![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i Nainstaloval jsem ubuntu a jsem s problémy, i cant Zdá se, že si ji nastavit správné rozlišení je nastaveno na 1024 x 784 nebo něco takového, když chci, 1280 x 800 im jistý můj notebook můžete zobrazit jako jsem byla spuštěna okna na toto řešení, já jsem pomocí on-palubě akcelerátor Intel grafikou
| |||
| |||
| Legrační! Stejně jako moje! OpenSUSE je lépe organizované ve sběru spolu nastavení takhle! http://absolutebeginner.wordpress.co...ubuntu-debian/ Zkuste umožňující root přihlásit, abyste mohli příkop sudo, naučíte se používat google a lot!
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| proč příkop sude i thaught bylo tam na můj vlastní ochranu |
|
| |||
| |||
| Neznamená to však skutečně ochránit vás jako při použití sudo vám poskytne své vlastní heslo. Řádné root přístup bude vyžadovat ROOT heslo. Ty by se ještě normálně přihlaste s vaším účtem, ale pak pro údržbu byste vydat příkaz SU, následuje ROOT heslo, a pak jste správce příkazové okno. Případně začít druhou grafickou relaci s admin přístup. Koneckonců, vy se učíte, jak se stát admin, než dělat věci, o Ubuntu cestu!
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Citace:
Sekce "Screen" Identifikátor "Default Screen" Zařízení "Intel Corporation Mobile 945GM/GMS, 943/940GML Express Graphics Controller integrovaný" Monitor "Generic Monitor" DefaultDepth 24 Pododdíl "Display" Modes "1280x800" EndSubSection EndSection Zkuste to na tvoje editace: sudo kate / etc/X11/xorg.conf a změnit DefaultDepth módy a tratě, aby vyhovoval. V Gnome jsem mohl změnit na 1280 x 800 prostřednictvím systému preferencí, i když rozlišení obrazovky. Je podobný mechanismus v KDE.
|
| |||
| |||
| lze nastavit i to, když prochází můj notebook, ale když se přepne zpět prochází externím monitoru |
|
| |||
| |||
| Citace:
Nalezeno to nevím, jestli to pomůže: http://ozlabs.org/ ~ JK / docs / mergefb / Rovněž budete mít daleko více najetých kilometrů z Ubuntu fóra, než tady: http://ubuntuforums.org/index.php
|
| |||
| |||
| Proč bych vám vyprávět nováček vypnout sudo? Dejte mu šanci se dozvědět něco dříve. |
|
| |||
| |||
| Protože spousta distros nespoléhají na sudo, ale použít su nebo root přihlásit.
|
| |||
| |||
| Klikněte na Systém> Nastavení> rozlišení obrazovky pak vyberte obrazovce res. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Jen několik Ubuntu Otázky? | KanoakaVirus | Linux & Alternativní OS | 2 | 30. března 2009 20:48 |
| Ubuntu mailem | evilfantasy | Linux & Alternativní OS | 7 | 30. ledna 2009 14:37 |
| Ubuntu Linux na Mac, Mac OS X je pryč? | ashaiba | Linux & Alternativní OS | 8 | 4. březen 2008 09:30 |
| Nové na ubuntu | MySlowQuietLife | Linux & Alternativní OS | 7 | 27. únor 2008 00:50 |
| Ubuntu / Mac OS Help? | slinin0 | Linux & Alternativní OS | 2 | 6. listopadu 2007 00:59 |
| Thread Nástroje | |
| |