μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Linux & Εναλλακτικές OS

Register

Ubuntu Hardy Heron 8,04 LTS

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 24 Απριλίου 2008, 14:06
Ομάδα Δωρητών

την κυκλοφορία του!
δεν σημείο μεταφορτώσουν γιατί αν ο διακομιστής είναι αποστραγγιζόμενα τώρα οφείλεται σε όλες τις λήψεις
Ubuntu 8,04 LTS σας φέρνει τις πιο πρόσφατες και μεγαλύτερες GNOME 2.22.1 με πολλά νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις, όπως μια νέα έκδοση του [WWW] Nautilus file manager που χρησιμοποιεί την ταχύτερη και πιο αξιόπιστη GVFS backend και εμφανίζει μια λίστα με τις πιθανές ενέργειες μετά την προσθήκη του σε αφαιρούμενα μέσα, μια διεθνής applet ρολογιού που μπορούν να αποδείξουν χρόνο και πληροφορίες για τον καιρό για πολλές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, το νέο Ιππόκαμπων keyring διαχειριστή, και το Google Calendar στήριξη στο Evolution.

Linux kernel 2.6.24

Η παρούσα έκδοση περιλαμβάνει την 2.6.24-16.30 πυρήνας βασίζεται σε 2.6.24.3. Αυτό οδηγεί σε σημαντικές βελτιώσεις και διορθώσεις που έχουν συγχωνευθεί κατά τους τελευταίους μήνες στο κύριο πυρήνα, συμπεριλαμβανομένων των εξής:

*

dynticks υποστήριξη για amd64, με αποτέλεσμα η ίδια η εξοικονόμηση ενέργειας είναι ήδη διαθέσιμα σε 32-bit συστημάτων 64-bit για φορητούς υπολογιστές και υπολογιστές
*

το "Εντελώς Fair Scheduler", μια νέα διαδικασία Scheduler εισαχθεί στο Linux 2.6.23 που παρέχει βελτιωμένη απόδοση διαδραστικό.

PolicyKit

PolicyKit επιτρέπει λεπτομερισμένη έλεγχο χρήστη και αυξάνει τη χρηστικότητα και την ασφάλεια, επιτρέποντας διοικητικών εφαρμογών που θα τρέχουν ως έναν κανονικό χρήστη και να αποκτήσει επιπλέον προνόμια δυναμικά μόνο για προνομιακή πράξεις αντί να απαιτούν το σύνολο της αίτησης να τρέχει ως root.

Ubuntu 8,04 χαρακτηριστικά PolicyKit ολοκλήρωση με το "Δίκτυο", "Χρήστες και Ομάδες", "υπηρεσίες" και "Ημερομηνία και ώρα" εργαλεία στο Σύστημα / Διαχείριση μενού και η ειδική ομάδα ρολόι applet για τη χορήγηση άδειας, καθώς και το gnome-mount HAL και για λεπτομερισμένη για συσκευές ελέγχου πρόσβασης και διαχείρισης ενέργειας. Όλα τα προνόμια που μπορεί να ρυθμιστεί χρησιμοποιώντας το Σύστημα / Διαχείριση / Αδειών interface, το οποίο χρησιμοποιεί το ίδιο PolicyKit για την έγκριση των αλλαγών.

PulseAudio

Αυτή η έκδοση έρχεται με προεγκατεστημένα τα υγιή PulseAudio server, που δίνει τη δυνατότητα να αναμειγνύονται ήχου από πολλαπλές αιτήσεις μαζί, αντιστοιχίσετε ήχου από τις ατομικές αιτήσεις για συγκεκριμένες κάρτες ήχου, να προσαρμόσει τα επίπεδα του όγκου κάθε συγκεκριμένη αίτηση, και να εκτελέσει προηγμένες λειτουργίες ήχου σε ρέματα, όπως η μεταφορά τον ήχο σε έναν άλλο υπολογιστή ή την αλλαγή δείγματος μορφές και κανάλι μετράει.
Xorg 7.3

Η τελευταία έκδοση του συστήματος παραθύρων Χ, Xorg 7.3, παρέχεται, με έμφαση στην καλύτερη autoconfiguration με ελάχιστη αρχείο ρύθμισης.

Αυτή η έκδοση φέρνει μια νέα ανάλυση οθόνης βοηθητικό πρόγραμμα που επιτρέπει στους χρήστες να δυναμικά ρύθμισης του ψηφίσματος, το ρυθμό ανανέωσης, της εναλλαγής και μια δεύτερη οθόνη. Αυτό είναι ιδιαίτερα βολικό για τους χρήστες laptop που συνδέεστε σε ένα προβολέα ή την εξωτερική οθόνη.

gnome-οθόνη-properties.png
Νέο λογισμικό Λειτουργίες
Firefox 3 Beta 5

Firefox 3 Beta 5 είναι το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης, με αποτέλεσμα πολύ καλύτερη ολοκλήρωση του συστήματος συμπεριλαμβανομένων GTK μορφή σε ιστοσελίδες κουμπιά, από το GTK εκτύπωσης διαλόγου, με διαλόγους επιλογής αρχείων εικόνας προεπισκόπηση, και Επιβραδυντικά το εικονίδιο που ταιριάζει με το περιβάλλον της επιφάνειας εργασίας.

Brasero

Το Brasero CD / DVD καύση αίτηση, η οποία συμπληρώνει το CD / DVD καύση λειτουργίες του Ναυτίλου και αντικαθιστά το Serpentine audio CD καύση χρησιμότητα, είναι εγκατεστημένη από προεπιλογή.

brasero.png
Διαβίβαση

Η GTK έκδοση του δημοφιλούς Διαβίβαση BitTorrent πελάτη έρχεται προεγκατεστημένο στο Ubuntu 8,04 LTS, που αντικαθιστά το Gnome BitTorrent downloader.

μετάδοσης-gtk.png
World Clock Applet

Η ενσωμάτωση των χαρακτηριστικών της intlclock applet, η ομάδα του GNOME ρολόι σε αυτή την έκδοση μπορεί να εμφανίζει την ώρα και τον καιρό σε διάφορες τοποθεσίες.

Vinagre

Η νέα Vinagre απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας (VNC) πελάτης είναι εγκατεστημένο από προεπιλογή, αντικαθιστώντας xvnc4viewer.

Vinagre επιτρέπει στο χρήστη να προβάλετε ταυτόχρονα πολλαπλές μηχανές, μπορούν αυτόματα να ανακαλύψετε servers στο δίκτυο χωρίς να χρειάζεται χειροκίνητη ρύθμιση (μέσω Avahi), και μπορούν να παρακολουθούν τις αγαπημένες πρόσφατα χρησιμοποιούνται και συνδέσεις.
Ευχερείς Firewall

Το Ubuntu 8,04 LTS έκδοση περιλαμβάνει ufw (απλές Firewall), ένα νέο τείχος υποδοχής με βάση αίτηση που ρυθμίζονται από τη γραμμή που έχει ως στόχο να καταστήσει ευκολότερη τη διαχείριση ενός τείχους προστασίας για τους τελικούς χρήστες, ενώ δεν λαμβάνουν με τον τρόπο που οι διαχειριστές του δικτύου.
Totem

Το Totem movie player διαθέτει πλέον ένα YouTube plugin που καθιστά δυνατή την αναζήτηση και να παίξετε το YouTube βίντεο άμεσα, μια τοπική αναζήτηση plugin για αναζήτηση αρχείων βίντεο μέσω Tracker, και DVB υποστήριξη που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε ψηφιακές τηλεοπτικές εκπομπές.
Inkscape

Inkscape 0,46, το οποίο είναι διαθέσιμο στο Σύμπαν απόθεσης, είναι μια σημαντική ενημερωμένη έκδοση που εισάγει αυτόχθονα PDF στήριξη, που παρέχει έναν εύκολο, open source λύση για επεξεργασία κειμένου και γραφικών σε έγγραφα PDF. Οι χρήστες θα εκτιμήσουν τη δυνατότητα να καταρτίσει φυλλάδια, αφίσες και άλλα έγγραφα, να τα αποθηκεύσετε ως PDF (ή όπως τα αυτόχθονα. SVG) στο Inkscape, και να τις στείλετε σε ένα τυπογραφείο για την εκτύπωση, χωρίς ποτέ αφήνοντας Ubuntu φόρτωση ή ένα ιδιόκτητο εργαλείο.
Νέα και βελτιωμένη υποστήριξη
ActiveDirectory ολοκλήρωσης

Ομοίως Open, που διατίθεται από το Σύμπαν αποθήκευσης, επιτρέπει την απρόσκοπτη ολοκλήρωση του Ubuntu Active Directory σε ένα δίκτυο. Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν τους AD εντολής για να συνδεθείτε σε Ubuntu μηχανημάτων και την πρόσβαση κάθε kerberized υπηρεσίες που παρέχονται από το Ubuntu server.
υποστήριξη iSCSI

iSCSI υποβάλλων την έχει πλήρως ενσωματωθεί στο πυρήνα, που επιτρέπει Ubuntu να εξαπολύσουν iSCSI στόχους ως ένα μπλοκ συσκευή. iSCSI είναι διαθέσιμη στο Ubuntu Server εγκαταστάτη εάν iscsi = αλήθεια περνά ο πυρήνας της γραμμής κατά την έναρξη της διαδικασίας εγκατάστασης.
Μνήμη Προστασίας

Πρόσθετη πρόσβαση ελέγχους έχουν προστεθεί, έτσι ώστε το / dev / mem και / dev / KMEM μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για την πρόσβαση στη μνήμη της συσκευής. Οι αλλαγές αυτές θα βοηθήσουν υπερασπιστούν εναντίον rootkits και άλλο κακόβουλο κώδικα.

Το χαμηλότερο 64K μνήμη του συστήματος δεν είναι πλέον προσβάσιμο από προεπιλογή. Αυτό θα βοηθήσει να υπερασπιστεί έναντι κακόβουλου κώδικα που επιχειρεί να μοχλεύσει πυρήνα σφάλματα σε θέματα ευπάθειας ασφαλείας.

Οι αιτήσεις που καταρτίζονται ως θέση Ανεξάρτητα Executables (PIE) έχουν τώρα τοποθετηθεί στη μνήμη σε απρόβλεπτες τοποθεσίες, καθιστώντας δυσκολότερη για θέματα ευπάθειας ασφαλείας που πρέπει να αξιοποιηθούν.
SELinux Support

Εκτός από την υποστήριξη AppArmor, Ubuntu 8,04 LTS τώρα περιλαμβάνει υποστήριξη για το Linux ενισχυμένης ασφάλειας (SELinux). Σύστημα ασφάλειας, ιδίως για τις μεγάλης ασφαλιστικής αγοράς, μπορούν να παρέχονται με βάση το SELinux - ένα χαρακτηριστικό που επιτρέπει πυρήνα λεπτομερισμένη υποχρεωτικού ελέγχου πρόσβασης (δηλαδή, τον τύπο εφαρμογής, με βάση το ρόλο άδεια). SELinux είναι διαθέσιμες στο Σύμπαν αποθήκευσης και μπορεί να εγκατασταθεί μέσω του "SELinux" πακέτο.
umenu

WinFOSS και το λογισμικό ανοικτού πηγαίου κώδικα των Windows έχουν αντικατασταθεί από umenu, μια απλή εκτοξευτής που επιτρέπει στο χρήστη να εγκαταστήσετε το Ubuntu από Windows χρησιμοποιώντας Wubi, εγκαταστήσετε το Ubuntu σε ένα διαμέρισμα, χωρίς να χρειάζεται να κάνουν τα CD-ROM την πρώτη εκκίνηση της συσκευής, και μάθετε περισσότερα για Ubuntu στο www.ubuntu.com ιστοσελίδα.

Virtualization

KVM είναι πλέον μία πλήρως διατηρηθεί επιλογή για virtualization, και libvirt και virt-manager έχουν επίσης ενσωματωθεί στο Ubuntu, που επιτρέπει την εύκολη δημιουργία και σχόλια των βασικών διαχείριση εικονικών μηχανήματα από το κουτί. Virt-manager μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διαχείριση επισκέπτες σε έναν απομακρυσμένο server.

Ο πυρήνας περιλαμβάνει επίσης virtio, βελτιώνοντας σημαντικά I / O επιδόσεις σε επισκέπτες.
Wubi

Υπάρχει μια νέα επιλογή εγκατάστασης για τους χρήστες των Windows. Wubi επιτρέπει στους χρήστες να εγκαταστήσετε και να απεγκαταστήσετε Ubuntu όπως και οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή των Windows. Δεν απαιτείται ένα ειδικό διαμέρισμα, και ότι δεν θίγει τα υφιστάμενα bootloader, αλλά οι χρήστες μπορούν να αντιμετωπίσετε μια διπλή εκκίνηση setup σχεδόν ταυτόσημη με την πλήρη εγκατάσταση. Wubi συνεργάζεται με ένα CD ή σε φυσική μορφή αυτοτελούς λειτουργίας, όταν φορτώνει ένα κατάλληλο για την εγκατάσταση από το ISO. Θα μπορεί να βρεθεί στη ρίζα του CD ως Wubi.exe. Η πλήρης εγκατάσταση μέσα σε ένα ειδικό διαμέρισμα είναι ακόμα συνιστάται, αλλά Wubi είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δοκιμάσετε το Ubuntu για μερικές μέρες και εβδομάδες πριν από τη δέσμευση πόρων αφιερωμένη στο δίσκο.

Εγκατάσταση

Φάκελος συστήματα έχουν πλέον τοποθετηθεί με την relatime μοντάρετε επιλογή από προεπιλογή, για καλύτερη απόδοση. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το χαρακτηριστικό είναι διαθέσιμο σε kerneltrap.org.
LTSP

Ο αναπληρωτής CD τώρα παρέχει μια γρήγορη λύση για να εγκαταστήσετε μια LTSP terminal server. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με αυτήν τη δυνατότητα σε https: / / help.ubuntu.com / κοινότητα / Ub...SPQuickInstall.
Λήψη

Πάρτε ενώ κάνει ζέστη. Επισκεφθείτε την σελίδα για να κατεβάσετε το Ubuntu 8,04 LTS τώρα, ή να δείτε μια λίστα με άλλους τρόπους για να βάλετε το Ubuntu.

Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Motherboard:
asus p5q deluxe
Μνήμες:
4 GIG ocz 1066mhz SLI
Κάρτα γραφικών (ες):
ΕΒΓΑ nvidia 8800 ultra ko
Κάρτα Ήχου:
εποχουμένως
Hard Drive (s):
750 GIG Seagate, 32meg cache
Optical Drive (s):
3 asus dvd συγγραφείς, lightscribe
Υπόθεση / PSU:
Lian-li armoursuite PC-P60
Ψύξη:
tuniq πύργος
Network / Internet:
διπλή θύρες Gigabit LAN
Monitor (ες):
24 "dell 2408wfp
Operating System (s):
winfail Vista 64 | ubuntu / arch linux
Old 25η Απριλίου 2008, 07:07
Ομάδα Δωρητών

Η σύνδεση θα γίνει!

http://www.ubuntu.com/news/ubuntu-8.04-lts-desktop

Old 25η Απριλίου 2008, 09:09
Ομάδα Δωρητών

Λυπάμαι πολύ την ταλαιπωρία i μπορεί να προκλήθηκε από εσάς μου πάνω ενημερωτικό μετά λύπης μου παρακαλώ εισακούσουμε
Old 25η Απριλίου 2008, 09:09
Ομάδα Δωρητών

Old 25η Απριλίου 2008, 12:25
Μέλος Ομάδα

Πρόβλημα είναι. My nVidia οδηγός doesn't συνεργαστεί μαζί της. Δεν ξέρω γιατί, θα δουλέψει με Ubuntu 7.10, αλλά δεν 8
Old 26 Απρ 2008, 15:39
Συντονιστής Ομάδας

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Mike0001 View Post
Η σύνδεση θα γίνει!

http://www.ubuntu.com/news/ubuntu-8.04-lts-desktop
Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Cew27 View Post
Λυπάμαι πολύ την ταλαιπωρία i μπορεί να προκλήθηκε από εσάς μου πάνω ενημερωτικό μετά λύπης μου παρακαλώ εισακούσουμε
Είναι πράγματι πολύ καλό για μας να έχουμε SEO τις πληροφορίες που επαναλαμβάνονται εδώ

Είμαι απλά κατεβάζοντας το τώρα. Θα ήθελα πολύ αυτή τη στιγμή Ubuntu. Θα δούμε πώς θα προχωρήσουμε με την εγκατάσταση σε έναν φορητό υπολογιστή.

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 27η Απριλίου 2008, 01:59
Ομάδα Δωρητών

Μόλις εγκατασταθεί μέντας για το laptop: D τη λειτουργία σαφώς: i Δ χρειάζεται να εγκαταστήσετε ξανά τα παράθυρα πριν από την πρώτη Έβαλα αντέχων μου επιφάνεια εργασίας, όπως τα παράθυρα μου έδωσε 15 bsod του και αρνήθηκε να εκκινήσετε
Old 27η Απριλίου 2008, 13:11
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Cew27 View Post
Μόλις εγκατασταθεί μέντας για το laptop: D τη λειτουργία σαφώς: i Δ χρειάζεται να εγκαταστήσετε ξανά τα παράθυρα πριν από την πρώτη Έβαλα αντέχων μου επιφάνεια εργασίας, όπως τα παράθυρα μου έδωσε 15 bsod του και αρνήθηκε να εκκινήσετε
Get a windoze έκδοση του grub ως ασφαλιστικό!

Old 27η Απριλίου 2008, 15:15
Ομάδα Δωρητών

Τι εννοείς mike; χρήση των «παραθύρων» boot loader BCD;
Old 28 Απρ 2008, 01:51
Ομάδα Δωρητών

Μπορείτε να κατεβάσετε μια έκδοση του grub που τρέχει από την έναρξη windoze μενού, έτσι ώστε αν χρειαστεί να επιδιορθώσετε windoze και χάνετε grub linux σας θα συνεχίσετε να έχετε πρόσβαση linux. Μπορείτε να τοποθετήσετε μια καταχώρηση για το windoze μενού Έναρξη για να ξεκινήσει το linux grub μενού και μία για το Linux ξεκινούν μενού φυσικά παίρνει πίσω με το windoze ένα.

Δείτε για grub4dos:

https: / / sourceforge.net/projects/grub4dos

Πιστέψτε με, αργά ή γρήγορα, είτε linux ή windoze θα απενεργοποιήσει την άλλη αν δεν γίνει αυτό!

Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.