![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ubuntu, Fedora, Debian, або SUSE? Який з них краще? Будьте як описовий, у своїй відповіді наскільки це можливо. Спасибо! Всі думки вітаються. Я думаю, що я хочу сказати, яка з них краще операційної системи в цілому. У мене вже є Ubuntu і любити його. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви дійсно повинні бути більш конкретними в своєму питанні, однак я спробую відповісти, як краще, як можу. З огляду на той факт, що ви питаєте, які краще за все між Ubuntu і Debian натякає, що ви на самом деле, що не знайомий з Linux. Особисто я використовував всі чотири, і ось мій досвід. Debian: поганий вибір для новачка. Хоча з переваг це найкраще з чотирьох, що вам потрібно зробити багато, щоб отримати налаштування вашої системи так, як ви хочете. Це може бути напруженим завданням Linux новачок. Suse: Хоча мені сподобалося, я завжди знаходив його занадто системі витрати на мій смак. Fedora: хороший вибір і один з моїх улюблених, але, може бути, не дуже добре для новачка. Ubuntu: це та, яку я використовував в найбільшою мірою. У нього є всі можливі ситуації, але це дуже хороший середнього рівня землі для людей, щоб розпочати навчання з Linux. Він також пропонує найпростіший спосіб використання комп'ютера. У принципі, я рекомендую вам залишатися з Ubuntu.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ubuntu або Fedora.
в основному, для мене це зводиться до того, про / хв або Debian як обидві системи дуже схожі у всіх відносинах, але для керування пакетами. Я вибрав Деб, тому що це тільки здається, багато чисті і швидше Так само, Ubuntu Моя система: Wonder's машинного Cewy
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я хотів було так просто! Просто сказати, ebst є, але це залежить від особистих уподобань.
Наприклад, я не дуже подобається Ubuntu оскільки для цього потрібно багато додаткових встановлює пакет, перш ніж я міг отримати мою програму для запуску. Fedora з іншого боку, НЕ neeed до many.in comparisson. Я спробував їх і перевірили яка була Біс час tover. Моя система: Toshiba Satellite A200-28P
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Fedora 9 - Спільне підключення до Інтернету через мережу | lnickolej | Linux & альтернативних ОС | 0 | 1 червня 2009 03:35 |
| Моя Fedora 10 Samba файловий сервер не запускається | jonkon2 | Linux & альтернативних ОС | 0 | 25 травня 2009 05:11 |
| Не в змозі використати зовнішній USB жорсткий диск у Fedora 10 | HUCIEL | Linux & альтернативних ОС | 0 | 22 травня 2009 16:11 |
| Медіа-плеєр для SUSE Linux з GNOME | sorarasoo | Linux & альтернативних ОС | 3 | 24 листопада 2008 08:11 |
| Ubuntu / Mac OS допомогти? | slinin0 | Linux & альтернативних ОС | 2 | 6 листопада 2007 00:59 |
| Різьба Інструменти | |
| |