![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ну, я встановив Ubuntu і в мене виникли проблеми, я нахиляє здається, що отримати його для встановлення правильного вирішення він встановлений в 1024 x 784 або щось подібне, коли я хочу 1280 x 800 IM впевнена, що мій ноутбук можуть показувати, як я біг вікна на цю резолюцію, я використовую на борту графічний акселератор Intel
| |||
| |||
| Смішний! Те ж, що моє! OpenSUSE краще організовані в зборі разом налаштування, як це! http://absolutebeginner.wordpress.co...ubuntu-debian/ Спробуйте включити кореневого Логін так що ви можете канаву Суду, ви зможете навчитися використовувати Google багато!
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Тому я канаву Суд thaught там було для мого власного захисту |
|
| |||
| |||
| Це не реально захистити вас, коли ви використовуєте SUDO ви надаєте свій пароль. Належного доступу корінних потребують пароля адміністратора. Ви все одно зазвичай Увійти з вашим обліковим записом, а потім для підтримки вам видасть команду SU, а потім за допомогою пароля ROOT, і тоді у вас є вікно адміністратора команди. Крім того, початку другої сесії з графічною доступ з правами адміністратора. В кінці кінців, ви навчаєтесь, як стати адміністратором, а не робити речі так, як Ubuntu!
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Секції "Екран" Identifier "Екран" Пристрій "Intel Corporation мобільних 945GM/GMS, 943/940GML Express Integrated Graphics Controller" Monitor "Generic Monitor" DefaultDepth 24 SubSection "Display" Modes "1280x800" EndSubSection EndSection Спробуйте це на редагуванні вами: Суду Kate / etc/X11/xorg.conf і змінити DefaultDepth та режими рядків у костюмі. У GNOME я міг змінити на 1280 x 800 за допомогою Системи, настройки, дозвіл екрана хоча. Існує аналогічний механізм в KDE.
|
| |||
| |||
| Я можу встановити його під час проходження мого ноутбука, але він переключається назад під час проходження зовнішнього монітора |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Знайдено цього, не знаю, якщо це допоможе: http://ozlabs.org/ ~ JK / Docs / mergefb / Також ви отримуєте набагато більше пробіг від форумах Ubuntu, ніж тут: http://ubuntuforums.org/index.php
|
| |||
| |||
| Чому б вам розповісти новачкам відключити Суду? Дайте йому можливість навчитися чогось в першу чергу. |
|
| |||
| |||
| Тому що багато хто дистрибутиви не покладатися на Суді, але використовувати Су або коренем Логін.
|
| |||
| |||
| Натисніть на Система> Установки> Роздільна здатність потім виберіть ваше дозвіл екрану. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Лише мала частина питань Ubuntu? | KanoakaVirus | Linux & альтернативних ОС | 2 | 30 березня 2009 20:48 |
| Ubuntu поштою | evilfantasy | Linux & альтернативних ОС | 7 | 30 січня 2009 14:37 |
| Ubuntu Linux на Mac, Mac OS X Is Gone? | ashaiba | Linux & альтернативних ОС | 8 | 4 березня 2008 09:30 |
| Вперше на Ubuntu | MySlowQuietLife | Linux & альтернативних ОС | 7 | 27 лютого 2008 00:50 |
| Ubuntu / Mac OS допомогти? | slinin0 | Linux & альтернативних ОС | 2 | 6 листопада 2007 00:59 |
| Різьба Інструменти | |
| |