![]() |
|
| |||
| |||
| ok, λοιπόν, που μόλις αποφάσισαν να κάνουν το άλμα από xp σε ubuntu linux. im προσπαθείτε να εκτελέσετε ένα πρόγραμμα που ονομάζεται nwisdraper wlan μου να τρέχει αλλά επίκλισης i get my wireless οδηγός για την εργασία. ζητώ να πάρετε αυτό για περίπου 4 μέρες τώρα και την απόκτηση να πόνο. im πραγματικά δεν οπαδός των παραθύρων και θα ήθελα να μείνετε με το linux αλλά im τόσο απογοητευμένοι από τη στιγμή. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θεωρώ ότι είστε οι κατασκευαστές χρησιμοποιώντας linux οδηγός;
| |||
| |||
| καλά τι ndiswrapper υποθέσουμε είναι να κάνουμε είναι να καταστήσει το πρόγραμμα οδήγησης συμβατό με τα Windows το Linux im κατανόηση ... αν μου έρευνα σωστά. αλλά im νέα έτσι θα μπορούσε πολύ καλά να είναι εντελώς εκτός βάσης. |
|
| |||
| |||
| Ποιος είναι ο κατασκευαστής του NIC κάρτα σας; |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Είναι δυνατόν για να εκτελεστεί ένα δωρεάν λειτουργικό σύστημα όπως το linux ubuntu με vista | buckweed90 | Linux & Εναλλακτικές OS | 5 | 4 Δεκ 2008 05:51 |
| HP DV9720ea Linux / Ubuntu Οδηγοί | Hybr! Δ | Linux & Εναλλακτικές OS | 7 | 12 Οκτ 2008 16:13 |
| Ubuntu Linux και ζωογονώ | phil66 | Linux & Εναλλακτικές OS | 8 | 5 Απρ 2008 12:52 |
| Ubuntu Linux προβλήματα | ashaiba | Linux & Εναλλακτικές OS | 10 | 3 Απρ 2008 10:34 |
| Ubuntu Linux σε Mac, Mac OS X έχει πάει; | ashaiba | Linux & Εναλλακτικές OS | 8 | 4η Μαρ 2008 09:30 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |