![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ubuntu, Fedora, Debian, alebo SUSE? Ktorý z nich je najlepší? Je opisné v odpoveď na vašu otázku, ako je to možné. Vďaka! Všetky názory sú vítané. Myslím, že to, čo mám na mysli to povedať, je, ktorý z nich je najlepší operačný systém celkovo. Já už mám Ubuntu a milovať ju. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ty naozaj potrebné konkrétnejšie vo vašu otázku, ale ja sa pokúsim odpovedať čo najlepšie, ako môžem. Vzhľadom k tomu, že vás žiadame, ktorá je najlepšie medzi ubuntu a debian insinuates, že ste naozaj nie sú oboznámení s Linuxom. Ja osobne sa používajú všetky štyri a tu je moja skúsenosť. debian: zlá voľba pre nováček. Hoci z preferencie je to najlepšie zo štyroch, čo musíte urobiť veľa ladenie získať váš systém ceste potrebujete. To môže byť vysilující úloha pre linux nováčikom. Suse: I když jsem rád, že som vždy zistil, že tento systém je príliš náročný pre svoju záľubu. Fedora: Dobrý výber a jeden z mojich obľúbených, ale možno nie tak dobrý pre začiatočníka. Ubuntu: to je ten som použil väčšinu. Treba však mať na nedostatky, ale je to veľmi dobré mid-úroveň terénu, aby sa ľudia naučiť s Linuxom. Ponúka aj najjednoduchší spôsob, ako pomocou vášho PC. V podstate som vám odporúčame zostať u Ubuntu.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ubuntu alebo fedora.
v podstate pre mňa sa scvrkává na rpm alebo debian ako dva systémy sú si veľmi podobné s každým, ale pre správu balíkov. Vybrala som si deb, pretože sa jednoducho zdá, že veľa čistejšie a rýchlejšie tak tiež, ubuntu Môj systém: Cewy sa diviť Macina
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kiež by to bolo tak jednoduché! Stačí povedať, ktoré ebst je, ale záleží na osobných preferenciách.
Napríklad som naozaj rád, pretože Ubuntu je požadované mnoho ďalších balík nainštaluje, než som mohol dostať môj softvér spustiť. Fedora na druhej strane neboli neeed do many.in comparisson. Len som sa pokúsil je von a skontrolovať, ktorá bola BES Toveř čas. Môj systém: Toshiba Satellite A200-28p
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Fedora 9 - Zdieľanie pripojenia na internet cez LAN | lnickolej | Linux & Alternatívne OS | 0 | 1. jún 2009 03:35 |
| Moja Fedora 10 samba file server nepodarí spustiť | jonkon2 | Linux & Alternatívne OS | 0 | 25. mája 2009 05:11 |
| Neumí používať USB externého pevného disku vo Fedore 10 | HUCIEL | Linux & Alternatívne OS | 0 | 22. mája 2009 16:11 |
| Prehrávač médií pre SUSE Linux s GNOME | sorarasoo | Linux & Alternatívne OS | 3 | 24. novembra 2008 08:11 |
| Ubuntu / Mac OS Help? | slinin0 | Linux & Alternatívne OS | 2 | 6. novembra 2007 00:59 |
| Thread Tools | |
| |