![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| עבור כל משתמש או משתמש לינוקס שרוצים לנסות את זה אני כאן כדי ליידע אותך כי חדשים Ubuntu (hardy אנפה 8.04) נמצאת בתהליך שפורסמו באפריל וזה נראה מבטיח עצום. הוא ארוך טווח התמיכה לשחרר אותו כל כך צריך להיות incredibly ויציב להתנשא מעל gutsy שיפורים רבים כגון gibbon
זמן אתחול מהיר יותר ויותר יעיל האתחול היישום החדש ספריות 3 צד repositor נושא חדש Ubuntu (hooooray) GUI xorg תצורה (כדור הוכחה x)? לחץ על התקן יחיד וטוב יותר תמיכה עד 10 מפקחת! # למי dont יודע כל מהדורה של Ubuntu יש שם הקוד כי הוא בסדר אלפביתי עוקבים לדוגמה עצבני בהעברה בנקאית fiesty להתחנף gutsy gibbon חסין אנפה # גם הם משחררים מספר (7.10, 8.04) נמצא כי יש Ubuntu 6 מחזור שפורסמו בחודש משמעות חדשה לשחרר זמין כל 5 חודשים (הרבה יותר מאשר מיקרוסופט 6 שנים (7.10 = 10 שנה ו 2007 = 8.04 בחודש 4 (אפריל) 2008) המערכת שלי: Cewy של פלא macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני לא בטוח לגבי ההגיון של "לשחרר תמיכה לטווח ארוך ולכן היא צריכה להיות יציבה incredibly". אני יכול להאמין שזה אמור להיות incredibly יציבה אבל אני לא יכולה לראות איך הם מעוניין להפוך את המהדורה הראשונית יותר יציבה יותר מהרגיל Ubuntu הראשון הגרסאות.
מצד שני, בדרך כלל הם Ubuntu הראשון משחרר יציבה בכל מקרה. יש הרבה מאמץ הולך לתוך זה, אני שמח עם ההתקדמות שהם עשו למען פתח מקור פרדיגמה. מתוך rumblings במיקרוסופט אני חושב שיש הולך להיות האמא של כל תביעות מהם מתישהו ב הבא חמש שנים אשר למתוח בדיוק על האופן שבו יש SCO תביעה, בכוונה העכרות של קניין רוחני במים, כדי לנסות למנוע תאגידית בקנה מידה גדול uptake. ביל גייטס הוא הגיבור הגדול ביותר של המאה העשרים, אבל זה לא את השיחה, בעלי מניות מיקרוסופט ו מכוער את הפנים של קפיטליסט Enterprise צריך להראות את עצמו. המערכת שלי: טים
|
|
| |||
| |||
| זה טוב לטווח ארוך הוא לתמוך לשחרר כלומר הוא יהיה יותר appealing לחברות כפי יקבלו תמיכה עבור כמה שנים רבות, שם Ubuntu עושים את רוב השיפורים של מהדורה זו על תיקוני באגים ויציבות, לא נראה ו תוכניות |
|
| |||
| |||
| האם אני צריך להתקין מחדש completly Ubuntu כדי לקבל גירסה זו, או האם יש כלשהי של אפשרות השדרוג? |
|
| |||
| |||
| יש את אותו סוג של שדרוג שלה בדיוק כמו התקנת עדכון |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Firefox הסגירה את עצמה ב Ubuntu Hardy | Rob1 | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 7 | 6 מאי 2008 12:00 |
| Ubuntu 8.04 LTS Hardy אנפה | Cew27 | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 9 | -28 לאפריל 2008 01:51 |
| חדש ב Ubuntu | MySlowQuietLife | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 7 | -27 פברואר 2008 00:50 |
| Ubuntu / Mac OS עזרה? | slinin0 | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 2 | 6 נובמבר 2007 00:59 |
| שרשרת כלים | |
| |