![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היא פרסמה את זה!
הנקודה היא לא להוריד, כי גם אם השרת הוא מרוקן עכשיו בגלל כל ההורדות Ubuntu 8.04 LTS מביא לך את המידע העדכני ביותר ואת הגדול ביותר GNOME 2.22.1 עם הרבה תכונות חדשות ושיפורים, כמו גרסה חדשה של [WWW] מנהל הקבצים Nautilus המשתמשת מהר יותר ויותר אמין GVFS backend ו מציגה רשימה של פעולות אפשריות עם ההוספה של מדיה נשלפת, בינלאומי שעון היישומון שיכולים להראות זמן מזג אויר מידע עבור מספר מיקומים ברחבי העולם החדש Seahorse keyring Manager, ו-Google Calendar תמיכה אבולוציה. Linux Kernel 2.6.24 מהדורה זו כוללת את 2.6.24-16.30 הליבה המבוססים על 2.6.24.3. זה מביא שיפורים משמעותיים ב והתיקונים כי כבר מיזג בחודשים האחרונים לתוך mainline הליבה, לרבות: * dynticks תמיכה amd64, להביא את אותו כוח זמין כבר חיסכון של 32 ביט מערכות המחשבים הניידים של 64 סיביות ו-Desktop * את "מתזמן סבירה לחלוטין", תהליך חדש המתזמן הציג ב 2.6.23 כי לינוקס מספקת ביצועים משופרים Interactive. PolicyKit PolicyKit בסדר-grained מאפשרת שליטה על הרשאות המשתמש ואת השימושיות משפר וביטחון, בכך שהוא מאפשר מינהלי יישומים שיופעל בתור משתמש רגיל ולצבור נוסף הרשאות באופן דינאמי רק עבור פעולות חסוי במקום המחייב את כל היישומים להופיע כל השורש. Ubuntu 8.04 תכונות PolicyKit אינטגרציה עם "רשת", "משתמשים וקבוצות", "שירותים" או "שעה ותאריך" כלים במערכת / מינהל לתפריט לוח שעון את היישומון עבור האישור, כמו גם הר-GNOME ו-HAL ל בסדר-grained בקרת גישה עבור התקנים ועל ניהול צריכת חשמל. כל ההרשאות יכול להיות מוגדר באמצעות מערכת / ניהול / ממשק ההרשאות, אשר משתמשת PolicyKit בשביל עצמו מאשר את השינויים. PulseAudio גרסה זו מגיעה מותקם מראש עם שרת הקול PulseAudio, אשר מאפשרת לערבב אודיו ממספר יישומים יחד, להקצות אודיו מ בודדת יישומים ספציפיים כרטיסי קול, לכוונן את רמות עוצמת הקול של כל יישום, ולבצע פעולות אודיו מתקדמים כגון העברת זרמים האודיו למחשב אחר או שינוי דגימה פורמטים והערוצים סופרת. Xorg 7.3 את הגירסה האחרונה של מערכת ה-X חלון, Xorg 7.3, מסופק, עם דגש על יותר טוב autoconfiguration מינימלי עם קובץ התצורה. מהדורה זו מביאה חדשה רזולוציית מסך תוכנית השירות המאפשר למשתמשים להגדיר באופן דינמי את הרזולוציה, קצב הרענון, ו סיבוב שני של המסך. זה יהיה שימושי במיוחד עבור משתמשים הנייד שמתחברות אל צג חיצוני או מקרן. המוצגים-GNOME-properties.png תוכנה חדשה פונקציות Firefox 3 Beta 5 Firefox 3 Beta 5 הוא דפדפן ברירת המחדל, להביא הרבה יותר טוב המערכת כולל אינטגרציה GTK טופס כפתורים בדפי אינטרנט, יליד GTK להדפיס דיאלוג, קובץ בררן dialogs עם תצוגה מקדימה של התמונה, ואת סמל theming התואמת את סביבת שולחן העבודה. Brasero את Brasero CD / DVD צריבת היישום, אשר משלים את תקליטור DVD / שריפת פונקציות של Nautilus ומחליף את נחשי צריבת תקליטור שמע כלי עזר, מותקן כברירת מחדל. brasero.png הילוכים את הגירסה של GTK פופולרי Transmission BitTorrent הלקוח מגיע מותקם מראש ב-Ubuntu 8.04 LTS, המחליף את GNOME BitTorrent Downloader. הילוכים-gtk.png העולם לשעון applet שילוב התכונות של היישומון intlclock, את GNOME לוח השעון במהדורה זו יכולה להציג את הזמן ואת מזג האוויר במספר מיקומים. Vinagre Vinagre החדש של Remote Desktop (VNC) לקוח מותקן כברירת מחדל, החלפת xvnc4viewer. Vinagre מאפשר למשתמש לצפות במספר מחשבים בו זמנית, יכול לגלות השרתים באופן אוטומטי על רשת ללא צורך תצורה ידנית (דרך Avahi), והוא יכול לעקוב אחר לאחרונה השתמשה ואת החיבורים המועדפות. חומת האש Uncomplicated The Ubuntu 8.04 LTS המהדורה כוללת ufw (Uncomplicated חומת אש), חדשה לארח חומת האש של יישומים מבוססי להגדרה משורת הפקודה שנועד להפוך ניהול חומת אש קלה יותר עבור משתמשי הקצה בזמן לא מקבל את הדרך של מנהלי רשת. Totem Totem את הסרט שחקן עכשיו יש plugin-YouTube זה מאפשר לחפש ולשחק YouTube Videos ישירות, מקומית חיפוש plugin עבור המחפשים קבצי וידאו באמצעות מעקב, וכן תמיכה DVB המאפשר לך לצפות שידורי טלוויזיה דיגיטלית. Inkscape Inkscape 0.46, אשר זמין היקום קבול, הוא גדול, כי העדכון מציג Native PDF תמיכה, אספקת קל, קוד פתוח פתרון עריכת טקסט וגרפיקה של מסמכי PDF. משתמשים יהיה מעריכים כי היכולת כדי לנסח פליירים, פוסטרים ועוד מסמכים, לשמור אותם כ-PDF (או כמו דובר. Svg) ב inkscape, ולשלוח אותם אל חנות להדפיס להדפסה מבלי לצאת Ubuntu או טוען קניינית הכלי. חדש ומשופר תמיכה ActiveDirectory אינטגרציה כמו כן פתח, החל היקום משכן, מאפשרת אינטגרציה חלקה של Ubuntu בתוך הרשת של Active Directory. משתמשים יכולים להשתמש המודעות שלהם אישורים להיכנס לתוך Ubuntu מכונות וגישה kerberized כל השירותים הניתנים על ידי Ubuntu Server. iSCSI תמיכה iSCSI יוזם כבר משולבים במלואם את ליבה, המאפשר ל Ubuntu הר iSCSI מטרות כמו גוש התקן. iSCSI זמינה את Ubuntu Server Installer אם iscsi = נכון הוא עבר על שורת הפקודה של הליבה בתחילתו של תהליך ההתקנה. הגנה על הזיכרון פרטים גישה בודק כבר הוסיף כך / dev / מ ו / dev / kmem יכול לשמש התקן זיכרון גישה. שינויים אלו יסייעו להגן מפני rootkits ושאר קוד זדוני. 64K התחתון של מערכת הזיכרון הוא כבר לא addressable כברירת מחדל. הדבר יסייע להגן מפני קוד זדוני אשר מנסה לנצל באגים בליבה לתוך פגיעויות אבטחה. יישומים מלוקט כמו תפקיד עצמאי Executables (עוגה) כיום להציב לתוך זיכרון בלתי צפויות מיקומים, דבר קשה עבור פגיעויות אבטחה להיות מנוצלת. SELinux תמיכה בנוסף תמיכה AppArmor, Ubuntu 8.04 LTS כולל כעת תמיכה אבטחה משופרת ב-Linux (SELinux). מערכת הביטחון, במיוחד עבור השוק גבוהה הבטחתך, יכול להינתן באמצעות SELinux - ליבה של תכונה המאפשרת בסדר-grained חובת בקרת גישה (כלומר, סוג אכיפה, תפקיד המבוסס על אישור). SELinux זמין היקום ואת מאגר ניתן להתקין דרך "selinux" החבילה. umenu WinFOSS ו-Windows תוכנות קוד פתוח היה מוחלף על ידי umenu, פשוט משגר המאפשרת למשתמש להתקין Ubuntu מ-Windows באמצעות Wubi, כדי להתקין את Ubuntu מחיצה מבלי לבצע את התקליטור הראשון של התקן האתחול, וכן מידע נוסף על ה Ubuntu בבית www.ubuntu.com אתר האינטרנט. וירטואליזציה KVM הוא מוחזק כעת מלא אפשרות הדמיה ו libvirt ו virt-manager יש גם ב-Ubuntu משולבים, כדי להקל על אורח המאפשרת יצירת ואת ניהול בסיסי של מכונות וירטואליות של התיבה. Virt-Manager ניתן להשתמש כדי לנהל אורחים בשרת מרוחק. כולל גם את ליבה virtio, שיפור משמעותי / פלט תיפקוד לאורחים. Wubi ישנה אפשרות התקנה חדשה עבור משתמשי Windows. Wubi מאפשר למשתמשים להתקין או להסיר את ההתקנה של Ubuntu כמו כל יישום אחר ב-Windows. היא אינה דורשת מחיצה ייעודי, ואינו משפיע על זה bootloader הקיים, עדיין המשתמשים יכולים להיתקל dual-boot Setup כמעט זהה התקנה מלאה. Wubi עובד עם פיסי תקליטור או עצמאית מצב, על ידי הורדת הולם להתקין מ ISO. ניתן למצוא באתר את הבסיס של תקליטור כמו Wubi.exe. מלא ההתקנה בתוך מחיצה ייעודי עדיין מומלץ, אבל Wubi הוא דרך מצוינת לנסות Ubuntu לכמה ימים או שבועות לפני הפקדה מסור דיסק משאבים. התקנה מערכות קבצים כיום רכוב עם relatime הר האפשרות כברירת מחדל, לשיפור הביצועים. מידע נוסף אודות תכונה זו זמינה ב kerneltrap.org. LTSP תקליטור חלופי מספק כעת מהיר אפשרות להתקין LTSP Terminal Server. אתה יכול לקרוא עוד אודות תכונה זו ב https: / / help.ubuntu.com / קהילה / Ub...SPQuickInstall. להוריד קבל את זה בזמן שהוא חם. בקר בדף ההורדות כדי לקבל Ubuntu 8.04 LTS עכשיו, או לראות רשימה של דרכים אחרות להשיג Ubuntu. המערכת שלי: Cewy של פלא macine
|
|
| |||
| |||
|
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| אני נורא מצטערת על אי הנוחות שנגרמה אולי אני צריך אותך שלי מעל אינפורמטיבי לכתוב בבקשה לפנות את מורת |
|
| |||
| |||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| הבעיה היא. הנהג שלי nvidia doesn't לעבוד עם זה. אני לא יודע למה, זה עבד עם Ubuntu 7.10 אבל לא 8 |
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| ציטוט: ציטוט:
![]() אני פשוט מוריד את זה עכשיו. אני ממש אוהב את Ubuntu ברגע. תראה איך אני מקבל על זה עם התקנה על מחשב נישא.
|
| |||
| |||
| אני רק מנטה מותקן על מחשב נייד: D שלה פועלת היטב: D אני צריך להתקין מחדש חלונות הראשונה לפני hardy שמתי על שולחן העבודה שלי נתן לי כמו Windows 15 ו bsod של סירב האתחול |
|
| |||
| |||
| קבל windoze גירסת לחפור כמו ביטוח!
|
| |||
| |||
| מה אתה מתכוון לעשות מייק? להשתמש ב-Windows האתחול bcd? |
|
| |||
| |||
| אתה יכול להוריד גירסה של זחל הפועל מתוך תפריט התחל windoze כדי שאם אתה צריך לתקן windoze ואתה מאבד את לינוקס לחפור אתה עדיין יכול לגשת Linux. אתה יכול לשים ערך על windoze בתפריט התחל כדי להפעיל את לינוקס לחטט בתפריט ואחד לינוקס על תפריט התחל כמובן שאתה מקבל בחזרה את windoze אחד. חפש grub4dos: https: / / sourceforge.net/projects/grub4dos תאמין לי, במוקדם או במאוחר או Linux או להשבית את windoze יהיה אחר, אלא אם כן אתה עושה את זה!!