manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Linux OS i alternativna

Register

Ubuntu se učitava no login ekran je ne učitavaju

Reply

Thread Tools
Old 6. lipnja 2009, 19:12
Novi član grupe

Default Ubuntu se učitava no login ekran je ne učitavaju

JA instaliran Ubuntu 8,10 kao moj Primary OS i Windows XP kao sekundarna OS.
Na Ubuntu odabirom iz boot loader menu njegova odlaska na prazan zaslon prikazujući nakon Ubuntu loading ekran. Njegova ne pitajući za korisničko ime i lozinku. Cursor je prikazivanje na prazan ekran i aktivni. Pokušao sam ctrl + alt + f2.I logirati na kucanog startx.But to je prikazano kao što su greške u nastavku.

Fatal error poslužitelj:
Server je već aktivan na zaslonu 0
Ako je to poslužitelj je više ne prikazuju, uklonite / tmp / .xo-lock i započnite ponovno.

Pogrešna MIT-MAGIC-Cookie-1 keygiving gore.
xinit: Resursnog privremeno nedostupan (error no11): nesposoban to povezivanje to poslužitelj x

xinit: nijedan takav proces (error no3): pogreška

Please help što ma kako sam novi korisnik ubuntu.Thanks.: Moli:
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Loading XP freezes safemode čak ni username / pwd probati 2 polja za prijavu jojo Windows Operating Systems 1 10. lipnja 2009 04:52
Ubuntu - Ne Login Screen Pomoć muhannad Linux OS i alternativna 0 9. lipnja 2009 19:44
Ne može dobiti prošlosti Windows loading screen POMOZITE! nukelemon Općenito Software Chat 7 27. listopad 2008 05:55
Screen tokarenje zeleno kada učitava PC igre opnight Graphics Cards & Monitors 6 16. kolovoz 2008 09:11
Crni ekran nakon utovara Zen2007 Windows Operating Systems 8 22. travanj 2008 16:57
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.