![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dobro imam instaliran Ubuntu i ja imati problema, ja licemjerje činiti se da biste dobili Internet to postaviti ispravnu rezolucija je postavljena na 1024 x 784 ili nešto slično kad hoću 1280 x 800 im sigurno moj laptop može prikazati ovo kao što sam bio s prikazivanjem prozore na ovoj rezoluciji, ja sam koristeći na ploči Intel graphics accelerator
| |||
| |||
| Smiješan! Isto kao i moj! OpenSUSE je bolje organizirana u prikupljanju zajedno postavke kao što je ovaj! http://absolutebeginner.wordpress.co...ubuntu-debian/ Pokušajte root login omogućavajući na taj način možete jarku sudo, naučit ćete koristiti google puno!
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| zašto jarku sude i thaught je tamo za svoju zaštitu |
|
| |||
| |||
| To ne stvarno zaštitili vas kao kada koristite sudo upisete svoju vlastitu lozinku. A pravilan root pristup zahtijevao bi ROOT's password. Ti bi i dalje normalno prijavu s Vašeg računa, ali onda za održavanje biste SU izdati naredbu, a slijedili su ROOT lozinku, a zatim imate administratorska naredba prozor. Alternativno, započeti drugu sesiju s grafičkim admin pristup. Uostalom, vi ste učenje kako postati admin nego raditi stvari na Ubuntu način!
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Quote:
Section "Screen" Identifier "Default Screen" Uređaj "Intel Corporation Mobile 945GM/GMS, 943/940GML Express Integrated Graphics Controller" "Monitor" Generic Monitor " DefaultDepth 24 Pododjeljak "Display" Modes "1280x800" EndSubSection EndSection Pokušajte uređuje ovaj tvoj na: sudo Kate / etc/X11/xorg.conf i promijeniti DefaultDepth i načini da odgovaraju linijama. U Gnome sam mogao promijeniti na 1280 x 800 preko System, Preferences, rezolucija ekrana ipak. Tu je sličan mehanizam u KDE.
|
| |||
| |||
| ja mogu postaviti kad prolazi kroz moj laptop, ali kad prebacuje natrag kroz vanjski monitor |
|
| |||
| |||
| Quote:
Pronađeno ovaj, ne znam ako će pomoći: http://ozlabs.org/ ~ JK / docs / mergefb / Također ćete dobiti daleko više kilometraža od Ubuntu forumima nego ovdje: http://ubuntuforums.org/index.php
|
| |||
| |||
| Zašto bi ti reći newbie onemogućivanja sudo? Dajte mu priliku da naučite nešto prvi. |
|
| |||
| |||
| Zbog mnogo distros nemojte se oslanjati na sudo ali su koristili ili root login.
|
| |||
| |||
| Kliknite na System> Preferences> Screen Resolution zatim pokupiti vaš zaslon Res. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Samo nekoliko Ubuntu Pitanja? | KanoakaVirus | Linux OS i alternativna | 2 | 30. ožujak 2009 20:48 |
| Ubuntu poštom | evilfantasy | Linux OS i alternativna | 7 | 30 siječanj 2009 14:37 |
| Linux Ubuntu na Mac, Mac OS X je otišao? | ashaiba | Linux OS i alternativna | 8 | 4. ožujak 2008 09:30 |
| Novi na ubuntu | MySlowQuietLife | Linux OS i alternativna | 7 | 27. veljača 2008 00:50 |
| Ubuntu / Mac OS Help? | slinin0 | Linux OS i alternativna | 2 | 6. studeni 2007 00:59 |
| Thread Tools | |
| |