мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Линукс ОС и алтернативна

Register

Убунту 8,04 Харды Херон ЛТС

Reply

Тхреад Тоолс
Old 24 тра 2008, 14:06
Донаторска Група

Default Убунту 8,04 Харды Херон ЛТС

је издао!
но бод је ипак због преузимања серверу исушен је сада, због свих доунлоадс
Убунту 8,04 ЛТС вам доноси најновије и највеће ГНОМЕ 2.22.1 са много нових могућности и побољшања, као што је нова верзија од [УУУ] Наутилус филе манагер који користи брже и поузданије ГВФС позадина и приказује се списак могућих поступака приликом убацивања у ремовабле медиа, међународни цлоцк апплет који може приказивати време и временску прогнозу за више локација широм света, нови Сеахорсе кеыринг манагер, и Гоогле Календар подршку у Еволутион.

Линукс кернел 2.6.24

То укључује ослобађање заснива на 2.6.24-16.30 кернел 2.6.24.3. То доводи у значајног побољшања и исправки које су спојене у последњих неколико месеци у маинлине кернела, укључујући:

*

дынтицкс подршку за АМД64, доводећи исте снаге штедње већ доступан на 32-битним системима за 64-бит лаптоп и стони рачунари
*

је "потпуно велесајму Планер", нови програм уводи у процес Линукс 2.6.23 која омогућава побољшану интерактивну успешност.

ПолицыКит

ПолицыКит омогућава фино годова контролу над корисник дозволе и повећава употребљивост и безбедност, допуштајући да се административна апликација трчање као нормалан корисник и добит екстра привилегије динамички само за привилегиране уместо операције које захтевају цео програм за покренути као роот.

Убунту 8,04 опције ПолицыКит интеграција у "Нетуорк", "Корисници и групе", "служба" и "Време и датум" алатке у Сыстем / Администратион мену-а и плоча цлоцк апплет за овлашћење, као и гноме-монтажу и за ХАЛ фино годова уређаји за контролу приступа и управљања напајањем. Све привилегије може конфигурисати помоћу Сыстем / Администратион / овлашћења интерфејса, који се по себи ПолицыКит користи за овлаштење промене.

ПулсеАудио

Данашји догодити се преинсталлед отпуштање с ПулсеАудио соунд сервер, који омогућава комбиновање аудио из више апликација заједно, додијелити аудио из појединих специфичних апликација за звучне картице, подешавање нивоа јачине сваког појединца апликацију, и обављање пословања на напредне аудио токова попут преноса аудио на друго рачунар или мијењање узорка формата и канала тачкама.
Ксорг 7,3

Најновија верзија је Кс Уиндоу Сыстем, Ксорг 7/3, је, са нагласком на бољу аутоцонфигуратион са минималним конфигурирати датотеку.

То релеасе доноси нову Сцреен Ресолутион Утилиты који омогућава корисницима да се динамично конфигурисати резолуција, брзина освежавања и ротација други монитор. То ће бити нарочито згодан за лаптоп кориснике да се спојите на вањски монитор или пројектор.

гноме-дисплаы-пропертиес.пнг
Неу Софтуаре Функције
Фирефокс 3 бета 5

Фирефокс 3 Бета 5 је подразумевани прегледач, доноси много бољу интеграцију система укључујући гтк дугмад у облику уеб странице, родом гтк штампај диалог филе цхоосер дијалога са слике Превиеус, а тхеминг икону која одговара десктоп окружењу.

Брасеро

Тхе Брасеро ЦД / ДВД спаљивање апликацију, која употпуњује ЦД / ДВД спаљивање функције Наутилус и замењује серпентина аудио ЦД спаљивање Утилиты, је инсталиран по дефаулту.

брасеро.пнг
Пренос

Тхе гтк верзију популарног Трансмиссион БитТоррент клијент долази преинсталлед ин Убунту 8,04 ЛТС, замјењујући Гноме БитТоррент Доунлоадер.

трансмиссион-гтк.пнг
Уорлд Цлоцк апплет

Интегрисање функције уређаја интлцлоцк апплет, на Гноме панел сат у овом ослобађање може приказати време и временску прогнозу на више места.

Винагре

Тхе неу Винагре Ремоте Десктоп (ВНЦ) клијент је инсталиран по дефаулту, замијенивши ксвнц4виеуер.

Винагре омогућава кориснику да бисте видели више машина истовремено, може аутоматски показати сервери на мрежи без ручна конфигурација (преко Авахи), и могу пратити у последње време користе и омиљено везе.
Некомпликовано Фиреуалл

Тхе Убунту 8,04 ЛТС релеасе укључује уфу (Некомпликовано титни зид), нови хост-басед фиреуалл апликација подесиви из командне линије, који је осмишљен како би лакше администрирање заштитног зида за крајње кориснике, док не добије, на начин мрежног администратора.
Тотем

Тхе филм Тотем плаыер сада има ЫоуТубе додатак који омогућава истрага и игру ЫоуТубе видео записе директно, локално претраживање плоу за трагају за видео датотеке путем Трацкер и ДВБ подршка Вам омогућава да гледати дигиталне ТВ емисијама.
Инксцапе

Инксцапе 0,46, која је доступна у Универсе репозиторија, велики је исправка које уводи нативе ПДФ подршка, пружа једноставан, опен соурце решење за уређивање текста и графике у ПДФ документе. Корисници ће бити у стању да увиди да састави летака, плаката и других докумената, их сачувати као ПДФ (или као матерњи. СВГ) ин инксцапе и шаљете их на тискар за штампу без напуштања Убунту или учитава један власнички алат.
Нова и побољшана подршка
АцтивеДирецторы интеграције

Исто тако на отвореном, на располагању из Универсе репозиторија, омогућава бешавне интеграцију унутар Убунту Ацтиве Дирецторы мрежу. Корисници могу да користе своје АД акредитиве за пријављивање на Убунту машина и приступ било којем керберизед пружене услуге од стране Убунту сервер.
исцси подршка

исцси покретач је у потпуности интегрисан у кернел, допуштајући Убунту за монтирање исцси циљеве као блок уређај. исцси је доступан и на Убунту Сервер инсталациони исцси = труе ако је донет на кернел командне линије на почетку инсталациони процес.
Меморија за заштиту

Приступ додатним проверама су додане како би / Дев / мем и / Дев / кмем може користити само за приступ меморији уређаја. Ове промене ће помоћи бранити против рооткитс и остали злонамерни ко̂д.

У доњем 64к систем меморије више није адресиран по дефаулту. То ће помоћи брани против малициозног кода који се покушајима полуге кернел бугова у безбедност пропуста.

Програми компилиране као Позиција Независни извршне (Пие) су сада смјештене у меморију у непредвидиве местима, што је теже безбедносних пропуста који ће се искористити.
СЕЛинукс Подршка

Осим подржавања АппАрмор, Убунту 8,04 ЛТС сада укључује подршку за високе безбедности Линукс (СЕЛинукс). Систем безбедности, посебно за високо осигурање пијаце, може се обезбедити помоћу СЕЛинукс - а кернел функција дозвољава фино годова обавезна контрола приступа (тј провођења тип, улога базираних ауторизација). СЕЛинукс је доступна у свемиру репозиториј и може се инсталирати преко "селинукс" пакет.
уме̌ні

УинФОСС и опен соурце софтвера за Уиндоус су замијењена уме̌ні, једноставна валоводни који омогућава кориснику да инсталирате Убунту са Уиндоус користећи Ууби, инсталирате Убунту на партицију без потребе да се ЦД-РОМ-а је први боот уређај и сазнајте више о Убунту на ууу.убунту.цом уебсите.

Виртуализација

Квм је сада у потпуности одржава избор за виртуализације и либвирт и вирт-манагер су такође интегрисани у Убунту, што омогућава једноставно креирање и гост основне управљање виртуелним машинама из кутија. Вирт-манагер може се користити за администрацију гости на удаљеном серверу.

Тхе кернел такође укључује виртио, увелико побољшава И / О перформанце у гостима.
Ууби

Ту је и нова опција инсталације за Уиндоус кориснике. Ууби корисницима омогућава да инсталирате и деинсталирам Убунту као било који други Уиндоус програм. То не захтева придијељени партицију, нити да утиче на постојеће боотлоадер, али корисници могу да доживи дуал-боот сетуп готово идентичан потпуну инсталацију. Ууби ради са физичком ЦД-у или у самосталан начин, преузимањем одговарајући ИСО инсталирате из. Може се наћи на ЦД-у корену као Ууби.ексе. Цела инсталација унутар партиције посвећен је и даље препоручује, али Ууби одличан је начин да испробате Убунту за неколико дана и недеља пред извршење наменски диск ресурса.

Уградња

Систем датотека, сада монтирана са релатиме монтирање опцију по дефаулту, за побољшану ефикасност. Више информација о овој функција доступно је на кернелтрап.орг.
ЛТСП

На ЦД-измјенични сада пружа могућност да брзо инсталирате ЛТСП терминал сервер. Можете прочитати више о овој функција у хттпс: / / хелп.убунту.цом / заједница / Уб ... СПКуицкИнсталл.
Скидати

Гет ит док је вруће. Посетите страницу за преузимање добити 8,04 Убунту ЛТС сада, или погледајте списак других начина да Убунту.

Мы Сыстем: Цеуы је чудо мацине

Процесор (и):
Интел Цоре 2 Куад к6600@3.2Гхз
Матичне плоче:
Асус п5к заварати
РАМ меморија:
4 чезе оцз 1066мхз сли
Графичка картица (е):
НВИДИА евга 8800 ултра ко
Соунд Цард:
онбоард
Тврди диск (и):
750 чезе СЕАГАТЕ, 32мег цацхе
Оптички погон (е):
3 Асус ДВД писцима, лигхтсцрибе
Цасе / псу:
армоурсуите-лиан ли пц-п60
Хлађење:
туник торањ
Нетуорк / Интернет:
дуал Гигабит ЛАН портови
Монитор (е):
24 "Делл 2408уфп
Оперативни систем (е):
уинфаил видик 64 | Убунту / АРЦХ Линукс
Old 25 тра 2008, 07:07
Донаторска Група

Веза би учинио!

хттп://ууу.убунту.цом/неус/убунту-8.04-лтс-десктоп

Old 25 тра 2008, 09:09
Донаторска Група

Ја сам ужасно жао непријатности ЈА мај имати проузрокована вас преко мојих информативан фаст молимо опрез моје туге
Old 25 тра 2008, 09:09
Донаторска Група

Old 25 тра 2008, 12:25
Мембер Гроуп

Проблем. Мој НВИДИА дривер се радити са њом. Не знам зашто, то је радио са Убунту 7,10, али не и 8
Old 26 тра 2008, 15:39
Модератор / ица групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Мике0001 View Post
Куоте:
Оригиналлы Постед бы Цеу27 View Post
Ја сам ужасно жао непријатности ЈА мај имати проузрокована вас преко мојих информативан фаст молимо опрез моје туге
То је заправо прилично добар за нашу СЕО имати информације понављају овамо

Ја сам само преузимањем одмах. И доста ми Убунту у овом тренутку. Хоћете ли да видим како би то са инсталацијом на лаптоп.

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Old 27 тра 2008, 01:59
Донаторска Група

ЈА праведан инсталиран метвице на лаптоп: Д својим приказивањем добро: Д и морате поново да инсталирате систем Уиндоус пре него што сам први пут отпоран на мом десктопу као прозора ми дали 15 бсод и одбио да боот
Old 27 тра 2008, 13:11
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Цеу27 View Post
ЈА праведан инсталиран метвице на лаптоп: Д својим приказивањем добро: Д и морате поново да инсталирате систем Уиндоус пре него што сам први пут отпоран на мом десктопу као прозора ми дали 15 бсод и одбио да боот
Набавите уиндозе верзија груб као осигурање!

Old 27 тра 2008, 15:15
Донаторска Група

Како то мислиш Мајк? користити уиндоус боот лоадер БЦД?
Old 28 тра 2008, 01:51
Донаторска Група

Можете преузети верзију клопа која прометују од уиндозе почетни мени, тако да ако вам је потребан за поправку уиндозе и ви изгубите Линукс клопа и даље можете приступити Линукс. Можете ставити ставу уиндозе на менију Старт да бисте покренули Линукс груб мени и један на Линукс почетни мени наравно добија назад на уиндозе један.

Потражите груб4дос:

хттпс: / / соурцефорге.нет/пројецтс/груб4дос

Верујте ми, пре или касније, било уиндозе или Линукс ће онемогућити другим осим ако то урадите!

Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Фирефокс Завра̨на сама у Убунту Харды Роб1 Линукс ОС и алтернативна 7 6 мај 2008 12:00
Убунту једногодишње чапља Цеу27 Линукс ОС и алтернативна 4 5 март 2008 01:12
Нови на убунту МыСлоуКуиетЛифе Линукс ОС и алтернативна 7 27 фебруар 2008 00:50
Убунту / Мац ОС Хелп? слинин0 Линукс ОС и алтернативна 2 6 новембар 2007 00:59
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц