![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| για όλους τους χρήστες που χρησιμοποιούν το Linux ή να θέλουν να το δοκιμάσετε, είμαι εδώ για να σας ενημερώσω ότι το νέο Ubuntu (Hardy Heron 8.04) που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο και φαίνεται ισχυρός ελπιδοφόρα. είναι μια μακροπρόθεσμη στήριξη απελευθέρωση έτσι θα πρέπει να είναι απίστευτα σταθερό και καυχώνται πολλές βελτιώσεις σε σχέση με gutsy γίββων όπως
ταχύτερη εκκίνηση και αποτελεσματικότερη εκκίνησης νέα αίτηση βιβλιοθήκες 3ο μέρος repositor ubuntu νέο θέμα (hooooray) gui xorg προδιαγραφών (ενότητα απόδειξη x) μόνο κλικ εγκαταστήστε και την καλύτερη υποστήριξη για έως και 10 οθόνες! # Για εκείνους που dont ξέρτε κάθε απελευθέρωση του ubuntu έχει ένα κωδικό όνομα που είναι αλφαβητικά αλληλοδιάδοχος π.χ. κοφτερός ΗΜΧ fiesty ελαφάκι gutsy γίββων Hardy Heron # Επίσης κυκλοφορεί αριθμό (7,10, 8,04) είναι επειδή έχει ubuntu 6 μήνες κύκλο κυκλοφορίας έννοια μια νέα έκδοση είναι διαθέσιμη κάθε 5 μήνες (πολύ καλύτερη από τη Microsoft 6 χρόνια (7.10 = 10 μήνες το 2007 και 8,04 = 4 μήνες (Απρίλιος) 2008) Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν είμαι σίγουρος για τη λογική της "μακροπρόθεσμη στήριξη απελευθέρωση έτσι θα πρέπει να είναι απίστευτα σταθερό". Μπορώ να πιστεύω ότι θα πρέπει να γίνουν απίστευτα σταθερό αλλά δεν μπορώ να δω τον τρόπο με τον οποίο είχε κάνει την αρχική απελευθέρωση τυχόν πιο σταθερό από το κανονικό Ubuntu πρώτες κυκλοφορίες.
Από την άλλη πλευρά, η κανονική Ubuntu πρώτες κυκλοφορίες είναι σταθερά ούτως ή άλλως. Υπάρχει μια μεγάλη προσπάθεια εισέρχεται σε αυτό, είμαι ικανοποιημένος με την πρόοδο που έχουν γίνει για λογαριασμό του Open Source παραδειγματική. Από την rumblings στη Microsoft νομίζω ότι γίνεται να είναι η μητέρα όλων των αγωγών από τους κάποια στιγμή μέσα στα επόμενα πέντε έτη, τα οποία θα εκτείνονται σε ακριβώς τον τρόπο με τον οποίο η SCO έχει κοστούμι, εσκεμμένα muddying ύδατα της Πνευματικής Ιδιοκτησίας για την πρόληψη μεγάλης κλίμακας εταιρική πρόσληψη. Bill Gates είναι ο μεγαλύτερος ήρωας του εικοστού αιώνα, αλλά δεν την πρόσκληση, η Microsoft έχει μετόχους της και το άσχημο πρόσωπο της καπιταλιστικής επιχείρησης έχει να δείξει τον εαυτό της. Το σύστημά μου: Tim
|
|
| |||
| |||
| και αυτή είναι μια μακροπρόθεσμη στήριξη απελευθέρωση έννοια ότι θα είναι πιο ελκυστικές για τις εταιρείες, δεδομένου ότι θα υποστηριχθεί για λίγα χρόνια, υπάρχει για ubuntu κάνουν οι περισσότερες από τις βελτιώσεις αυτής της έκδοσης για τη σταθερότητα και διορθώσεις σφαλμάτων, και δεν φαίνεται προγράμματα |
|
| |||
| |||
| Πρέπει να επανεγκαταστήσετε εντελώς ubuntu για να εξασφαλιστεί αυτή η έκδοση, ή υπάρχει κάποια επιλογή αναβάθμισης; |
|
| |||
| |||
| υπάρχει το ίδιο είδος, όπως η αναβάθμιση εγκαθιστάτε μια ενημερωμένη έκδοση |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Firefox κλεισίματος ίδια σε Ubuntu Hardy | Rob1 | Linux & Εναλλακτικές OS | 7 | 6η Μαΐου 2008 12:00 |
| Ubuntu Hardy Heron 8,04 LTS | Cew27 | Linux & Εναλλακτικές OS | 9 | 28 Απρ 2008 01:51 |
| Νέο σε ubuntu | MySlowQuietLife | Linux & Εναλλακτικές OS | 7 | 27 Φεβ 2008 00:50 |
| Ubuntu / Mac OS Help? | slinin0 | Linux & Εναλλακτικές OS | 2 | 6η Νοε 2007 00:59 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |