![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| bu sürümü çıktı!
hiçbir noktası rağmen indirme çünkü sunucu artık tüm indirmeler nedeniyle tükenmiş olduğunu Ubuntu 8,04 LTS en son ve en yeni özellikler ve gelişmeler, birçok ile yeni bir sürümünü gibi [WWW] Nautilus dosya yöneticisi ve daha hızlı ve daha güvenilir GVFS geride kullanır ve olası eylemlerin listesini gösterir 2.22.1 GNOME'un getiriyor çıkarılabilir medya, dünyada birçok yeri ile ilgili bilgileri zamanı ve hava gösterebilir uluslararası bir saat uygulaması ve ekleme üzerine, yeni Seahorse keyring yöneticisi ve Evrim Google Takvim destek. Linux çekirdeği 2.6.24 Bu sürüm, 2.6.24-16.30 çekirdek 2.6.24.3 dayalı içerir. Bu önemli geliştirmeler ve son birkaç ay içinde de dahil olmak üzere ana çekirdek halinde birleştirilmiş edilmiştir düzeltmeleri de getiriyor: * dynticks amd64 için 64 bit masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar için aynı güç tasarrufu zaten mevcut 32-bit sistemler getirerek destek * ve "Completely Fuar Zamanlayıcısı", yeni bir süreç programcýsýný Linux 2.6.23 bu interaktif performans sağlayan geliştirilmiş tanıttı. PolicyKit PolicyKit sağlayan kullanıcı izinleri üzerinde ince taneli kontrolü ve kullanışlılık ve güvenlik artırır, idari uygulamalar, normal bir kullanıcı olarak çalışacak olması ve ayrıcalıklı işlemleri dinamik sadece yerine root olarak çalıştırmak için bütün uygulama gerektiren ek ayrıcalıklar elde izin vererek. "Ağ", "Kullanıcılar ve Gruplar", "Hizmetler" ve "Zaman ve Tarih" araçları Sistem / Yönetim menüsü ve yetkilendirme için paneli saat uygulaması ile Ubuntu 8,04 özellikleri PolicyKit entegrasyonu, hem de GNOME-montaj ve HAL ince cihazlar ve güç yönetimi için taneli erişim kontrolü. Tüm yetkileri kendisini değişiklikleri yetkisi için PolicyKit hangi kullanır / Yönetim / Talimatlar arayüzü Sistem kullanılarak yapılandırılabilir. PulseAudio Bu sürüm, PulseAudio ses sunucusuna olan bir çok uygulama birlikte ses karışımı mümkün, tek tek uygulamaların belirli ses kartları için ses, atamak her uygulamanın ses düzeylerini ayarlamak ve ses akışları üzerinde gelişmiş işlemleri gerçekleştirmek gibi aktarma yapan önceden yüklenmiş olarak geliyor başka bir bilgisayara ses veya örnek biçimleri ve kanal sayıları değişiyor. Xorg 7,3 X pencere sistemi, Xorg 7,3, en son sürümü, en az bir yapılandırma dosyası ile daha iyi autoconfiguration bir önem verilmiştir. Bu sürüm kullanıcılar için dinamik olarak yapılandırabilirsiniz çözünürlük, yenileme hızı ve ikinci bir monitörün dönme sağlayan yeni Ekran Çözünürlüğü yarar getiriyor. Bu, özellikle bir projektör veya harici monitör bağlamak dizüstü kullanıcıları için kullanışlı olacaktır. GNOME ekran-properties.png Yeni Yazılım Fonksiyonlar Firefox 3 Beta 5 Firefox 3 Beta 5 varsayılan tarayıcı, web sayfaları, doğal GTK baskı iletişim, resim önizlemelerini ile seçiciyi diyaloglar dosya GTK formu düğmeleri de dahil olmak üzere çok daha iyi sistem entegrasyonu getirmekte, ve simgesi, masaüstü ortamı eşlemeler theming. Brasero Bu Brasero CD / DVD yazma uygulaması olan CD tamamlar / Nautilus ve Serpentine Audio CD yazma programını yerine, varsayılan olarak yüklü olan fonksiyonlar yanma DVD. brasero.png İletim Popüler İletim BitTorrent istemcisi GTK sürüm Ubuntu in Gnome BitTorrent Downloader yerine 8,04 LTS önceden yüklenmiş geliyor. iletim-gtk.png Dünya Saati Uygulaması Bu intlclock uygulama ve özellikleri entegre, bu sürümde GNOME panelini saat saat ve birden çok yerde hava görüntüleyebilir. Vinagre Yeni Vinagre uzak masaüstü (VNC) istemcisi varsayılan olarak, xvnc4viewer yerine yüklenir. Vinagre kullanıcı aynı anda birden fazla makineleri görmek için, otomatik olarak ağda Avahi () ile manuel yapılandırma gerek sunucuları bulmak için, ve son verir ve favori bağlantıları kullanılan izleyebilirsiniz. Basit Güvenlik Duvarı Ubuntu 8,04 LTS sürümü (basit Güvenlik Duvarı), yeni bir ana bilgisayar tabanlı komut satırından bir güvenlik duvarı son kullanıcılar için daha kolay sırasında ağ yöneticilerinin yolunda almıyorsanız yönetmek için tasarlanmış güvenlik duvarı uygulaması yapılandırılabilen ufw içerir. Totem The Totem film oyuncu şimdi, ve bu dijital TV yayınlarını izlemek sağlar DVB desteği arayın sağlar ve doğrudan Tracker üzerinden video dosyaları için arama için yerel arama eklentisi YouTube videolarını oynatma bir YouTube eklentisi var. Inkscape Inkscape 0,46 olan Evren havuzu mevcuttur, bu doğal PDF desteği tanıtılması büyük bir güncelleme, providing an easy, PDF belgelerinde düzenleme metin ve grafikler için açık kaynak kodlu bir çözüm. Kullanıcılar göreceksiniz el ilanları, posterler yukarı çekmek için, mümkün olan ve diğer belgeleri, PDF olarak kaydedin (ya da doğal olarak Inkscape olarak. SVG) ve baskı için bir baskı mağazası gönderebilirsiniz hiç Ubuntu bırakarak veya özel araç yükleme olmadan. Yeni ve Gelişmiş Destek ActiveDirectory entegrasyon Aynı şekilde, Evrende deposu mevcut, Açık bir Active Directory ağı içinde Ubuntu sorunsuz entegrasyon sağlar. Kullanıcılar Ubuntu makineleri ve erişim herhangi bir kerberized hizmetler Ubuntu sunucu tarafından sağlanan üzerine giriş yapmak için kendi AD kimlik kullanabilirsiniz. iSCSI destek iSCSI başlatan tam çekirdek, Ubuntu bir blok aygıtı olarak iSCSI hedefleri mount sağlayan entegre edilmiştir. iSCSI Ubuntu Sunucu yükleyicisini eğer iSCSI doğru = olarak kurulum sürecinin başında çekirdek komut satırından geçti kullanılabilir. Hafıza Koruma Ek erişim kontrolleri böylece eklenmiş oldu o / dev / Mem ve / dev / kmem 'sadece cihaz bellek erişimi için kullanılabilir. Bu değişiklikler rootkitler ve diğer kötü niyetli kod karşı savunmaya yardımcı olur. Sistem belleği alt 64K artık varsayılan olarak adreslenebilir olduğunu. Bu kötü niyetli kodun karşı savunmaya yardımcı olacak bu girişimi güvenlik açıkları bir çekirdek hata kaldıraç için. Uygulamalar Konum Bağımsız Çalıştırılabilirler (PIE) gibi derlemeli şimdi öngörülemeyen yerlerde belleğe, bu güvenlik açıkları için zor patlayacaktır yapma yerleştirilir. SELinux Destek AppArmor, Ubuntu 8,04 LTS destekleyen ek olarak artık güvenlik (SELinux) Linux geliştirilmiş destek içerir. Yüksek güvence pazarda özellikle Sistem güvenlik, SELinux kullanarak verilmez - bir çekirdek özelliği ince taneli zorunlu erişim kontrolü (örneğin, tür uygulama, rol tabanlı yetkilendirme izin). SELinux Evrende depo ve mevcut olan "SELinux" paketi ile yüklenebilir. umenu WinFOSS ve Windows açık kaynak kodlu yazılım umenu, kendi CD yapmak zorunda kalmadan, kullanıcı Windows Wubi kullanarak Ubuntu yüklerseniz, bir bölüm için Ubuntu yüklemek sağlayan basit rampasından tarafından yerine sahip ilk boot ROM ve hakkında daha fazla bilgi Ubuntu en www.ubuntu.com web sitesi. Sanallaştırma KVM artık sanallaştırma için tam devam seçeneği ve libvirt ve virt-manager da Ubuntu entegre edilmiştir, kolay Konuk oluşturma ve sanal makinelerin temel yönetimi için kutunun dışına sağlar. Virt-yöneticisi uzaktaki bir sunucuda konuk yönetmek için kullanılabilir. Çekirdek de çok I / O misafir olarak performansını artırma virtio içerir. Wubi Windows kullanıcıları için yeni bir yükleme seçeneğidir. Wubi kullanıcılar yüklemek için ve diğer Windows uygulaması gibi Ubuntu kaldırmak sağlar. Bu, ne de özel bir bölüm gerektirmez bu mevcut açılış etkilidir, ancak kullanıcılar İkili önyükleme kurulumu neredeyse tam bir yükleme aynı yaşayabilirsiniz. Wubi fiziksel bir CD ya da standı ile çalışır tek başına mod, kimden kurmak için uygun bir ISO indirerek. Bu Wubi.exe olarak CD'sinin kök bulunabilir. Özel bir bölüm içinde tam bir yükleme işlemleri önerilir, ancak Wubi birkaç gün ve hafta için adanmış diske kaynakları taahhütte bulunmadan önce Ubuntu denemek için mükemmel bir yoldur. Yükleme Dosya sistemleri artık relatime ile varsayılan olarak seçenek monte monte edilir, geliştirilmiş performans için. Bu özellik hakkında daha fazla bilgi kerneltrap.org sağlanmaktadır. LTSP Alternatif CD şimdi hızlı bir seçenek LTSP terminal sunucusu kurulabilir sağlar. Bu özellik hakkında daha fazla bilgi okuyabilirsiniz https: / / help.ubuntu.com / toplum / Ub...SPQuickInstall. Indirmek Sırasında sıcak's Get it. İndirme sayfasını ziyaret edin şimdi, Ubuntu 8,04 LTS almak veya Ubuntu almak için başka yollar bir listesini görebilirsiniz. Benim Sistemi: Cewy's merak macine
|
|
| |||
| |||
|
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| |||
| |||
| Ben çok bir sıkıntı i bilgilendirici yazı lütfen üzerine benim üzüntü dikkat sen neden olabilir üzgünüm |
|
| |||
| |||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| |||
| |||
| Sorundur. Benim nVidia sürücüsü ile doesnt iş. Neden, bu Ubuntu 7,10 ancak 8 ile çalıştı bilmiyorum |
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| Alıntı: Alıntı:
![]() Sadece şimdi indirme duyuyorum. Ben Ubuntu oldukça gibi şu anda. Nasıl bir dizüstü bilgisayar üzerinde yükleme ile göreceksiniz.
|
| |||
| |||
| Sadece laptopunda nane yüklü ise, Windows ME 15 BSOD ve açılış reddetti verdi D da iyi: D I çalıştıran yeniden yüklemenize pencereler ilk önce Hardy masaüstü almak gerekir |
|
| |||
| |||
| Sigorta GRUB as a windoze sürümü alın!
|
| |||
| |||
| Mike ne anlama geliyor? Windows önyükleyici BCD kullanmak? |
|
| |||
| |||
| Sen GRUB bir sürümünü indirebilirsiniz bu windoze başlangıç menüsünden çalışır, böylece eğer windoze onarım ve sen hala Linux erişebilirsiniz Linux GRUB kaybetmek gerekir. Böylece linux GRUB menü için ve tabii ki Linux başlangıç menüsünde bulunan windoze başlangıç menüsünde bir giriş koymak için windoze bir geri alır. Grub4dos arayın: https: / / sourceforge.net/projects/grub4dos Eğer bunu yapmak İnan bana, er ya da geç ya Linux veya windoze diğer devre dışı bırakır!
![]() |
|
| Bookmarks |