μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Linux & Εναλλακτικές OS

Register

Ubuntu είναι φόρτωσης αλλά οθόνη σύνδεσης δεν φόρτωσης

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 6 Ιουν 2009, 19:12
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Ubuntu είναι φόρτωσης αλλά οθόνη σύνδεσης δεν φόρτωσης

Εγκατέστησα το Ubuntu 8,10 που μου Δημοτικής OS και τα Windows XP ως δευτερογενείς OS.
Με την επιλογή των Ubuntu από το μενού του φορτωτή εκκίνησης την εξέλιξη σε μια κενή οθόνη, μετά την εμφάνιση του Ubuntu φόρτωσης οθόνη. Οι δεν ζητά όνομα χρήστη και κωδικό. Δρομέας εμφανίζει σχετικά με την κενή οθόνη και ενεργό. Εγώ προσπάθησα CTRL + ALT + f2.I συνδεδεμένοι με το startx.But δακτυλογραφηθεί είναι που δείχνουν σφάλματα, όπως παρακάτω.

Fatal server error:
Server έχει ήδη δραστηριοποιηθεί για την απεικόνιση 0
Αν αυτό είναι διακομιστής δεν λειτουργεί πλέον, αφαίρεση / tmp / .xo-εμπλοκής και να αρχίσει ξανά.

Άκυρα MIT-MAGIC-COOKIE-1 keygiving πάνω.
xinit: Resource διαθέσιμο προσωρινά (λάθος no11): μπορεί να συνδεθεί με το διακομιστή x

xinit: δεν υπάρχει τέτοια διαδικασία (λάθος NO3): σφάλμα διακομιστή

Παρακαλώ βοηθήστε τι μάνα μου ως νέος χρήστης του ubuntu.Thanks.: Προσευχηθούμε:
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Φόρτωση XP δεν παγώνει ακόμη safemode username / pwd πεδία για να προσπαθήσουμε 2 login jojo Λειτουργικά συστήματα Windows 1 10 Ιουν 2009 04:52
Ubuntu - Δεν Login Screen Βοήθεια muhannad Linux & Εναλλακτικές OS 0 9 Ιουν 2009 19:44
Δεν είναι δυνατή η εύρεση παρελθόν παράθυρα φόρτωσης οθόνη HELP! nukelemon Γενικά Λογισμικό Chat 7 27 Οκτ 2008 05:55
Οθόνη καμπή πράσινο όταν φορτώνει ένα PC game opnight Κάρτες Γραφικών & Monitors 6 16 Αυγ 2008 09:11
Μαύρη οθόνη μετά τη φόρτωση Zen2007 Λειτουργικά συστήματα Windows 8 22 Απρ 2008 16:57
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.