менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Linux & альтернативних ОС

Register

Ubuntu Hardy Heron 8.04 LTS

Reply

Різьба Інструменти
Old 24 квітня 2008, 14:06
Донор групи

Default Ubuntu Hardy Heron 8.04 LTS

Випущена вона!
не має сенсу, хоча його завантаження, оскільки сервер відводиться тепер з-за всіх завантажень
Ubuntu 8.04 LTS знайомить вас з останніми і найбільшу GNOME 2.22.1 з великою кількістю нових функцій і покращень, таких, як нова версія [WWW] файлового менеджера Nautilus, який використовує більш швидким і надійним GVFS бекенда і показує список можливих дій При вставці змінних носіях, міжнародних аплет, який покаже час та інформація про погоду для декількох місцях по всьому світу, набір ключів Seahorse менеджер, і інші продукти Google, підтримку в еволюції.

Linux Kernel 2.6.24

Цей реліз включає в себе 2.6.24-16.30 ядро, засноване на 2.6.24.3. Це приносить значні поліпшення і виправлення, які були об'єднані в останні кілька місяців в основну гілку ядра, в тому числі:

*

dynticks підтримки для AMD64, в результаті чого ж економії електроенергії вже доступна на 32-бітних систем на 64-бітових ноутбуках і настільних комп'ютерах
*

"Completely Fair Scheduler", новий планувальник розподілу процесорного часу в ядрі Linux 2.6.23, що забезпечує підвищену продуктивність інтерактивною.

PolicyKit

PolicyKit надає детальний контроль над правами користувачів та підвищує зручність і безпеку системи, дозволяючи додаткам адміністративних бути виконаний як звичайний користувач і отримати додаткові привілеї динамічно, для виконання привілейованих операцій, а не вимагати всього додатки запускаються з правами адміністратора.

Ubuntu 8.04 Особливості PolicyKit інтеграції з "Мережа", "Користувачі та групи", "Послуги" та "Час і дата" інструментів у системі / Адміністрація меню і аплетів панелі години для авторизації, а також GNOME-Гора і HAL для детальний контроль доступу до пристроїв і керування живленням. Всі привілеї можуть бути налаштований за допомогою системи / управління / Повноваження інтерфейс, який сам використовує PolicyKit дозволяють зміни.

PulseAudio

Ця версія поставляється із попередньо звуковий сервер PulseAudio, яка дозволяє змішувати аудіо з декількох додатків разом, призначити аудіо з окремими додатками до конкретної звукової карти, налаштування рівня гучності кожної програми, а також виконувати складні операції на аудіо потоків, таких, як передача Аудіо на інший комп'ютер або зміни зразків форматів і каналів пунктам.
Xorg 7.3

Надається остання версія системи X Window, Xorg 7.3, з упором на краще автоконфігурації з мінімальними конфігураційний файл.

Цей реліз привносить новий дозвіл екрана утиліта, яка дозволяє користувачам динамічно настроїти дозвіл, частоту оновлення та орієнтацію другого монітора. Це буде особливо зручна для користувачів ноутбуків, які підключаються до проектора або зовнішнього монітора.

GNOME-дисплей-properties.png
Нові функції програмного забезпечення
Firefox 3 Beta 5

Firefox 3 Beta 5 є браузером за замовчуванням, привносячи кращу системну інтеграцію, включаючи GTK Кнопки у формі веб-сторінки, уродженець діалог друку GTK, діалоги вибору файлу зображення попереднього перегляду, а також значок тематизації, яка відповідає середовища робочого столу.

Brasero

Brasero CD / DVD програма, яка доповнює CD / DVD у Nautilus функції і замінює Serpentine Audio CD Burning утиліта, що встановлюється за умовчанням.

brasero.png
Коробка передач

GTK версії популярних передач завантаження клієнт приходить в встановленою Ubuntu 8.04 LTS, замінюючи Gnome BitTorrent Downloader.

Передача-gtk.png
Світ Clock Applet

Інтеграція особливостей intlclock аплету, годинники панель GNOME у цій версії може відображати погоду і час в декількох місцях.

Vinagre

Нові Vinagre до віддаленого робочого столу (VNC) клієнт встановлений за замовчуванням, замінивши xvnc4viewer.

Vinagre дозволяє користувачеві переглядати декілька машин одночасно, може автоматично виявити сервери в мережі без необхідності ручного налаштування (через Avahi), а також зможете стежити за частих і улюблених з'єднань.
Неускладнені Firewall

Ubuntu 8.04 LTS реліз включає в себе UFW (Uncomplicated Firewall), новий господар основі міжмережевого екрану, що настроюються за допомогою командного рядка, які покликані зробити керуючу брандмауер простіше для кінцевих користувачів, не заважає мережевих адміністраторів.
Тотем

Totem Movie Player тепер має YouTube плагін, який робить можливим пошук і відтворення відео YouTube прямо, місцевих пошукові засоби для пошуку відеофайлів через Tracker, DVB і підтримку, яка дозволяє дивитися цифрове телемовлення.
Inkscape

Inkscape 0.46, який доступний в репозиторії Всесвіту, є одним з основних оновлення, представляє вбудовану підтримку PDF, надаючи просте, вільне рішення для редагування тексту і графіки в документах PDF. Користувачі оцінять можливості підготувати листівки, плакати та інші документи, зберігати їх у PDF (або, як рідного. SVG) в Inkscape, і відправити їх у друкарню для не залишаючи Ubuntu або навантаження пропрієтарних додатків.
Нова і покращена підтримка
ActiveDirectory інтеграції

Likewise Open став доступний з Всесвіту кодів, дозволяє безшовних інтеграції Ubuntu в рамках активного мережевого каталогу. Користувачі можуть використовувати свої AD параметри для аутентифікації на Ubuntu машини і отримати доступ до будь-якого Kerberized послугами сервера Ubuntu.
ISCSI підтримки

ISCSI ініціатором був повністю інтегрований в ядро, дозволяючи Ubuntu монтувати ISCSI цілей, а блочного пристрою. ISCSI доступні в програмі установки Ubuntu Server, якщо ISCSI = True передається на командний рядок ядра на початку цього процесу.
Захист пам'яті

Додаткова перевірка доступу були додані, так що / Dev / Mem та / Dev / KMEM може використовуватися тільки для доступу до пам'яті пристрою. Ці зміни дозволять захистити систему від руткітів та іншого шкідливого коду.

Нижня 64K системної пам'яті, не тепер за замовчуванням. Це дозволить захиститися від шкідливого коду, націленого на використання помилок ядра для порушення безпеки системи.

Програми, скомпільовані як положення незалежних виконуваних (PIE), тепер розміщуються в пам'яті місцезнаходження непередбачуваним, ускладнюючи порушення безпеки експлуатації.
Підтримка SELinux

На додаток до підтримки AppArmor, Ubuntu 8.04 LTS тепер включає підтримку Security Enhanced Linux (SELinux). Системи безпеки, особливо на високих гарантій ринку, може бути представлена на основі SELinux - ядро функцію, що дозволяє дрібнозернистою обов'язковий контроль доступу (наприклад, тип органів, авторизації на основі ролей). SELinux доступний у репозиторії Всесвіту і може бути встановлений за допомогою пакета "SELinux".
umenu

WinFOSS і вікна відкритими початковими кодами були замінені umenu, простий запуск, який дозволяє користувачеві встановити Ubuntu з Windows за допомогою Wubi, встановити Ubuntu на окремий розділ без внести свій CD-ROM перший завантажувальним пристроєм і дізнатися більше про Ubuntu на www.ubuntu.com веб-сайт.

Віртуалізація

KVM тепер повністю підтримує опції для віртуалізації, і Libvirt і Вірт-менеджера були також інтегровані в Ubuntu, що дозволяє легко створювати гостя і основні засоби адміністрування віртуальних машин прямо з коробки. Вірт-менеджер може бути використаний для управління гостьовими системами на віддаленому сервері.

Ядро також включає virtio, значно поліпшивши продуктивність введення / виводу в гості.
Wubi

Існує новий варіант установки для користувачів Windows. Wubi дозволяє користувачам встановити і видалити Ubuntu як будь-який інший додаток Windows. Він не вимагає спеціального розділу, і не впливає на існуючий завантажувач, однак користувачі можуть спробувати подвійну завантаження майже ідентична повної установки. Wubi працює з фізичними компакт-диску або в автономному режимі, завантажуючи відповідні ISO установку с. Він може бути знайдений в кореневому каталозі компакт-диска як Wubi.exe. Повної установки в спеціальний розділ, як і раніше рекомендується, але Wubi являє собою відмінну можливість спробувати Ubuntu протягом декількох днів і тижнів до виділення спеціальних ресурсів диска.

Установка

Файлові системи в даний час монтується з опцією relatime гору за замовчуванням, для підвищення продуктивності. Детальніше про цю функцію можна ознайомитися на kerneltrap.org.
LTSP

Alternate CD тепер забезпечує швидкий варіант установки сервера LTSP терміналу. Ви можете дізнатися більше про цю функцію на HTTPS: / / help.ubuntu.com / спільноти / Ub ... SPQuickInstall.
Завантаження

Отримайте його, поки гаряче. Перейдіть на сторінку завантаження, щоб отримати Ubuntu 8.04 LTS зараз, або подивитися список інших способів отримати Ubuntu.

Моя система: Wonder's машинного Cewy

Процесор (и):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Материнська плата:
ASUS P5Q Deluxe
ОЗУ:
4 концерту OCZ 1066MHz SLI
Графічна карта (и):
EVGA NVIDIA 8800 Ultra KO
Звукова карта:
бортові
Жорсткий диск (и):
750 концерту Seagate, 32meg кеш
Оптичний привід (и):
3 ASUS DVD письменники, LightScribe
Діло / PSU:
Lian-Li armoursuite PC-P60
Охолодження:
Tuniq Tower
Мережі / Інтернет:
Dual Gigabit LAN портів
Монітор (и):
24 "Dell 2408WFP
Операційна система (и):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Arch Linux
Old 25 квітня 2008, 07:07
Донор групи

Посилання буде зроблено!

http://www.ubuntu.com/news/ubuntu-8.04-lts-desktop

Old 25 квітня 2008, 09:09
Донор групи

Мені дуже шкода незручності я, можливо, заподіяв вам мій пост більш інформативним будь ласка, увагу моє горе
Old 25 квітня 2008, 09:09
Донор групи

Old 25 квітня 2008, 12:25
Член групи

Проблема. Моя драйверів NVIDIA оленяча шкіра робота з ним. Я не знаю, чому, він працював з Ubuntu 7.10, але не 8
Old 26 квітня 2008, 15:39
Модератор групи

Цитата:
Спочатку Написав Mike0001 View Post
Посилання буде зроблено!

http://www.ubuntu.com/news/ubuntu-8.04-lts-desktop
Цитата:
Спочатку Написав Cew27 View Post
Мені дуже шкода незручності я, можливо, заподіяв вам мій пост більш інформативним будь ласка, увагу моє горе
Це насправді досить хороший для нашого SEO мати інформацію повторюється знову тут

Я просто завантажуючи її зараз. Я дуже хотів Ubuntu на даний момент. Побачать, як я ладити з установкою його на ноутбуці.

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Old 27 квітня 2008, 01:59
Донор групи

Я тільки що встановив м'ятою на ноутбуці: D його роботи добре: D Мені потрібно перевстановити Windows, перш ніж я поклав Харді на моєму робочому столі у вигляді вікон дав мені 15 BSOD і відмовився завантаження
Old 27 квітня 2008, 13:11
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав Cew27 View Post
Я тільки що встановив м'ятою на ноутбуці: D його роботи добре: D Мені потрібно перевстановити Windows, перш ніж я поклав Харді на моєму робочому столі у вигляді вікон дав мені 15 BSOD і відмовився завантаження
Отримати Windoze версію GRUB, як страхування!

Old 27 квітня 2008, 15:15
Донор групи

Що ви маєте на увазі Майк? За допомогою програми завантажувача BCD?
Old 28 квітня 2008, 01:51
Донор групи

Ви можете завантажити версію GRUB, яка йде від Windoze меню "Пуск", тому якщо вам необхідно відремонтувати Windoze і ви втратите ваш Linux GRUB ви можете отримати доступ Linux. Ви можете помістити запис на Windoze меню "Пуск" для запуску Linux меню GRUB і один на Linux меню "Пуск", звичайно, отримує вас назад у Windoze один.

Шукайте grub4dos:

HTTPS: / / sourceforge.net/projects/grub4dos

Повірте, рано чи пізно або Linux або Windoze буде відключити інші, якщо не зробите цього!

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Firefox закриття себе в Ubuntu Hardy Rob1 Linux & альтернативних ОС 7 6 травня 2008 12:00
Ubuntu Hardy Heron Cew27 Linux & альтернативних ОС 4 5 березня 2008 01:12
Вперше на Ubuntu MySlowQuietLife Linux & альтернативних ОС 7 27 лютого 2008 00:50
Ubuntu / Mac OS допомогти? slinin0 Linux & альтернативних ОС 2 6 листопада 2007 00:59
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.