![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
tüm kullanıcı Linux kullanarak veya isteyen ben buradayım sizi bilgilendirmek için denemek için, Ubuntu (Hardy balıkçıl 8,04) yeni yayımlanan olarak Nisan ayında ve büyük umut verici görünüyor. bu nedenle son derece kararlı olmalı ve cesur jibon üzerinde birçok düzeltme övünç gibi bir uzun vadeli destek sürümü olduğunu
daha hızlı önyükleme süresi ve daha verimli açılış Yeni uygulama kütüphaneleri 3. parti repositor Yeni Ubuntu teması (hooooray) GUI xorg yapılandırma (kurşun geçirmez x) tek tıklamayla yükleyin kadar 10 monitörler ve daha iyi destek verebilmek için! # Olan dont için Ubuntu her sürümü biliyorsun alfabetik sıralı örneğin bir kod adı var alıngan EFT fiesty açık kahverengi pervasız jibon Hardy balıkçıl 5 ay kullanılabilir çünkü Ubuntu 6 aylık yayın döngüsü yeni bir sürüm anlamı # da sürüm numarası (7,10, 8,04) vardır (çok Microsoft daha 6 yıl (7,10 = 10 ay 2007 ve 8,04 = 4 ay (Nisan) 2008) Benim Sistemi: Cewy's merak macine
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Bu nedenle son derece kararlı olmalı ben uzun süreli yayın desteği "nin mantığı" hakkında emin değilim. Ben son derece kararlı olmak gerekir ama nasıl ilk sürümü herhangi bir normal Ubuntu ilk sürümleri daha kararlı olun ediyorum göremiyorum inanamıyorum.
Diğer taraftan, normal Ubuntu ilk bültenleri yine istikrarlı vardır. İşte çaba harcamanızı sağlar o gider, ben de Açık Kaynak paradigma adına yaptığınız ilerleme ile memnun oldum. Microsoft'ta Orada onları tüm dava ve annem bir gün önümüzdeki beş yıl içinde, SCO takım var tam yolda, kasıtlı ve Fikri Mülkiyet suları muddying önlemek amacıyla uzatma olacak olacak çok rumblings Gönderen büyük ölçekli kurumsal kavrama. Bill Gates, yirminci yüzyılın en büyük kahraman ama onun çağrısı değil, Microsoft ve kapitalist girişimin çirkin yüzünü hissedarı vardır kendini göstermek zorundadır. Benim Sistemi: Tim
|
|
|
|||
|
|||
|
, ve görünür istikrar ve hata düzeltmeleri bu baskı ve iyileştirmeler en yaptğnz bu uzun vadeli bir destek açıklaması olarak bir kaç yıldır gelip desteklenen bu daha şirketler için, Ubuntu için cazip olacak anlamı programlar
|
|
|
|||
|
|||
|
Ben tamamen Ubuntu bu sürüm için yeniden yüklemek için, veya bir yükseltme seçeneği bir tür olduğunu mu?
|
|
|
|||
|
|||
|
Orada yükseltme, aynı tür ve sadece bir güncelleştirme yükleme gibi
|