![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| ok tak jsem se rozhodl pro krok od xp na Ubuntu Linux. im pokouší spustit program s názvem nwisdraper spustit wlan ale mé i cant mi bezdrátový ovladač k práci. jsem se pokoušela dostat to asi 4 dny a jeho získání je bolest. im opravdu není velký fanoušek z okna a já bych chtěla zůstat s linux, ale im tak frustrovaný okamžiku. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Beru to, že používáte výrobci linux řidiče?
| |||
| |||
| i ndiswrapper je předpokládám, co udělat, je učinit okna řidiče kompatibilní s operačním systémem Linux ... pokud im pochopení mého výzkumu správně. ale im nový tak bych mohl velmi dobře být zcela mimo základnu. |
|
| |||
| |||
| Jaký je váš výrobce NIC kartu? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Je možné spustit freeware OS jako je linux ubuntu s průhled | buckweed90 | Linux & Alternativní OS | 5 | 4. prosince 2008 05:51 |
| HP DV9720ea Linux / Ubuntu Ovladače | Hybr! D | Linux & Alternativní OS | 7 | 12. října 2008 16:13 |
| Linux Ubuntu a oživnout | phil66 | Linux & Alternativní OS | 8 | 5. dubna 2008 12:52 |
| Linux Ubuntu problémy | ashaiba | Linux & Alternativní OS | 10 | 3. duben 2008 10:34 |
| Ubuntu Linux na Mac, Mac OS X je pryč? | ashaiba | Linux & Alternativní OS | 8 | 4. březen 2008 09:30 |
| Thread Nástroje | |
| |