![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pre všetkých používateľov, ktorí používajú linux alebo chcú skúsiť aj tu som Vám oznámiť, že nové Ubuntu (8.04 Hardy Heron) je vydaná v apríli, a vyzerá to sľubne mocných. jedná sa o dlhodobú podporu uvoľniť tak, že by malo byť neuveriteľne stabilný a pochváliť mnohých vylepšení nad energický Gibbon ako
rýchlejší štart systému a efektívnejšie boot nové aplikácie, knižnice 3. strana Repository ubuntu novú tému (hooooray) gui xorg konfiguráciu (bullet dôkaz x) jediným kliknutím nainštalovať a lepšiu podporu pre až 10 monitorov! # Pre tých, kto dont vedieť každá verzia ubuntu má krycie meno, ktoré je podľa abecedy sekvenčný napr. Edgy Eft fiesta plavý energický Gibbon Hardy Heron # I prepustením číslo (7.10, 8.04) sa preto, že ubuntu má 6 mesiacov cyklu zmysle uvoľnenie novej verzie je k dispozícii za 5 mesiacov (oveľa lepšie ako Microsoft 6 rokov (7.10 = 10 mesiace roku 2007 a 8,04 = 4 mesiace (apríl) 2008) Môj systém: Cewy sa diviť Macina
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie som si istý o logike "dlhodobú podporu, takže správa by mala byť neuveriteľne stabilný". Nemôžem veriť, že by sa mal stať neuveriteľne stabilné, ale nechápu, ako si želáte, aby prepustila všetky počiatočné stabilnejšie než normálne Ubuntu prvej správy.
Na druhú stranu, normálny Ubuntu prvej správy sú rovnako stabilné. Existuje veľa úsilia do toho ide, som potešený, s pokrokom, čo sa v mene Open Source paradigmy. Od rumblings v Microsoft Myslím, že to bude matkou všetky spory z nich niekedy v najbližších piatich rokoch, ktoré priradí na presne tak SCO oblek bol zámerne muddying duševného vlastníctva vody v snahe zabrániť veľkej-mierka firemné absorpciu. Bill Gates je najväčší hrdinu dvadsiateho storočia, ale nie je to jeho volanie, Microsoft má akcionárov a ošklivá tvár kapitalistického podniku musí ukázať sám. Môj systém: Tim
|
|
| |||
| |||
| aj to je v dlhodobom horizonte podporovať správa znamená, že budú atraktívnejšie pre spoločnosti, ktoré budú podporované po dobu niekoľkých rokov, aby prišiel, tam ubuntu robia väčšinu zlepšenie tohto vydania na stabilitu a opravy chýb, nie je vyzerá a programy |
|
| |||
| |||
| Mám kompletne preinštalovať ubuntu získať túto verziu, alebo je tam nejaký možnosť upgradu? |
|
| |||
| |||
| je to istý druh jeho upgrade rovnako ako inštalácia aktualizácie |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Firefox zatvorení sám v Ubuntu Hardy | Rob1 | Linux & Alternatívne OS | 7 | 6. mája 2008 12:00 |
| Ubuntu 8.04 Hardy Heron LTS | Cew27 | Linux & Alternatívne OS | 9 | 28. apríl 2008 01:51 |
| Nové na ubuntu | MySlowQuietLife | Linux & Alternatívne OS | 7 | 27. február 2008 00:50 |
| Ubuntu / Mac OS Help? | slinin0 | Linux & Alternatívne OS | 2 | 6. novembra 2007 00:59 |
| Thread Tools | |
| |