satellite A200-28p
|