![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| за всички потребители използват Linux или желаят да се опитам да съм тук, за да Ви информирам, че новата Ubuntu (жилав чапла 8,04) се отделя през април и тя изглежда много обещаващо. Това е дългосрочна подкрепа съобщение, така че трябва да бъде изключително стабилен и похвали много подобрения над страстен гибон като
-бързо зареждане и по-ефективно обувка ново заявление библиотеки 3-та страна repositor новата Ubuntu тема (hooooray) GUI xorg конфигурация (куршум доказателство X) един клик инсталирате и по-добра поддръжка за период до 10 монитори! # За тези, които DONT знае всяко освобождаване на Ubuntu има кодово име, което е по азбучен ред последователни напр. кибритлия ЕПС fiesty светлобежов страстен гибон кален чапла # Също те съобщение на номер (7,10, 8,04), са, защото Убунту е с 6 месеца съобщение цикъл смисъла ново съобщение е на разположение на всеки 5 месеца (много по-добър от "Майкрософт" 6 години (7,10 = 10 месец 2007 г. и 8,04 = 4 месеца (април) 2008) Моята система: Cewy на чудно macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз не съм сигурен в логиката на "дългосрочна подкрепа съобщение, така че следва да бъде невероятно стабилна". Мога да вярвам, че трябва да стане невероятно стабилна, но не мога да видя как искате да първоначалното съобщение на всякакви по-стабилно от нормалното Ubuntu първи издания.
От друга страна, нормално Ubuntu първия пресата са стабилни във всеки случай. Има много усилия отиват в това, аз съм очарован с напредъка, които са направени на името на отворен код парадигма. От недоволство в "Майкрософт" Мисля, че това ще е майката на всички дела от тях по някое време през следващите пет години, които ще се простират върху точно начинът, по който SCO костюм е умишлено muddying на интелектуална собственост води, за да се опита да предотврати мащабни корпоративни възприемането. Бил Гейтс е най-великият герой на двадесети век, но това не му повикване, Microsoft има акционери и грозно лице на капиталистически предприятието е да покажем себе си. Моята система: Тим
|
|
| |||
| |||
| и това е дългосрочна подкрепа съобщение означава, че то ще бъде по-привлекателен за компаниите, тъй като ще бъдат подпомогнати за няколко години напред, има за Ubuntu се падат по-голямата част от подобряването на тази версия на стабилността и корекции на грешки, не изглежда и програми |
|
| |||
| |||
| Трябва ли да преинсталирате напълно Ubuntu да получите тази версия, или има някаква надстройка опция? |
|
| |||
| |||
| там е един и същ вид ъпгрейд му точно като инсталиране на актуализация |