![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Gerai, kad aš ką tik nusprendė padaryti šuolį nuo XP prie Ubuntu Linux. im bandant paleisti programą "nwisdraper paleisti mano WLAN But I cant get my belaidžio vairuotojo darbo. i have been trying to get this apie 4 dienas dabar ir jo gauti yra skausmas. jiems tikrai nėra didelis gerbėjas langus ir norėčiau likti su Linux, bet jiems tiesiog taip sužlugdytas šiuo metu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš manau, jūs naudojate gamintojų tvarkyklės Linux?
| |||
| |||
| gerai kas ndiswrapper yra manyti, kad padaryti tai padaryti Windows tvarkyklės suderinamos su Linux ... jeigu jiems suprasti savo tyrimų teisingai. but im naujas, kad aš labai gerai gali būti visiškai išjungti bazę. |
|
| |||
| |||
| Koks yra jūsų NIC plokštės gamintojo? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Ar įmanoma paleisti nemokama OS kaip linux ubuntu vista | buckweed90 | Linux & Alternative OS | 5 | Gruodis 4, 2008 05:51 |
| HP DV9720ea Linux / Ubuntu Tvarkyklės | Hybr! D | Linux & Alternative OS | 7 | 12 spalis 2008 16:13 |
| Linux Ubuntu ir pagreitina | phil66 | Linux & Alternative OS | 8 | 5 balandis 2008 12:52 |
| Linux Ubuntu problemos | ashaiba | Linux & Alternative OS | 10 | 3 balandis 2008 10:34 |
| Linux Ubuntu Mac, Mac OS X is gone? | ashaiba | Linux & Alternative OS | 8 | 4 kovas 2008 09:30 |
| Temos įrankiai | |
| |