![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| visų vartotojo naudoja Linux ir nori pabandyti tai aš čia Jus informuoti, kad nauja Ubuntu (Hardy Heron 8.04) yra išleistas balandžio mėnesį ir jis atrodo stiprus perspektyvus. tai yra ilgalaikis paramos spaudai todėl ji turėtų būti neįtikėtinai stabilus ir giriasi daug patobulinimų per gutsy Gibbon pvz
greičiau įkrovos metu ir veiksmingesnis boot naują paraišką bibliotekos 3rd Party repositor nauja Ubuntu tema (hooooray) gui xorg konfigūraciją (kulka įrodymas x) vienu paspaudimu įdiegti ir geriau remti iki 10 monitorius! # Tiems, kurie dont know kiekvieną Ubuntu išleidimas kodinis pavadinimas, kuris abėcėlę eilės pvz. edgy eft fiesty elniukas gutsy Gibbon Hardy Heron # Taip pat jie išmeta skaičių (7,10, 8,04) yra, nes Ubuntu turi 6 mėnesių išleidimo ciklo dalyje naujos versijos yra kas 5 mėnesius (daug geriau nei "Microsoft" 6 metai (7,10 = 10 mėnesių 2007 m. ir 8,04 = 4 mėnesių (nuo balandžio) 2008) Mano sistema: Cewy's stebuklas Macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nežinau apie "ilgalaikės paramos spaudai logika, kad jis turėtų būti nepaprastai stabilus. Aš manau, kad turėtų tapti neįtikėtinai stabilus, bet aš nematau, kaip jie nori padaryti Initial release bet stabilesnė nei įprasta Ubuntu premjerinių.
Kita vertus, normalus Ubuntu premjerinių yra pastovūs anyway. Yra daug pastangų eina į tai, aš džiaugiuosi kartu su pažanga jie įnešė vardu Open Source paradigma. Iš "Microsoft" rumblings Manau, kad ten vyksta, kad visi iš jų bylas mama kada per artimiausius penkerius metus, pakelsime ant tiksliai taip, SCO kostiumas yra sąmoningai muddying intelektinės nuosavybės vandenys bandyti užkirsti kelią didelio masto įmonių įsisavinimą. Bill Gates yra labiau didvyris XX amžiuje, bet tai ne jo kvietimą, "Microsoft" akcininkai ir negraži veido kapitalistinėje įmonė turi įrodyti pati. Mano sistema: Timas
|
|
| |||
| |||
| ir tai yra ilgalaikė parama spaudai, kad jis bus labiau patrauklūs įmonėms, kaip ji bus remiama per keletą ateinančių metų, yra ubuntu, yra todėl dauguma šio stabilumo ir klaidų taisymo leidimas patobulinimų, o ne išvaizda ir programos |
|
| |||
| |||
| Ar turiu completly naujo Ubuntu gauti šią versiją, ar yra ten kai galimybė atnaujinti rūšiuoti? |
|
| |||
| |||
| yra tos pačios rūšies atnaujinti savo kaip įdiegti naujinimą |