![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| je uvolněna!
nemá smysl, protože když to stahování je server odkapané nyní díky všem BitTorrent Ubuntu 8.04 LTS přináší nejnovější a největší GNOME 2.22.1 s řadou nových funkcí a vylepšení, jako je nová verze na [WWW] správce souborů Nautilus, který používá rychlejší a spolehlivější GVFS backend a zobrazuje seznam možných akcí po vložení vyměnitelného média, applet mezinárodních hodin, které mohou zobrazovat čas a informace o počasí na různých místech po celém světě, nové Seahorse keyring manager, a Google Kalendář podporu v Evolution. Linuxové jádro 2.6.24 Tato zpráva obsahuje 2.6.24-16.30 jádro založené na 2.6.24.3. To přináší významné vylepšení a oprav, které byly sloučeny v posledních měsících do hlavních jader, včetně: * dynticks podpora pro amd64, přináší stejný výkon spoření již k dispozici na 32-bitové systémy na 64-bitové notebooky a stolní počítače * o "poctivé Kompletně Plánovac", nový plánovač procesů zavedených v Linuxu 2.6.23, který poskytuje lepší interaktivní představení. PolicyKit PolicyKit umožňuje jemné-zrnitá ovládání uživatelského oprávnění a zvyšuje použitelnost a bezpečnost tím, že umožňuje správu aplikací, které mají být spuštěn jako normální uživatel a získat další privilegia dynamicky pouze pro privilegované místo operace vyžadující celou aplikaci spustit jako root. Ubuntu 8.04 funkcí PolicyKit integraci do "sítě", "Uživatelé a skupiny", "Služby" a "Čas a datum" nástroje v Systém / Správa menu a panel applet hodiny pro registraci, stejně jako gnome-mount-a HAL pro Jemné-zrnitá kontrola přístupu k zařízení a řízení napájení. Všechna práva mohou být nastaveny pomocí Systém / Správa / Povolení rozhraní, které sám používá PolicyKit pro pověřující změny. PulseAudio Tato zpráva přichází předinstalovány s PulseAudio zvukový server, který umožňuje míchat audio z více aplikací spolu, přiřazovat audio z jednotlivých aplikací ke specifickým zvukovým kartám, upravovat hlasitosti jednotlivých aplikací, a provádět pokročilé operace na zvukové proudy, jako je převedení zvuku na jiném počítači nebo změny vzorku formáty a kanálu počítá. Xorg 7.3 Nejnovější verze X Window System, Xorg 7.3, je poskytována s důrazem na lepší automatické s minimálním konfiguračním souboru. Tato verze přináší novou rozlišení obrazovky utilita, která uživatelům umožňuje dynamicky nastavit rozlišení, obnovovací frekvenci a rotaci druhého monitoru. To se hodí zejména pro uživatele notebooků, kteří se připojují k projektoru nebo externího monitoru. gnome-display-properties.png Nové funkce softwaru Firefox 3 Beta 5 Firefox 3 Beta 5 je výchozím prohlížečem, přináší mnohem lepší integraci systému včetně GTK tlačítek ve formě webové stránky, rodák GTK tiskový dialog, file chooser dialogs s náhledy obrázků a ikon, které se shoduje s theming desktopové prostředí. Brasero Brasero na CD / DVD aplikace, která doplňuje CD / DVD hořící funkce Nautilus a nahradí Serpentine audio CD vypalování utilita, je nainstalována ve výchozím nastavení. brasero.png Předání GTK verzi populárního Předání BitTorrent klient přijde předinstalované v Ubuntu 8.04 LTS, nahradí Gnome Bittorrent download. přenos-gtk.png Svět Hodiny Applet Integrace funkcí na intlclock appletu, GNOME panel hodiny v tomto vydání mohou zobrazovat čas a počasí v různých místech. Vinagre Nové Vinagre vzdálenou plochu (VNC) klient je nainstalován, nahrazující xvnc4viewer. Vinagre umožňuje uživateli prohlížet více strojů najednou, můžete automaticky objevovat servery v síti bez nutnosti ruční konfigurace (přes Avahi), a můžete sledovat nedávno používané a oblíbené spojení. Nekomplikované Firewall Ubuntu 8.04 LTS zpráva obsahuje ufw (nekomplikované Firewall), nový host-aplikace založené firewall konfigurovatelný z příkazové řádky, který je navržen tak, aby se podávají firewallem jednodušší pro koncové uživatele a zároveň Nedostávám v cestě správce sítě. Totem Tento film přehrávač Totem má nyní YouTube plugin, který umožňuje vyhledávat a přehrávat YouTube videa přímo na místní vyhledávání plugin pro vyhledávání video souborů přes Tracker a DVB podpora, která vám umožní sledovat digitální TV vysílání. Inkscape Inkscape 0.46, který je k dispozici v Universe, je významnou aktualizaci, která přináší nativní podporu PDF, poskytuje snadné, open source řešení pro editaci textu a grafiky v PDF dokumentech. Uživatelé ocení schopnost vypracovat letáky, plakáty a jiné dokumenty, ukládat je ve formátu PDF (nebo jako nativní. SVG) v Inkscape, a poslat je do tiskárny pro tisk bez stále ponechává Ubuntu nebo ložných vhodný nástroj. Nové a vylepšené Podpora Integrace ActiveDirectory Podobně Open, dostupný z repozitáře Universe, umožňuje bezproblémovou integraci Ubuntu v rámci služby Active Directory sítě. Uživatelé mohou používat své AD pověřeními pro přihlášení do Ubuntu stroje a přístup kerberized jakékoliv služby, kterou poskytuje Ubuntu server. iSCSI podpora iSCSI Iniciátor byl plně integrován do jádra, což umožňuje připojit Ubuntu iSCSI cíle jako bloková zařízení. iSCSI je dostupné v instalátoru Ubuntu serveru, pokud iscsi = true přenesen na příkazovou řádku jádra na začátku instalačního procesu. Ochrana paměti Additional přístup kontroly byly doplněny tak, že / dev / mem a / dev / KMEM lze použít pouze pro přístup k paměti přístroje. Tyto změny pomohou bránit před rootkity a další škodlivý kód. Spodní 64K systémové paměti již není adresovatelný standardně. Toto opatření přispěje k obraně proti škodlivému kódu, který se pokouší využít chyb do jádra se zabezpečením. Aplikace kompilované jako postoj Nezávislí spustitelnými (PIE) jsou nyní umístěny v paměti nepředvídatelná místa, takže je těžší pro zabezpečením, které lze využít. Podpora SELinux Kromě podpůrných AppArmor, Ubuntu 8.04 LTS nyní obsahuje podporu pro zvýšenou bezpečnost Linuxu (SELinux). Systému zabezpečení, zejména v oblasti high-pojištění trhu, může být poskytována pomocí SELinux - vlastnost jádra umožňující jemné-zrnitá povinné řízení přístupu (např. vynucení typu, Role-based povolení). SELinux je dostupný ve Universe a může být instalován pomocí "selinux" balíček. umenu WinFOSS a Windows open source software byly nahrazeny umenu, jednoduchý raketomet, který uživateli umožňuje instalovat Ubuntu z Windows pomocí Wubi, nainstalovat Ubuntu na oddíl, aniž by bylo nutné provést jejich CD-ROM první zaváděcí zařízení a zjistit více informací o Ubuntu na www.ubuntu.com webových stránkách. Virtualizace KVM je nyní plně zachována možnost pro virtualizaci a libvirt a Virt-manager byly rovněž začleněny do Ubuntu, která umožňuje snadné vytváření hosta a základní správu virtuálních strojů z krabice. Virt-manager může být použit ke správě hostů na vzdáleném serveru. Jádro také obsahuje virtio, výrazně zlepšit I / O výkon v hostů. Wubi Je zde nová možnost instalace pro uživatele Windows. Wubi umožňuje uživatelům nainstalovat i odinstalovat Ubuntu jako každé jiné Windows aplikace. Nevyžaduje jednu oblast, ani existující zavaděč, a přesto mohou uživatelé zaznamenat dvojí-boot nastavit téměř totožný s úplnou instalaci. Wubi pracuje s fyzickým CD nebo v režimu stand-alone ", stažením vhodný pro instalaci z ISO. To lze nalézt v kořenovém adresáři CD jako Wubi.exe. Kompletní instalace na jednu oblast je stále doporučena, ale Wubi je skvělým způsobem, jak vyzkoušet Ubuntu na pár dnů a týdnů před zavazujících věnované disku zdrojů. Instalace Souborové systémy jsou nyní s namontovanými relatime hoře volba ve výchozím nastavení pro lepší výkon. Více informací o této funkci je k dispozici na kerneltrap.org. LTSP Alternativního CD nyní poskytuje rychlou možnost nainstalovat LTSP terminálový server. Můžete si přečíst více o této funkci v https: / / help.ubuntu.com / obec / Ub...SPQuickInstall. Stáhnout Stáhnout zároveň je to horké. Navštivte stránku pro stažení dostat Ubuntu 8.04 LTS nyní, nebo zobrazíte jiné způsoby, jak dostat Ubuntu. Můj systém: Cewy se divit Macine
|
|
| |||
| |||
|
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Jsem strašně líto, že může mít i nepříjemnosti způsobené vám můj post, prosím více informativní pozornost mým trápením |
|
| |||
| |||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Problém je. Moje nVidia ovladače doesnt práce s ním. Nevím, proč to fungovalo s Ubuntu 7.10, ale ne 8 |
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| Citace: Citace:
![]() Jsem prostě stahování je teď. Jsem docela rád Ubuntu okamžiku. Uvidí, jak jsem si s instalací na notebook.
|
| |||
| |||
| Jen jsem mint nainstalován na notebooku: D jeho chod i: D Musím se znovu-instalaci oken před první hardy dát i na mé pracovní ploše Windows mi dal 15 bsod a odmítl boot |
|
| |||
| |||
| Získejte windoze verzi grub jako pojištění!
|
| |||
| |||
| Co myslíš Miku? použití oken zavadec BCD? |
|
| |||
| |||
| Zde si můžete stáhnout verzi grub, které běží od windoze start menu, takže pokud potřebujete opravit windoze a ty ztratíš linux grub můžete používat linux. Můžete zkusit vložit nějakou položku na windoze start menu pro spuštění linux grub menu a jedna na linux start menu samozřejmě vás zpět na windoze jedna. Podívejte se na grub4dos: https: / / sourceforge.net/projects/grub4dos Věřte mi, dříve či později buď Linux nebo windoze vypne ostatní, pokud si to!