![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| bine i-au instalat ubuntu şi sunt probleme, i cant pare să-l pentru a seta corect Rezoluţia este setat la 1024 x 784 sau ceva de genul asta, atunci când vreau 1280 x 800 im sigur meu laptop poate afişa acest lucru ca am fost difuzate Windows pe această rezoluţie, sunt utilizaţi un on-board Intel grafică accelerator
| |||
| |||
| Distractiv! La fel ca şi al meu! OpenSUSE este mai bine organizat în colectarea împreună setările ca asta! http://absolutebeginner.wordpress.co...ubuntu-debian/ Încercaţi să permită rădăcină de conectare, astfel încât să puteţi sant sudo, veţi învăţa să folosiţi Google foarte mult!
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| |||
| |||
| de ce sant sude i thaught ce a fost acolo pentru propriul meu de protecţie |
|
| |||
| |||
| Citat:
Aveţi în continuare în mod normal, ar fi de conectare cu contul dvs., dar apoi de întreţinere ar trebui să emită SU comanda, urmat de ROOT parola, apoi aveţi un administrator de comandă fereastra. Alternativ, începe a doua sesiune de grafic cu admin acces. După toate, cum sunt de învăţare pentru a deveni un admin, mai degrabă decât a face lucruri de Ubuntu se poate!
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| |||
| |||
| Citat:
Section "Screen" Identifier "Default Screen" Device "Intel Corporation Mobile 945GM/GMS, 943/940GML Express integrat controler grafic" Monitor "Generic Monitor" DefaultDepth 24 SubSection "Display" Moduri "1280x800" EndSubSection EndSection Încercaţi această editarea pe a ta: sudo kate / etc/X11/xorg.conf şi schimba DefaultDepth Moduri şi linii pentru a se potrivi. În Gnome as putea schimba la 1280 x 800, prin intermediul Sistemului de Preferinţe, rezoluţia ecranului, totuşi. Există un mecanism similar în KDE.
|
| |||
| |||
| Nu pot stabili o atunci când trece prin sistemul meu laptop, dar se schimba înapoi, atunci când trece printr-un monitor extern |
|
| |||
| |||
| Citat:
Găsit asta, nu ştiu dacă-l va ajuta: JK http://ozlabs.org/ ~ / docs / mergefb / De asemenea, veţi obţine mai mult de parcurs de la Ubuntu forums decât aici: http://ubuntuforums.org/index.php
|
| |||
| |||
| De ce ar spune un newbie pentru a dezactiva sudo? Dă-i o şansă de a învăţa ceva mai întâi. |
|
| |||
| |||
| Pentru că o mulţime de distros nu se bazează pe sudo dar utilizaţi su sau o rădăcină de conectare.
|
| |||
| |||
| Faceţi clic pe System> Preferences> Screen Rezolutie apoi alegeţi-vă ecran res. |