![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
tas ir izlaists!
nevienā vietā lejupielādēšanu gan tāpēc, ka serveris ir sausais tagad, jo visas lejupielādes Ubuntu 8,04 LTS sniedz jums jaunāko un izcilāko GNOME 2.22.1 daudzas jaunas iezīmes un uzlabojumus, piemēram, jaunu versiju [WWW] Nautilus failu pārvaldnieku, kas izmanto ātrāk un drošāk GVFS aizmugure un parāda sarakstu ar iespējamām darbībām pēc ievietošanas noņemamo datu nesēju, starptautiskā pulkstenis rāda, ka var pierādīt, laiku un laika informāciju vairākām vietām visā pasaulē, jaunās Seahorse keyring vadītājs, un Google Calendar atbalsts Evolution. Linux kernel 2.6.24 Šis atbrīvošanas ietver 2.6.24-16.30 kodols pamatā 2.6.24.3. Tas parādīs ievērojamus uzlabojumus un nosaka, kas ir apvienotas pēdējo mēnešu laikā stājas maģistrālēm kodolu, tajā skaitā: * dynticks atbalsts amd64, apvienojot tādas pašas pilnvaras ietaupījumu, kas jau pieejama 32-bitu sistēmas, lai 64-bitu klēpjdatoru un galddatoru * "Completely Fair Scheduler", jauns process plānotājs ieviests 2.6.23 Linux, kas nodrošina labāku interaktīvu darbību. PolicyKit PolicyKit ļauj sīkgraudains kontroli pār lietotāja atļaujas un veicina izmantojamību un drošību, ļaujot administratīvo pieteikumus var darboties kā parasto lietotāju un iegūt papildu privilēģijas dinamiski tikai privileģētu darbībām, un nav vajadzīga visa pieteikumu darboties kā root. Ubuntu 8,04 iezīmes PolicyKit integrācija ar "Network", "Lietotāji un grupas", "Pakalpojumi" un "Laiks un datums" instrumentus System / Administration izvēlnes un paneļa pulkstenis rāda atļaujas saņemšanai, kā arī gnome-mount un HAL par sīkgraudains piekļuves kontroles ierīcēm, bet jaudas pārvaldībai. Visas privilēģijas var konfigurēt, izmantojot System / Administration / Atļaujas interfeiss, kas pati izmanto PolicyKit lai atļautu izmaiņas. PulseAudio Šis atbrīvošanas nāk preinstalled ar PulseAudio skaņu serveris, kas ļauj mix audio no vairākiem lietojumiem kopā, piešķirt audio no atsevišķiem pieteikumiem īpašo skaņas kartes, regulēt skaļumu katra individuāla piemērošana, un veic uzlabotas operācijas audio plūsmām, piemēram, pārvietojot audio uz citu datoru vai maina paraugs formātus un kanālu skaitu. Xorg 7,3 Jaunākā versija X logu sistēma, Xorg 7.3, tiek sniegts, ar labāka autokonfigurācijas uzsvars ar minimālu konfigurācijas failu. Šis atbrīvošanas rada jaunu ekrāna izšķirtspēja noderīgas darbības, kas lietotājiem ļauj dinamiski konfigurēt izšķirtspēju, atsvaidzināšanas kursa, un rotāciju otru monitoru. Tas būs īpaši ērts klēpjdatoru lietotājiem, kas veido savienojumu ar projektoru un ārēju monitoru. gnome-display-properties.png Jaunas programmatūras funkcijas Firefox 3 Beta 5 Firefox 3 Beta 5 ir noklusējuma pārlūkprogrammu, radot daudz labāku sistēmu integrācijas jomā, tostarp GTK forma pogas web lapas, native GTK print dialog, faila izvēle dialogs ar attēla priekšskatījumu un ikonu theming kas atbilst darbvirsmas vidi. Brasero Brasero CD / DVD dedzināšana pieteikumu, kas papildina CD / DVD dedzināšana funkcijas Nautilus un aizstāj Serpentine audio CD dedzināšana komunālo pakalpojumu, tiek uzstādīta pēc noklusējuma. brasero.png Pārraide GTK versiju tautas Nosūtīts BitTorrent klients nāk preinstalled in Ubuntu 8,04 LTS, aizstājot Gnome BitTorrent Downloader. pārvades gtk.png World Clock Applet Integrēšana ar intlclock sīklietotnes īpašības, GNOME paneļa pulksteņa šīs darbības var attēlot laiku un laika vairākās vietās. Vinagre Jauns Vinagre attālās darbvirsmas (VNC) klientu tiek instalēta pēc noklusējuma, aizstājot xvnc4viewer. Vinagre ļauj lietotājam, lai apskatītu vairākas mašīnas vienlaicīgi var automātiski atklāt serveriem tīklam bez nepieciešamības rokasgrāmata konfigurācija (via Avahi), un var sekot nesen izmantota un mīļākie savienojumus. Nekomplicētas Firewall Ubuntu 8,04 LTS presei ietver ufw (nekomplicētu firewall), jauno uzņēmēju balstītas firewall pieteikumu konfigurējamas no komandrindas, kas ir paredzēts, lai lieto firewall vieglāk gala lietotājiem, bet nesaņemu ar ceļu tīkla administratoriem. Totem Totem filmu atskaņotājs tagad ir YouTube spraudnis, kas ļauj meklēt un atskaņot YouTube video tieši vietējā meklēšana spraudnis meklē video failus caur skaitītāju, un DVB atbalsts, kas ļauj jums skatīties digitālo TV pārraidēm. Inkscape Inkscape 0,46, kas ir pieejama Universe repozitorijā ir būtiska atjauninājuma, kas ievieš vietējās PDF atbalsts, nodrošinot vieglu, atvērtā pirmkoda risinājumu rediģēt tekstu un grafiku PDF dokumentus. Lietotāji novērtēs to varētu izstrādāt skrejlapas, plakātus un citus dokumentus, saglabāt tos kā PDF (vai dzimtā. Svg) in Inkscape, un tos sūtīt uz drukāšanas drukāšanas pat neizejot Ubuntu vai kravas īpašnieka rīks. Jaunus un uzlabotus atbalsta ActiveDirectory integrācija Tāpat Open, kas pieejami no Visuma krātuve dod vienmērīgu integrāciju Ubuntu ietvaros Active Directory tīkls. Lietotāji var izmantot AD akreditācijas datus, lai pieteiktos uz Ubuntu mašīnas un piekļūtu visiem kerberized pakalpojumus, ko sniedz Ubuntu serveris. iSCSI atbalsts iSCSI iniciators ir pilnībā integrēts kodols, kas ļauj Ubuntu uzstādīt iSCSI mērķus, kā bloķēt ierīci. iSCSI ir pieejams Ubuntu Server uzstādītājs ja iSCSI = true tiek nodots kodolu komandrindas sākumā uzstādīšanas procesā. Atmiņas aizsardzība Papildu piekļuves pārbaudes ir pievienots tā, ka / dev / mem un / dev / kmem var izmantot tikai, lai piekļūtu ierīcē esošo atmiņu. Šīs izmaiņas ļaus aizstāvēt pret "rootkit" un citu ļaunprātīgu kodu. Zemāks 64K of system memory vairs adres pēc noklusējuma. Tas palīdzēs aizsargāt pret kaitīgu kodu, kas mēģina sviras kodolu bugs iekļuves drošības ievainojamību. Pieteikumus apkopo par atrašanās Independent izpildāma (PIE) tagad ievieto atmiņā neprognozējamas vietās, apgrūtinot drošības ievainojamības ir izmantotas. SELinux Support Papildus atbalstīt AppArmor, Ubuntu 8,04 LTS tagad ietver atbalstu drošības uzlabot Linux (SELinux). Sistēmu drošību, jo īpaši augstas apdrošināšanas tirgū, var sniegt, izmantojot SELinux - kodolu īpašība, kas ļauj smalkgraudainus obligātu piekļuves kontroles (piemēram, tips izpildi, lomu balstītu atļauju). SELinux ir pieejams Visuma krātuve un to var instalēt, izmantojot "selinux" paketes. umenu WinFOSS un Windows atvērtā pirmkoda programmatūra ir aizstāti ar umenu, vienkāršs nesējraķete, kas ļauj lietotājiem instalēt Ubuntu no Windows izmanto Wubi, uzstādīt Ubuntu uz partition, neveicot to CD-ROM pirmā boot ierīce, kā arī uzzināt vairāk par Ubuntu uz www.ubuntu.com tīmekļa vietnē. Virtualizācijas KVM tagad pilnībā saglabāta iespēja virtualizācijas un libvirt un Virt-manager arī ir integrēti Ubuntu, kas ļauj viegli viesu radīšanai un pamata vadības virtuālās mašīnas no lodziņa. Virt-manager var tikt lietotas, lai pārvaldītu viesiem attālajā serverī. Kodols arī virtio, ievērojami uzlabojot I / O sniegumu viesiem. Wubi Nav jaunu iekārtu izvēle par Windows lietotājiem. Wubi ļauj lietotājiem instalēt un atinstalēt Ubuntu kā jebkuru citu Windows programmu. Tas neprasa īpašu nodalījumu, kā arī neietekmē esošos bootloader, bet lietotāji var pieredzes dual-boot setup gandrīz identisks pilnīgas uzstādīšanas. Wubi strādā ar fizisku CD vai stand-alone mode, lejuplādējot ar attiecīgām ISO, lai instalētu no. To var atrast saknes CD kā Wubi.exe. Pilnīgas uzstādīšanas laikā īpašu nodalījumu joprojām ir ieteicams, bet Wubi ir lielisks veids, kā mēģināt Ubuntu uz dažām dienām un nedēļām, pirms izdara īpašu disku resursi. Uzstādīšana Failu sistēmas tagad uzstāda ar relatime mount iespēju pēc noklusējuma, lai uzlabotu sniegumu. Plašāku informāciju par šī funkcija ir pieejama kerneltrap.org. LTSP Vietnieks CD tagad paredz ātru iespēja uzstādīt LTSP termināļa serveris. Jūs varat izlasīt vairāk par šo iespēju ir https: / / help.ubuntu.com / Kopienas / Ub...SPQuickInstall. Lejupielādēt Get to, kamēr tā karsta. Visit lejupielādes lapā, lai iegūtu Ubuntu 8,04 LTS tagad, vai skatiet sarakstu ar citiem veidiem, kā iegūt Ubuntu. Mana sistēma: Cewy's brīnīties macine
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
Man briesmīgi žēl neērtībām i var radīt jums mans virs informatīvs pastu, lūdzu, uzmanību manas skumjas
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
|
Problēma. Mans nVidia draiveris doesn't darbu ar to. Es nezinu, kāpēc tā strādāja ar 7,10 Ubuntu, bet ne 8
|
|
|
||||||||||||||
|
||||||||||||||
|
Quote:
Quote:
![]() Es esmu tikai lejupielādējot to tagad. Man gluži tāpat kā Ubuntu ir šobrīd. Redzēs, kā man galā ar uzstādot to klēpjdators.
|
|
|||
|
|||
|
Es tikko instalēta mint par klēpjdators: D tā darbojas labi: D man ir nepieciešams atkārtoti instalēt windows pirmais, pirms man hardy uz manu desktop, logi man iedeva 15 bsod ir, un atteicās boot
|
|
|
|||
|
|||
|
Get windoze versija grub kā apdrošināšanas!
|
|||
|
|||
|
what do you mean Mike? izmantot Windows boot loader BCD?
|
|
|
|||
|
|||
|
Jūs varat lejupielādēt versiju grub, kas sākas windoze sākuma izvēlni, lai, ja Jums nepieciešams remonts windoze un jūs zaudējat savu linux grub Jūs joprojām varat piekļūt linux. Varat ievietot ierakstu windoze izvēlnē Sākt, lai sāktu linux grub izvēlni un viena par linux sākuma izvēlne, protams, kļūst jums atpakaļ uz windoze vienu.
Meklēt grub4dos: https: / / sourceforge.net/projects/grub4dos Ticiet man, agrāk vai vēlāk nu Linux vai windoze būs atspējot citu, ja tev tas!