![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na aš įdiegėte Ubuntu ir man iškilo problemų, atrodo, i cant get it nustatyti tinkamą rezoliuciją jis yra nustatytas 1024 x 784 ar kažką panašaus, kad jei noriu 1280 x 800 jiems, kad mano nešiojamas kompiuteris gali rodyti, kaip man rodyti langai į šią rezoliuciją, aš naudoju laive Intel graphics accelerator
| |||
| |||
| Juokingas! Toks pat kaip mano! OpenSUSE yra geriau organizuotas rinkimo parametrai taip pat panašaus! http://absolutebeginner.wordpress.co...ubuntu-debian/ Pamėginkite įjungti root prisijungęs, kad būtų galima atsikratyti sudo, jūs išmoksite naudotis "Google" partija!
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| Kodėl griovys sude i thaught ji ten buvo mano pačios apsauga |
|
| |||
| |||
| Tai tikrai ne apsaugoti jus, kai jūs naudojate sudo jūs pateikiate savo slaptažodį. Tinkamai root reikės root slaptažodžio. Jūs vis tiek paprastai prisijunkite su savo sąskaitos, tačiau tada dėl išlaikymo galėtumėte išduoti SU komandą, po root slaptažodį, tada jūs turite administratoriaus valdymo langą. Arba pradėti antrąjį grafinę sesijos administratoriaus teises. Galų gale, kurios jūs mokotės, kaip tapti admin, o ne daryti tai, ko Ubuntu būdu!
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| Citata:
Section "Screen" Identifier "Default Screen" Device "Intel Corporation Mobile 945GM/GMS, 943/940GML Express Integrated Graphics Controller" Monitor "Generic Monitor" DefaultDepth 24 Poskyrio "Ekranas" Modes "1280x800" EndSubSection EndSection Gauta redagavimo šį yours: sudo kate / etc/X11/xorg.conf ir pakeisti DefaultDepth ir režimai linijų kostiumą. GNOME galėčiau pakeisti 1280 x 800 per sistema, nustatymai, Ekrano nors. Yra panašus mechanizmas KDE.
|
| |||
| |||
| galiu nustatyti, kai jis išgyvena mano nešiojamas kompiuteris, tačiau jungikliai atgal, kai kurie sustoja išorinis monitorius |
|
| |||
| |||
| Citata:
Surasta tai, nežinau, ar tai padės: http://ozlabs.org/ ~ jk / docs / mergefb / Taip pat gausite daug daugiau Rida nuo Ubuntu forumus kaip čia: http://ubuntuforums.org/index.php
|
| |||
| |||
| Kodėl jums pasakyti Naujokas išjungti sudo? Suteikite jam galimybę išmokti ką nors pirmas. |
|
| |||
| |||
| Kadangi daug distros negali remtis sudo, bet naudoti su arba root prisijungęs.
|
| |||
| |||
| Spauskite ant System> Preferences> Ekrano tada pasirinkite ekrano skiriamoji geba. |