![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| для всіх користувачів, використовуючи Linux або хоче спробувати це я перебуваю тут, щоб повідомити вам, що новий Ubuntu (Hardy Heron 8.04) в даний час здійснено в квітні, і вона виглядає могутнім перспективним. Це довгий реліз підтримку Термін тому він повинен бути неймовірно стабільним і хваляться багато покращень в порівнянні з Gutsy Gibbon таких як
швидкий час завантаження та більш ефективної завантаження застосування нових бібліотек 3rd Party репозиції нова тема Ubuntu (hooooray) GUI Xorg конфігурації (куленепробивні X) одну кнопку Встановити і кращою підтримкою до 10 моніторах! # Для тих, хто не знаю кожен реліз Ubuntu має кодове ім'я, яке за алфавітом, наприклад послідовного Edgy Eft Fiesty палево Gutsy Gibbon Hardy Heron # Вони також номер версії (7.10, 8.04) є, оскільки Ubuntu має 6 місяців цикл сенсу реліз нової версії доступна через кожні 5 місяців (набагато краще, ніж Microsoft 6 років (7,10 = 10 місяців 2007 року і 8,04 = 4 місяці (квітень) 2008) Моя система: Wonder's машинного Cewy
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я не впевнений, про логіку "довгий випуск підтримку Термін тому він повинен бути неймовірно стабільні". Я можу повірити, вона повинна стати неймовірно стабільні, але я не бачу, як вони б зробити первісний реліз будь-який більш стабільним, ніж звичайні Ubuntu перших релізів.
З іншого боку, нормальне Ubuntu першого стабільного випуску в будь-якому випадку. Там дуже багато зусиль коштує того, я в захваті від прогресу, який вони зробили від імені Відкритого парадигма Source. З гуркотом в Microsoft я думаю, що буде мати всього позовів від них протягом найближчих п'яти років, який простягнеться по саме так, як костюм ШОС, навмисне каламутить інтелектуальної власності води, щоб спробувати запобігти великих корпоративних поглинання. Білл Гейтс є найбільшим героєм двадцятого століття, але це не його виклики, Microsoft має акціонерів і потворне обличчя капіталістичні підприємства, щоб показати себе. Моя система: Тім
|
|
| |||
| |||
| Ну це довга реліз підтримки термін, що означає, що він буде більш привабливим для компаній, як воно буде підтримуватися протягом декількох років, щоб прийшов, там Ubuntu роблять більшість удосконалень цього видання на стабільність і виправляє помилку, не виглядає і Програми |
|
| |||
| |||
| Чи повинен я Completly перевстановити Ubuntu Щоб отримати цю версію, або ж є якась функція оновлення? |
|
| |||
| |||
| є такою ж модернізації, як установка оновлення |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Firefox закриття себе в Ubuntu Hardy | Rob1 | Linux & альтернативних ОС | 7 | 6 травня 2008 12:00 |
| Ubuntu Hardy Heron 8.04 LTS | Cew27 | Linux & альтернативних ОС | 9 | 28 квітня 2008 01:51 |
| Вперше на Ubuntu | MySlowQuietLife | Linux & альтернативних ОС | 7 | 27 лютого 2008 00:50 |
| Ubuntu / Mac OS допомогти? | slinin0 | Linux & альтернативних ОС | 2 | 6 листопада 2007 00:59 |
| Різьба Інструменти | |
| |