![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| за све корисничке користите Линукс или желе пробати Ја сам овде да вас обавестити да је нови убунту (једногодишње чапља 8,04) је издат у априлу и моћног изгледа обећавајуће. То је дугорочна подршка релеасе стога би требало да буде стабилан и невероватно похвалити многим побољшањима током гутсы гибон, као што су
чизма време брже и ефикасније боот нови захтев библиотека 3рд Парты репоситор нови убунту тему (хоооораы) ГУИ ксорг конфигурацији (непробојан кс) инсталирате једним кликом и бољу подршку за до 10 прати! * За оне који не знају сваки излазак убунту има кодни име које је по абецедном реду редослиједни нпр наоштрен ЕФТ фиесты лане гутсы гибон једногодишњи чапља # Исто тако они релеасе број (7,10, 8,04), јер се убунту има 6 месеци релеасе цыцле значење нову ослобађање је доступна сваких 5 месеци (пуно боље од 6 година Мицрософт (7,10 = 10 месец 2007 и мјесец 8,04 = 4 (април) 2008) Мы Сыстем: Цеуы је чудо мацине
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Им 'не сигуран о логици "лонг терм суппорт релеасе тако да би требало да буде невероватно стабилан." Не могу веровати да би требало да постане невероватно стабилан али не могу да видим како они 'направити било који почетним релеасе стабилнији од нормалних Убунту први релеасес.
С друге стране, нормално Убунту релеасес први су стабилне Аныуаы. Ту је пуно труда иде у то, ја сам одушевљен са напретка коју су направили на име Опен Соурце парадигме. Од румблингс ат Мицрософт мислим тамо ће бити мајка свих спорова из њих негде у наредних пет година које ће се протежу на тачно онако како је СЦО одговарала је, намерно муддыинг интелектуално власништво воде покушати спречити великих корпоративних димњак. Билл Гатес је највећи јунак у двадесетом веку, али то није његов позив, Мицрософт је дионичарима и ружно лице капиталистицкој подухвата је да покажу себе. Мы Сыстем: Тим
|
|
| |||
| |||
| добро, ово је дугорочна подршка релеасе што значи да ће бити више привлачан компанијама као што ће бити подржана за неколико година да дође, има за убунту чине највећи део побољшања овог издање о стабилности и исправљене грешке, а не изгледа и програми |
|
| |||
| |||
| Да ли морам да поново инсталирате убунту у потпуности да се ова верзија, или се ту некакву надоградњу? |
|
| |||
| |||
| тамо је иста врста као и надоградњу његове инсталирате ажурирање |