mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Linux & Alternative OS

Register

Ubuntu Hardy Heron

Reply

Temos įrankiai
Old Kovas 1, 2008, 05:39
Donorų grupės

visų vartotojo naudoja Linux ir nori pabandyti tai aš čia Jus informuoti, kad nauja Ubuntu (Hardy Heron 8.04) yra išleistas balandžio mėnesį ir jis atrodo stiprus perspektyvus. tai yra ilgalaikis paramos spaudai todėl ji turėtų būti neįtikėtinai stabilus ir giriasi daug patobulinimų per gutsy Gibbon pvz
greičiau įkrovos metu ir veiksmingesnis boot
naują paraišką bibliotekos
3rd Party repositor
nauja Ubuntu tema (hooooray)
gui xorg konfigūraciją (kulka įrodymas x)
vienu paspaudimu įdiegti
ir geriau remti iki 10 monitorius!
# Tiems, kurie dont know kiekvieną Ubuntu išleidimas kodinis pavadinimas, kuris abėcėlę eilės pvz.
edgy eft
fiesty elniukas
gutsy Gibbon
Hardy Heron
# Taip pat jie išmeta skaičių (7,10, 8,04) yra, nes Ubuntu turi 6 mėnesių išleidimo ciklo dalyje naujos versijos yra kas 5 mėnesius (daug geriau nei "Microsoft" 6 metai
(7,10 = 10 mėnesių 2007 m. ir 8,04 = 4 mėnesių (nuo balandžio) 2008)

Mano sistema: Cewy's stebuklas Macine

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Pagrindinė plokštė:
Asus p5q Deluxe
RAM atmintis:
4 koncertą OCZ 1066MHz SLI
Graphics Card (-ai):
NVIDIA EVGA 8800 Ultra ko
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
750 koncertą Seagate, 32meg talpyklos
Optical Drive (s):
3 Asus DVD rašytojų, LightScribe
Case / PSU:
Lian-Li armoursuite PC-P60
Aušinimas:
tuniq bokštas
Tinklas / Internetas:
dvigubas Gigabit LAN ports
Monitorius (-ai):
24 "Dell 2408wfp
Operacinė sistema (-os):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Arch Linux
Old Kovas 1, 2008, 06:10
Donorų grupės

Nežinau apie "ilgalaikės paramos spaudai logika, kad jis turėtų būti nepaprastai stabilus. Aš manau, kad turėtų tapti neįtikėtinai stabilus, bet aš nematau, kaip jie nori padaryti Initial release bet stabilesnė nei įprasta Ubuntu premjerinių.

Kita vertus, normalus Ubuntu premjerinių yra pastovūs anyway. Yra daug pastangų eina į tai, aš džiaugiuosi kartu su pažanga jie įnešė vardu Open Source paradigma.

Iš "Microsoft" rumblings Manau, kad ten vyksta, kad visi iš jų bylas mama kada per artimiausius penkerius metus, pakelsime ant tiksliai taip, SCO kostiumas yra sąmoningai muddying intelektinės nuosavybės vandenys bandyti užkirsti kelią didelio masto įmonių įsisavinimą. Bill Gates yra labiau didvyris XX amžiuje, bet tai ne jo kvietimą, "Microsoft" akcininkai ir negraži veido kapitalistinėje įmonė turi įrodyti pati.

Mano sistema: Timas

Procesorius (-iai):
Athlon 64 3500 +
Pagrindinė plokštė:
Asus A8N-VM CSM
RAM atmintis:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 6600 512MB
Garso plokštė:
Vyšnių RS 6000 m klaviatūra
Kietasis diskas (-ai):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s palaikyti
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitorius (-ai):
SXGA plokščiasis
Operacinė sistema (-os):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Kovas 1, 2008, 07:17
Donorų grupės

ir tai yra ilgalaikė parama spaudai, kad jis bus labiau patrauklūs įmonėms, kaip ji bus remiama per keletą ateinančių metų, yra ubuntu, yra todėl dauguma šio stabilumo ir klaidų taisymo leidimas patobulinimų, o ne išvaizda ir programos
Old Kovas 4, 2008, 18:28
Narys

Ar turiu completly naujo Ubuntu gauti šią versiją, ar yra ten kai galimybė atnaujinti rūšiuoti?
Old Kovas 5, 2008, 01:12
Donorų grupės

yra tos pačios rūšies atnaujinti savo kaip įdiegti naujinimą

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.