![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| и аз имам инсталиран Ubuntu и аз съм като проблеми, аз арго изглеждам към добивам то да се определи правилното решение, че е настроен на 1024 x 784 или нещо такова, че когато аз искам 1280 x 800 Im сигурен, че моите лаптоп може да показва това като бях вървят прозорци на тази резолюция, аз съм с използване на по-борда Intel Graphics ускорител
| |||
| |||
| Забавен! Също като моя! OpenSUSE е по-добре организирани в събиране заедно настройки като това! http://absolutebeginner.wordpress.co...ubuntu-debian/ Опитайте се позволява корен вход, така че може да зарежем sudo, вие ще се научите да използвате Google много!
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Затова канавка sude I thaught беше там за моя собствена защита |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Може би все още нормално влизане с профила си, но след това за поддръжката, която издава на СУ команда, следван от корена на парола, а след това имате администраторски командния прозорец. Алтернативно, стартира втората сесия с графични Admin достъп. В края на краищата, вие изучавате как да стане администратор, а не правиш нещата в Ubuntu пътя!
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Раздел "Екран" Идентификатор "Основен Екран" Устройство "Intel Corporation мобилен 945GM/GMS, 943/940GML Express интегрирана графика контрольор" "Монитор" Generic "Монитор" DefaultDepth 24 Подраздел "Покажи" Режими "1280x800" EndSubSection EndSection Опитайте да редактирате това на Вашите: sudo Кейт / etc/X11/xorg.conf и променете DefaultDepth линии и начини за костюм. В Gnome ли може да се промени, за 1280 x 800 чрез система, предпочитания, че резолюцията на екрана. Има подобен механизъм в KDE.
|
| |||
| |||
| Не мога да го настроите, когато става чрез моя лаптоп, но превключватели назад, когато става чрез външен монитор |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Намерих това, не знам дали това ще помогне: http://ozlabs.org/ ~ ж.к. / Docs / mergefb / Също така ще получите много повече километраж от Ubuntu форуми от тук: http://ubuntuforums.org/index.php
|
| |||
| |||
| Защо ще ви разкаже Newbie Деактивиране sudo? Дайте му шанс да научиш нещо, първо. |
|
| |||
| |||
| Защото много distros не разчитат на sudo но употребата са или корен вход.
|
| |||
| |||
| Кликнете върху Система> Настройки> разделителна способност на екрана след това изберете вашия екран ВЕИ. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Само няколко Ubuntu Въпроси? | KanoakaVirus | Linux & Алтернативни OS | 2 | 30 Март 2009 20:48 |
| Ubuntu по пощата | evilfantasy | Linux & Алтернативни OS | 7 | 30 януари 2009 година 14:37 |
| Linux Ubuntu за Mac, Mac OS X е отишъл? | ashaiba | Linux & Алтернативни OS | 8 | 4 Март 2008 09:30 |
| Нови за Ubuntu | MySlowQuietLife | Linux & Алтернативни OS | 7 | 27 Feb 2008 00:50 |
| Ubuntu / Mac OS Помощ? | slinin0 | Linux & Алтернативни OS | 2 | 6 ноември 2007 00:59 |
| Нишка Инструменти | |
| |