![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ok tak som sa rozhodol pre krok od xp na Ubuntu Linux. im pokúša spustiť program s názvom nwisdraper spustiť wlan ale mojej i cant mi bezdrôtový ovládač k práci. som sa pokúšala dostať to asi 4 dni a jeho získanie je bolesť. im naozaj nie je veľký fanúšik z okna a já bych chcela zostať s linux, ale im tak frustrovaní okamihu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Beriem to, že používate výrobcovia linux vodiča?
| |||
| |||
| i ndiswrapper je předpokládám, čo urobiť, je urobiť okna vodiča kompatibilný s operačným systémom Linux ... ak im pochopenie môjho výskumu správne. ale im nový tak by som mohol veľmi dobre byť úplne mimo základňu. |
|
| |||
| |||
| Aký je váš výrobca NIC kartu? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Je možné spustiť freeware OS ako je linux ubuntu s priehľad | buckweed90 | Linux & Alternatívne OS | 5 | 4. decembra 2008 05:51 |
| HP DV9720ea Linux / Ubuntu Ovládače | Hybr! D | Linux & Alternatívne OS | 7 | 12. októbra 2008 16:13 |
| Linux Ubuntu a oživnout | phil66 | Linux & Alternatívne OS | 8 | 5. apríla 2008 12:52 |
| Linux Ubuntu problémy | ashaiba | Linux & Alternatívne OS | 10 | 3. apríl 2008 10:34 |
| Ubuntu Linux na Mac, Mac OS X je preč? | ashaiba | Linux & Alternatívne OS | 8 | 4. marec 2008 09:30 |
| Thread Tools | |
| |