![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| גם אני התקנתי את Ubuntu ואני נתקל בבעיות, אני צביעות נראה קולט את זה כדי להגדיר את הפתרון הנכון הוא מוגדר 1024 x 784 או משהו כזה כאשר אני רוצה 1280 x 800 IM בטוח הנייד שלי יוכל להציג את זה כפי שאני מפעיל חלונות על החלטה זו, אני משתמש ב-Board אינטל מאיץ גרפי
| |||
| |||
| מצחיק! כמו שלי! OpenSUSE הוא טוב יותר מאורגנים על איסוף יחד הגדרות כמו זה! http://absolutebeginner.wordpress.co...ubuntu-debian/ נסה לאפשר התחברות הבסיס, כך שאתה יכול לנטוש sudo, תלמד להשתמש ב-Google הרבה!
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| למה לנטוש sude אני thaught היה שם לבד הגנה |
|
| |||
| |||
| זה לא ממש כמו להגן עליך כשאתה משתמש SUDO שתספק את הסיסמה. ראוי היה לדרוש גישה שורש שורש של הסיסמה. אתה עדיין יהיה כרגיל התחבר עם החשבון שלך, אבל אז היה לך בעיה תחזוקה su את הפקודה, ולאחר מכן שורש של הסיסמה, ולאחר מכן יש לך מנהל חלון הפקודה. לחלופין, הפעל שניה עם הפעלה גרפית Admin גישה. אחרי הכל, אתה לומד כיצד להפוך של Admin ולא לעשות את הדברים בדרך Ubuntu!
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
סעיף "מסך" מזהה "מסך ברירת מחדל" ההתקנים "Intel Corporation Mobile 945GM/GMS, 943/940GML Express Integrated Graphics Controller" צג "Generic Monitor" DefaultDepth 24 SubSection "תצוגה" מצבי "1280x800" EndSubSection EndSection נסה את זה על עריכת שלך: Kate sudo / etc/X11/xorg.conf ולשנות את מצבי ואת DefaultDepth השורות החליפה. ב-GNOME אני יכול לשנות עד 1280 x 800 באמצעות המערכת, העדפות, למרות רזולוציית מסך. יש מנגנון דומה ב-KDE.
|
| |||
| |||
| אני יכול להגדיר את זה, כאשר עוברים דרך הנייד שלי אבל זה בבוררי בחזרה כאשר עוברים חיצוני לפקח |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
מציאה זה, לא יודע אם זה יעזור: JK http://ozlabs.org/ ~ / Docs / mergefb / כמו כן אתה תקבל הרבה יותר מן המילים Ubuntu הפורומים מ כאן: http://ubuntuforums.org/index.php
|
| |||
| |||
| למה אתה אומר א Newbie להשבית sudo? תן לו הזדמנות ללמוד משהו ראשונים. |
|
| |||
| |||
| בגלל הרבה distros אין להסתמך על sudo su אבל להשתמש או התחברות השורש.
|
| |||
| |||
| לחץ על מערכת> העדפות> רזולוציית מסך ואז לקחת את המסך מיל. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| רק כמה שאלות Ubuntu? | KanoakaVirus | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 2 | 30 מרץ 2009 20:48 |
| Ubuntu בדואר | evilfantasy | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 7 | עד ה -30 בחודש ינואר 2009 14:37 |
| לינוקס Ubuntu על Mac, Mac OS X הוא נעלם? | ashaiba | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 8 | 4th מרץ 2008 09:30 |
| חדש ב Ubuntu | MySlowQuietLife | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 7 | -27 פברואר 2008 00:50 |
| Ubuntu / Mac OS עזרה? | slinin0 | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 2 | 6 נובמבר 2007 00:59 |
| שרשרת כלים | |
| |