![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| καλά έχω εγκαταστήσει ubuntu και έχω προβλήματα, i επίκλιση φαίνεται να το αποκτήσουν για να ρυθμίσετε το σωστό ψήφισμα που να είναι 1024 x 784 ή κάτι τέτοιο, όταν θέλω 1280 x 800 im βέβαιος μου laptop μπορεί να εμφανίσει αυτό που ήμουν λειτουργίας παράθυρα σχετικά με το παρόν ψήφισμα, είμαι χρησιμοποιώντας ένα ενσωματωμένο επιταχυντή γραφικών Intel
| |||
| |||
| Αστείος! Η ίδια με την δική μου! OpenSUSE είναι καλύτερα οργανωμένη στον τομέα της συλλογής μαζί ρυθμίσεις σαν αυτό! http://absolutebeginner.wordpress.co...ubuntu-debian/ Προσπαθήστε να επιτρέπουν root login για να μπορείτε να χαντάκι sudo, θα μάθετε να χρησιμοποιείτε το Google είναι πολλά!
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| γιατί χαντάκι sude i thaught ήταν εκεί για την προστασία της δικής μου |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Μπορείτε ακόμα κανονικά θα συνδεθείτε με το λογαριασμό σας, αλλά στη συνέχεια, για τη συντήρηση που θα εκδώσει το SU εντολή, ακολουθούμενη από ΡΙΖΩΜΑΤΩΔΗ του κωδικού πρόσβασης και, στη συνέχεια, έχετε ένα διαχειριστή εντολή παράθυρο. Εναλλακτικά, ξεκινήστε μια δεύτερη συνεδρία με γραφικά admin πρόσβαση. Μετά από όλα, που μαθαίνετε πώς να γίνετε admin αντί να κάνουμε τα πράγματα με το Ubuntu τρόπο!
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Το τμήμα "Οθόνη" Identifier "Default Screen" Device "Intel Corporation Mobile 945GM/GMS, 943/940GML Express Integrated Graphics Controller" Monitor "Generic Monitor" DefaultDepth 24 Υποτμήμα "Οθόνη" Modes "1280x800" EndSubSection EndSection Δοκιμάστε τα δικά σας σχετικά με την επεξεργασία του: sudo kate / etc/X11/xorg.conf και την αλλαγή των DefaultDepth γραμμές και Τρόποι για να ταιριάζει. Στο Gnome θα μπορούσε να αλλάξει σε 1280 x 800 μέσω του Συστήματος, προτιμήσεων, αν και ανάλυση οθόνης. Υπάρχει ένα παρόμοιο μηχανισμό σε KDE.
|
| |||
| |||
| i μπορεί να είναι, όταν περνάει μου laptop αλλά διακόπτες πίσω όταν διέρχεται μια εξωτερική οθόνη |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Βρέθηκαν αυτό, δεν ξέρω αν αυτό θα βοηθήσει: http://ozlabs.org/ ~ JK / docs / mergefb / Επίσης, θα έχετε πολύ περισσότερο από την χιλιομετρική Ubuntu φόρα από εδώ: http://ubuntuforums.org/index.php
|
| |||
| |||
| Για ποιο λόγο θα πει σε μια newbie να απενεργοποιήσετε sudo; Δώστε του την ευκαιρία να μάθουν κάτι πρώτα. |
|
| |||
| |||
| Επειδή πολλά distros δεν βασίζονται σε χρήση αλλά sudo su ή ένα ριζικό login.
|
| |||
| |||
| Κάντε κλικ στο System> Preferences> Screen ψήφισμα στη συνέχεια επιλέξτε την οθόνη σας res. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μόλις μερικά Ubuntu Ερωτήσεις; | KanoakaVirus | Linux & Εναλλακτικές OS | 2 | 30 Μαρ 2009 20:48 |
| Ubuntu από mail | evilfantasy | Linux & Εναλλακτικές OS | 7 | 30 Ιαν 2009 14:37 |
| Ubuntu Linux σε Mac, Mac OS X έχει πάει; | ashaiba | Linux & Εναλλακτικές OS | 8 | 4η Μαρ 2008 09:30 |
| Νέο σε ubuntu | MySlowQuietLife | Linux & Εναλλακτικές OS | 7 | 27 Φεβ 2008 00:50 |
| Ubuntu / Mac OS Help? | slinin0 | Linux & Εναλλακτικές OS | 2 | 6η Νοε 2007 00:59 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |