![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dla wszystkich użytkowników Linux'a lub chcących spróbować ja jestem tutaj, aby poinformować, że nowe Ubuntu (Hardy Heron 8.04) jest zwolniony w kwietniu i wygląda potężny obiecujące. jest długoterminowe wsparcie prasowa tak powinno być niezwykle stabilne i pochwalić wiele usprawnień w gutsy gibon, takich jak
szybszego uruchamiania i bardziej wydajne uruchamiania nowy wniosek bibliotek 3rd party repositor nowe ubuntu tematu (hooooray) gui xorg konfiguracji (punktor dowód x) jednym kliknięciem zainstalować i lepsze wsparcie dla maksymalnie 10 monitorów! # Dla tych, którzy dont know każdym wydaniu Ubuntu ma kryptonim to sekwencyjny np. alfabetycznie kanciasty EFT fiesty cielić gutsy gibon Hardy Heron # Także ich liczba prasowa (7,10, 8,04), ponieważ są Ubuntu ma 6 miesięcy cyklu wydawniczego rozumieniu nowej wersji jest dostępny co 5 miesięcy (znacznie lepiej niż Microsoft 6 lat (7,10 = 10 miesięcy 2007 r. i 8,04 = 4 miesiące (kwiecień) 2008) My System: Cewy to zastanawiam Macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie wiem, o logikę "długoterminowe wsparcie prasowa tak powinno być niezwykle stabilne". Mogę uwierzyć powinna stać niesłychanie stabilna, ale nie mogę zobaczyć, w jaki sposób ma dokonać pierwszej wersji bardziej stabilny niż normalnie Ubuntu pierwszych wydaniach.
Z drugiej strony, normalne Ubuntu pierwszego wydania są stabilne anyway. Istnieje wiele wysiłku idzie do tego, jestem zadowolona z postępu they've w imieniu Open Source paradygmat. Od rumblings w Microsofcie Myślę, there's going to być matką wszystkich sądowych z nich kiedyś w następnych pięć lat, które rozciągają się na dokładnie sposób SCO ma garnitur, celowo muddying Własności Intelektualnej wody do próby zapobieżenia dużych korporacji absorpcji. Bill Gates jest największym bohaterem XX wieku, ale to nie jego rozmowy Microsoft akcjonariuszy i brzydka twarz kapitalistycznych przedsiębiorstw musi wykazać się. My System: Tim
|
|
| |||
| |||
| również jest to długoterminowe wsparcie uwolnienie oznacza, że będzie ona bardziej atrakcyjna dla przedsiębiorstw, jak to będzie wspierane przez kilka nadchodzących latach, w tym ubuntu czyni większość poprawa stabilności w tej edycji i usuwania usterek, nie wygląda i programy |
|
| |||
| |||
| Czy muszę ponownie zainstalować Ubuntu completly do tej wersji, albo istnieje jakiś opcja uaktualnienia? |
|
| |||
| |||
| tam jest ten sam rodzaj aktualizacji jego podobnie jak zainstalowanie aktualizacji |
![]() |
|
| Zakładki |