![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Убунту, Федора, Дебиан, суше или? Који је најбољи? Да буде као описни одговор у што је више могуће. Хвала! Сва мишљења су добродошли. И погодите шта мислим рећи је то што неки је најбољи оперативни систем свеукупно. Ја већ имам Убунту и воле га. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Стварно треба бити више специфични у своје питање, па ипак ћу покушати да одговори најбоље што могу. С обзиром на чињеницу да су, тражећи што је најбоље између Убунту и дебиан инсинуатес да си стварно не да упознате са Линукс. Ја лично имати користи све четири и ту је моје искуство. дебиан: лош избор за неубие. Иако из преференсе то је најбоље од четири, што треба да урадим пуно да се прилагођавати свој систем на начин на који ви желите. То може бити напоран задатак Линукс придошлица. Суше: Иако ми је задовољство да сам увек нађе систем узима превише за моје свиђање. Федора: А добар избор и један од мојих фаворита, али можда не толико добар за почетнике. Убунту: ово је једна сам користио најновији. То чини се да је недостатака, али је јако добар мид-левел гроунд за људе за почетак учења са Линукс-ом. Она такође нуди најлакши начин коришћења рачунара. Углавном, препоручујем вам боравак са Убунту.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| убунту или Федора.
за мене је у основи своди на рпм или дебиан као два система су врло сличне, али еверыуаы пацкаге манагемент. деб сам изабрао, зато што се чини баш пуно чистије и брже тако, убунту Мы Сыстем: Цеуы је чудо мацине
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Желим да је то једноставно! Довољно је рећи које је ебст је, али то зависи о личном укусу.
На пример нисам стварно сличан Убунту јер је потребно пуно додатних пакета инсталира пре него што сам могао добити мој софтвер за приказивање. Федора, с друге стране није нееед да маны.ин цомпариссон. ЈА праведан суђен их и проверите шта је бес товер време. Мы Сыстем: Тосхиба сателлите А200-28П
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Федора 9 - Дељење интернет везу преко ЛАН | лницколеј | Линукс ОС и алтернативна | 0 | 1. јуна 2009 03:35 |
| Мој Федора 10 Самба датотека сервера пропусти старт | јонкон2 | Линукс ОС и алтернативна | 0 | 25 мај 2009 05:11 |
| Није у могућности да користи УСБ екстерни хард диск ин Федора 10 | ХУЦИЕЛ | Линукс ОС и алтернативна | 0 | 22 мај 2009 16:11 |
| Медиа плаыер за суше Линукс са ГНОМЕ | сорарасоо | Линукс ОС и алтернативна | 3 | 24 новембар 2008 08:11 |
| Убунту / Мац ОС Хелп? | слинин0 | Линукс ОС и алтернативна | 2 | 6 новембар 2007 00:59 |
| Тхреад Тоолс | |
| |