по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Linux & Алтернативни OS

Register

Ubuntu кален чапла

Reply

Нишка Инструменти
Old 1-ви Март, 2008, 05:39
Номер на групата

Default Ubuntu кален чапла

за всички потребители използват Linux или желаят да се опитам да съм тук, за да Ви информирам, че новата Ubuntu (жилав чапла 8,04) се отделя през април и тя изглежда много обещаващо. Това е дългосрочна подкрепа съобщение, така че трябва да бъде изключително стабилен и похвали много подобрения над страстен гибон като
-бързо зареждане и по-ефективно обувка
ново заявление библиотеки
3-та страна repositor
новата Ubuntu тема (hooooray)
GUI xorg конфигурация (куршум доказателство X)
един клик инсталирате
и по-добра поддръжка за период до 10 монитори!
# За тези, които DONT знае всяко освобождаване на Ubuntu има кодово име, което е по азбучен ред последователни напр.
кибритлия ЕПС
fiesty светлобежов
страстен гибон
кален чапла
# Също те съобщение на номер (7,10, 8,04), са, защото Убунту е с 6 месеца съобщение цикъл смисъла ново съобщение е на разположение на всеки 5 месеца (много по-добър от "Майкрософт" 6 години
(7,10 = 10 месец 2007 г. и 8,04 = 4 месеца (април) 2008)

Моята система: Cewy на чудно macine

Процесор (и):
Intel Core 2 четворни q6600@3.2Ghz
Дънната платка:
ASUS p5q лукс
RAM памет:
4 концерта ocz 1066mhz SLI
Графична карта (и):
NVIDIA evga 8800 ултра Ko
Звукова карта:
на борда
Hard Drive (и):
750 гиг SEAGATE, 32meg кеш
Оптично устройство (а):
3 ASUS DVD писатели, lightscribe
Дело / PSU:
lian-Li armoursuite PC-p60
Охлаждане:
tuniq кула
Мрежа / Интернет:
двоен Gigabit LAN портове
Монитор (и):
24 "Dell 2408wfp
Операционна система (и):
winfail изглед 64 | Ubuntu / арх Linux
Old 1-ви Март, 2008, 06:10
Номер на групата

Аз не съм сигурен в логиката на "дългосрочна подкрепа съобщение, така че следва да бъде невероятно стабилна". Мога да вярвам, че трябва да стане невероятно стабилна, но не мога да видя как искате да първоначалното съобщение на всякакви по-стабилно от нормалното Ubuntu първи издания.

От друга страна, нормално Ubuntu първия пресата са стабилни във всеки случай. Има много усилия отиват в това, аз съм очарован с напредъка, които са направени на името на отворен код парадигма.

От недоволство в "Майкрософт" Мисля, че това ще е майката на всички дела от тях по някое време през следващите пет години, които ще се простират върху точно начинът, по който SCO костюм е умишлено muddying на интелектуална собственост води, за да се опита да предотврати мащабни корпоративни възприемането. Бил Гейтс е най-великият герой на двадесети век, но това не му повикване, Microsoft има акционери и грозно лице на капиталистически предприятието е да покажем себе си.

Моята система: Тим

Процесор (и):
Athlon 64 3500 +
Дънната платка:
Asus A8N-VM CSM
RAM памет:
Корсар PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Графична карта (и):
NVidia GeForce 6600 512MB
Звукова карта:
Череша RS 6000 M клавиатура
Hard Drive (и):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / и поддържане на
Оптично устройство (а):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Дело / PSU:
Thermaltake сопрано
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
Telewest 2x20Mb/sec
Монитор (и):
SXGA плосък панел
Операционна система (и):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 1-ви Март, 2008, 07:17
Номер на групата

и това е дългосрочна подкрепа съобщение означава, че то ще бъде по-привлекателен за компаниите, тъй като ще бъдат подпомогнати за няколко години напред, има за Ubuntu се падат по-голямата част от подобряването на тази версия на стабилността и корекции на грешки, не изглежда и програми
Old 4-ти март 2008 година, 18:28
Член Група

Трябва ли да преинсталирате напълно Ubuntu да получите тази версия, или има някаква надстройка опция?
Old 5-ти Март 2008, 01:12
Номер на групата

там е един и същ вид ъпгрейд му точно като инсталиране на актуализация

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc