![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| добро имам инсталиран Убунту и ја имати проблема, ја лицемјерје чинити се за добити то за поставити исправну резолуција је постављена на 1024 кс 784 или нешто слично кад хоћу 1280 кс 800 им сигурно мој лаптоп може приказати ово као што сам био са приказивањем прозоре на овој резолуцији, ја сам помоћу на плочи Интел грапхицс Аццелератор
| |||
| |||
| Смешан! Исто као и мој! ОпенСУСЕ је боље организована у прикупљању заједно подешавања као што је овај! хттп://абсолутебегиннер.уордпресс.цо...убунту-дебиан/ Покушајте роот логин омогућавајући на тај начин можете јарку судо, научити ћете користити гоогле пуно!
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| зашто јарку суде и тхаугхт је тамо за своју заштиту |
|
| |||
| |||
| То не стварно заштитили вас као када користите судо упишете своју сопствену лозинку. А правилан роот приступ захтевао би РООТ'с пассуорд. Ти би и даље нормално пријаву са Вашег рачуна, али онда за одржавање бисте СУ издати наредбу, а пратили су РООТ лозинку, а затим имате администраторска наредба прозор. Алтернативно, започети другу сесију са графичким админ приступ. Уосталом, ви сте учење како постати админ него радити ствари на Убунту начин!
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Сецтион "Сцреен" Идентифиер "Дефаулт Сцреен" Уређај "Интел Цорпоратион Мобиле 945ГМ/ГМС, 943/940ГМЛ Експресс Интегратед Грапхицс Цонтроллер" "Монитор" Генериц Монитор " ДефаултДептх 24 Пододјељак "Дисплаы" Модес "1280кс800" ЕндСубСецтион ЕндСецтион Покушајте уређује овај твој на: судо Кате / етц/Кс11/ксорг.цонф и променити ДефаултДептх и начини да одговарају линијама. У Гноме сам могао променити на 1280 кс 800 преко Сыстем, Преференцес, резолуција екрана ипак. Ту је сличан механизам у КДЕ.
|
| |||
| |||
| ја могу поставити кад пролази кроз мој лаптоп, али кад пребацује назад кроз спољни монитор |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Пронађено овај, не знам ако ће помоћи: хттп://озлабс.орг/ ~ ЈК / доцс / мергефб / Такође ћете добити далеко више километража од Убунту форумима него овде: хттп://убунтуфорумс.орг/индекс.пхп
|
| |||
| |||
| Зашто би ти рећи неубие онемогућавања за рад судо? Дајте му прилику да стекнете нешто први. |
|
| |||
| |||
| Због много дистрос немојте се ослањати на судо али су користили или роот логин.
|
| |||
| |||
| Кликните на Сыстем> Преференцес> Сцреен Ресолутион затим покупити ваш екран Рес. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Само неколико Убунту Питања? | КаноакаВирус | Линукс ОС и алтернативна | 2 | 30 март 2009 20:48 |
| Убунту поштом | евилфантасы | Линукс ОС и алтернативна | 7 | 30 јануар 2009 14:37 |
| Линукс Убунту на Мац, Мац ОС Кс је отишао? | асхаиба | Линукс ОС и алтернативна | 8 | 4 март 2008 09:30 |
| Нови на убунту | МыСлоуКуиетЛифе | Линукс ОС и алтернативна | 7 | 27 фебруар 2008 00:50 |
| Убунту / Мац ОС Хелп? | слинин0 | Линукс ОС и алтернативна | 2 | 6 новембар 2007 00:59 |
| Тхреад Тоолс | |
| |