![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ez released!
nincs letöltése de mivel a szerver most már tudható, hogy elszívja a letöltések Ubuntu 8.04 LTS hozza meg a legújabb és legjobb GNOME 2.22.1 sok új szolgáltatásokat és fejlesztéseket, mint például az új változat a [WWW] Nautilus fájlkezelõben, amely a gyorsabb és megbízhatóbb GVFS backend és megmutatja egy listát a lehetséges intézkedések Feltöltés után a cserélhető adathordozókon, a nemzetközi óra applet, hogy ki tudja mutatni, idő-és időjárási információkat több hely a világon, az új Seahorse keyring vezetője, és a Google Naptár támogatást Evolution. Linux kernel 2.6.24 Ez a kiadás tartalmazza a kernel 2.6.24-16.30 alapuló 2.6.24.3. Ez azt jelenti, hogy a jelentős fejlesztések és javítások, amelyek egyesült az elmúlt néhány hónapban a mainline kernel, beleértve a következőket: * dynticks támogatása amd64, hogy az azonos teljesítmény megtakarítás érhető el már 32-bites rendszerek 64-bites asztali számítógépek és laptopok * a "Completely Fair scheduler", egy új folyamat scheduler Linux 2.6.23 bevezetni, amely a jobb interaktív teljesítményt. PolicyKit PolicyKit lehetővé teszi a finomabb ellenőrzést felhasználói jogosultságokat, és növeli a használhatóság és a biztonság, lehetővé téve a közigazgatási alkalmazások futtatását, mint egy normál felhasználó és a nyereség további kiváltságokat dinamikusan csak a privilegizált műveletek helyett megköveteli a teljes alkalmazás futtatása rootként. Ubuntu 8.04 funkciók integrálása PolicyKit a "hálózat", "A felhasználók és csoportok", "szolgáltatások" és az "Idő és dátum" eszközöket a Rendszer / Adminisztráció menü és a panel clock applet az engedély, valamint a gnome-mount és a HAL finomabb hozzáférés-szabályozási eszközök, valamint az energiagazdálkodást. Mind a jogosultságokat lehet beállítani a Rendszer / Adminisztráció / Meghatalmazás interfész, amely maga is PolicyKit, amelyek engedélyezik a változtatásokat. PulseAudio Ez a kiadás már preinstalled a PulseAudio megbízható szerver, amely lehetővé teszi a hang-mix több kérelmet együttesen adhatja audio egyes alkalmazások speciális hangkártya, állítsuk be a hangerőt minden egyes kérelmet, és a Speciális műveletek audiót, mint például átadó Az audió egy másik számítógéphez vagy változó minta formátumok és csatorna számít. Xorg 7,3 A legújabb verziója az X Window rendszert, Xorg 7.3, van, ahol a hangsúly a jobb Automatikus egy minimális konfigurációs fájl. Ez a kiadás hozza új Képernyőfelbontás segédprogramot, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a dinamikusan konfigurálható a felbontás, frissítési gyakoriság és a rotáció a második monitorra. Ez különösen hasznos a laptop felhasználók számára, hogy csatlakozzon a kivetítő vagy a külső monitoron. gnome-display-properties.png Új szoftver Functions Firefox 3 Beta 5 Firefox 3 Beta 5 az alapértelmezett böngésző, ami sokkal jobb rendszer integrálása, beleértve a GTK formában gombok weboldalak, a natív GTK Nyomtatás párbeszédpanelen file chooser párbeszédablakok a kép előnézet, és témakezelési ikon, amely megfelel az asztali környezetet. Brasero A Brasero CD / DVD-író alkalmazás, amely kiegészíti a CD / DVD-író funkcióit Nautilus helyezi a Serpentine audio CD-író segédprogram alapértelmezés szerint telepítve van. brasero.png Beterjesztés A GTK verziója Beterjesztés a népszerű BitTorrent kliens preinstalled jön az Ubuntu 8.04 LTS helyett Gnome BitTorrent Downloader. transmission-gtk.png Világ Óra kisalkalmazás Funkciók integrálása a intlclock kisalkalmazás a GNOME panel órát ebben a kiadásban is megjelenik az idő-és időjárás több helyszínen is. Vinagre Az új Vinagre Remote Desktop (VNC) kliens telepítése alapértelmezés helyett xvnc4viewer. Vinagre lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy több gép céljából egyidejűleg automatikusan felfedezni szerver a hálózaton, anélkül, manuális beállítás (via Avahi), és nyomon követik a legutóbb használt és kedvenc kapcsolatokat. Egyszerű tűzfal Az Ubuntu 8.04 LTS kiadása tartalmazza ufw (egyszerű tűzfal), egy új, host-alapú tűzfal alkalmazás konfigurálható a parancssorból, amelyet arra terveztek, hogy a tűzfal igazgatásért könnyebb a végfelhasználó számára, miközben nem jut arra a módra, ahogy a hálózati adminisztrátorok. Totem A Totem movie lejátszó most már YouTube plugin, hogy lehetővé teszi, hogy keressük meg és játssza le a YouTube videók közvetlenül egy helyi keresés plugin a keresett videofájlokhoz Tracker keresztül, és támogatja, hogy a DVB segítségével nézni digitális TV-adásokat. Inkscape Inkscape 0,46, ami elérhető a Universe repository, egy nagyobb frissítés, amely bevezeti a natív PDF támogatás, amely egy egyszerű, nyílt forráskódú megoldás a szöveg és grafika szerkesztésére PDF dokumentumokat. A felhasználók értékelni tudja, hogy dolgozzon ki szórólapok, plakátok, és egyéb dokumentumokat, kivéve azokat a PDF (vagy mint a natív. Svg) az Inkscape, és elküldi őket, hogy a nyomda, a nyomdai anélkül, hogy valaha is elhagyja Ubuntu vagy berakodás a védett eszközt. Új és továbbfejlesztett támogatása ActiveDirectory integráció Hasonlóképpen nyitott, elérhető a Universe repository, lehetővé teszi a zökkenőmentes integrációját Ubuntu egy Active Directory-hálózatban. A felhasználók használhatják az AD hitelesítő log át Ubuntu gép és hozzáférés minden kerberized szolgáltatások egy Ubuntu szerver. iSCSI támogatása iSCSI kezdeményező már teljesen integrálódott a kernel, ami az Ubuntu mount iSCSI célokat, mint blokk eszköz. iSCSI elérhető az Ubuntu Server telepítő ha iSCSI = true el a kernel parancs-sor elején a telepítési folyamatot. Memory Protection További hozzáférés ellenőrzések egészítették ki annak érdekében, hogy a / dev / mem és a / dev / kmem csak hozzáféréshez használt készülék memóriájába. Ezek a változások segítenek megvédeni a rootkitek és más kártékony kódot. Az alsó 64K rendszermemória memóriája már nem címezhető alapértelmezetten. Ez segít védekezni a kártékony kód, amely megkísérli, hogy megerősítse a kernel hibákat a biztonsági réseket. A pályázatokat összesítik Pozíció Független Futtatható (PIE) most helyezik memória kiszámíthatatlan helyeken, megnehezítve a biztonsági réseket kihasználva. SELinux támogatás Amellett, hogy támogatja AppArmor, Ubuntu 8.04 LTS immár támogatja a biztonsági megerősített Linux (SELinux). A rendszer biztonságát, különösen a magas biztosítási piacon is segítségével SELinux - egy kernel funkció lehetővé teszi a finomabb kötelező hozzáférés-ellenőrzés (azaz a végrehajtási típusú, szerep-alapú engedély). SELinux elérhető a Universe adattár és telepíthetőségét keresztül "SELinux" csomag. umenu WinFOSS és a Windows a nyílt forráskódú szoftverek helyébe umenu egy egyszerű launcher, amelynek segítségével a felhasználó telepítheti az Ubuntu Windows Wubi segítségével, telepítheti az Ubuntu egy partícióra anélkül, hogy a CD-ROM az első boot device, és szeretne többet megtudni Ubuntu a www.ubuntu.com honlapján. Virtualizálás KVM immár lehetőség marad, a virtualizáció és a libvirt és virt-manager is integrálni az Ubuntu, ami lehetővé teszi az egyszerű vendég alap létrehozása és kezelése a virtuális gépek ki a dobozból. Virt-manager használható kezelje vendégek egy távoli szerverre. A kernel is virtio, nagyban javítja I / O teljesítményt vendégeket. Wubi Van egy új telepítési lehetőség Windows felhasználók számára. Wubi telepítése lehetővé teszi a felhasználóknak, és távolítsa el az Ubuntu, mint bármilyen más Windows-alkalmazást. Ez nem igényel külön partíciót, és nem érinti a meglévő bootloader, mégis a felhasználók tapasztalatai is kettő beállítás szinte azonos egy teljes telepítés. Wubi dolgozik egy fizikai CD-t vagy a stand-alone módban letölti a megfelelő ISO telepíthetsz. Ez megtalálható a gyökér, mint a CD Wubi.exe. A teljes berendezés egy önálló partíciót is ajánlott, de nem Wubi egy nagyszerű módja annak, hogy próbálja Ubuntu egy pár nap, és héttel elkötelezné dedikált lemezt források. Telepítés Állományrendszerekkel most szerelve a relatime csatolási lehetőség alapértelmezés szerint a jobb teljesítményt. További információk Ez a funkció elérhető kerneltrap.org. LTSP A helyettes CD mostantól gyors lehetőség telepítéséhez LTSP terminálkiszolgálón. Elolvashatja többet megtudni ezt a funkciót a https: / / help.ubuntu.com / community / Ub...SPQuickInstall. Letöltés Get it, míg meleg. Látogassa meg a letöltési oldalt, hogy Ubuntu 8.04 LTS most, vagy megjelenik egy lista más módon, hogy az Ubuntu. My System: Cewy a csoda macine
|
|
| |||
| |||
|
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| Én borzasztóan sajnálom a kényelmetlenségért i okozhat Önnek, mint én tájékoztató utáni kérjük szívleljék én bánatom |
|
| |||
| |||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| Probléma van. Saját nVidia driver nem dolgozik vele. Nem tudom miért, azt dolgozott Ubuntu 7.10, de nem 8 |
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| Idézet: Idézet:
![]() Én csak letöltése most. Én egészen az Ubuntu, mint az adott pillanatban. Vajon hogyan jutok be a telepítés, hogy a laptop.
|
| |||
| |||
| Most telepített mint a laptop: D, hogy jól működik: D, I, hogy újra kell telepíteni a Windows első előtt Tegyem Hardy én asztali Windows adta nekem 15 BSOD és megtagadta a boot |
|
| |||
| |||
| Kérjen windoze változata grub biztosítás!
|
| |||
| |||
| Mit értesz mike? használja a Windows boot loader BCD? |
|
| |||
| |||
| Letöltheti változata fut a grub, hogy a Start menü windoze úgy, hogy ha szükség van a javítási windoze és elveszíted a linux grub továbbra is hozzáférhet linux. Tudod hogy egy bejegyzést az a Start menü windoze, hogy a linux grub menüben, és egy a Linux Start menü természetesen kap vissza a windoze egy. Keresse grub4dos: https: / / sourceforge.net/projects/grub4dos Hidd el, előbb-utóbb akár Linux vagy windoze letiltja a többi, csak ha ezt!