![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| za sve korisničke koristite Linux ili žele probati Ja sam ovdje da vas obavijestiti da je novi ubuntu (jednogodišnja čaplja 8,04) je izdan u travnju i moćnog izgleda obećavajuće. To je dugoročna podrška release stoga bi trebao biti stabilan i nevjerojatno pohvaliti mnogim poboljšanjima tijekom gutsy gibon, kao što su
čizma vrijeme brže i učinkovitije boot novi zahtjev knjižnica 3rd Party repositor novi ubuntu temu (hooooray) GUI xorg konfiguraciji (neprobojan x) instalirati jednim klikom i bolju podršku za do 10 prati! * Za one koji ne znaju svaki izlazak ubuntu ima kodno ime koje je po abecednom redu redoslijedni npr. naoštren EFT fiesty lane gutsy gibon jednogodišnja čaplja # Isto tako oni release broj (7,10, 8,04), jer se ubuntu ima 6 mjeseci release cycle značenje novu oslobađanje je dostupna svakih 5 mjeseci (puno bolje od 6 godina Microsoft (7,10 = 10 mjesec 2007 i mjesec 8,04 = 4 (travanj) 2008) My System: Cewy je čudo macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Im 'ne siguran o logici "long term support release tako da bi trebalo biti nevjerojatno stabilan." Ne mogu vjerovati da bi trebala postati nevjerojatno stabilan ali ne mogu vidjeti kako oni 'izraditi bilo koji početnim release stabilniji od normalnih Ubuntu prvi releases.
S druge strane, normalno Ubuntu releases prvi su stabilne anyway. Tu je puno truda ide u to, ja sam oduševljen sa napretka koju su napravili na ime Open Source paradigme. Od rumblings at Microsoft mislim tamo će biti majka svih sporova iz njih negdje u narednih pet godina koje će se protežu na točno onako kako je SCO odgovarala je, namjerno muddying intelektualno vlasništvo vode pokušati spriječiti velikih korporativnih dimnjak. Bill Gates je najveći junak u dvadesetom stoljeću, ali to nije njegov poziv, Microsoft je dioničarima i ružno lice kapitalistickoj poduhvata je da pokažu sebe. My System: Tim
|
|
| |||
| |||
| dobro, ovo je dugoročna podrška release što znači da će biti više privlačan tvrtkama kao što će biti podržana za nekoliko godina da dođe, ima za ubuntu čine najveći dio poboljšanja ovog izdanje o stabilnosti i ispravljene greške, a ne izgleda i programi |
|
| |||
| |||
| Da li moram da ponovo instalirati ubuntu u potpunosti da se ova verzija, ili se tu nekakvu nadogradnju? |
|
| |||
| |||
| tamo je ista vrsta kao i nadogradnju njegove instalirate ažuriranje |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Firefox zavrąnu sama u Ubuntu Hardy | Rob1 | Linux OS i alternativna | 7 | 6. svibanj 2008 12:00 |
| Ubuntu 8,04 Hardy Heron LTS | Cew27 | Linux OS i alternativna | 9 | 28. travanj 2008 01:51 |
| Novi na ubuntu | MySlowQuietLife | Linux OS i alternativna | 7 | 27. veljača 2008 00:50 |
| Ubuntu / Mac OS Help? | slinin0 | Linux OS i alternativna | 2 | 6. studeni 2007 00:59 |
| Thread Tools | |
| |