mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Linux & Alternative OS

Register

Ubuntu yra pakrovimo o prisijungimo langas yra ne pakrovimo

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 6, 2009, 19:12
Naujas Narys

Default Ubuntu yra pakrovimo o prisijungimo langas yra ne pakrovimo

Įdiegiau Ubuntu 8.10 nes mano pagrindinis OS ir Windows XP kaip Vidurinis OS.
Pasirinkus Ubuntu iš įkrovos meniu savo ketinate tuščią ekraną buvo rodomas Ubuntu loading screen. Jos neprašo vartotojo vardą ir slaptažodį. Žymeklis bus rodomas tuščias ekranas ir aktyvūs. Aš išbandžiau CTRL + ALT + f2.I prisijungęs įvedėte startx.But tai rodo klaidos tokios, kaip nurodyta toliau.

Fatal server error:
Serveris jau aktyvus kalbomis 0
Jei tai serveris nebeveikia, pašalinkite / tmp / .xo-lock ir pradėkite iš naujo.

Negaliojantis MIT-magic-cookie-1 keygiving up.
xinit: Resource laikinai nepasiekiamas (klaida No11): Nepavyko prisijungti prie X serverio

xinit: Nėra tokio proceso (klaida NO3): serverio klaida

Please help, ką daryti, kaip aš ma naujas vartotojas ubuntu.Thanks.: Pray:
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Kraunasi XP pakimba net safemode neturi vardo / pwd laukai pabandyti 2 login jojo Windows "operacinės sistemos 1 Birželis 10, 2009 04:52
Ubuntu - Nr Login Screen Pagalba muhannad Linux & Alternative OS 0 9 birželis 2009 19:44
Negali praeiti langai pakrovimo ekrane HELP! nukelemon BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 7 27 spalis 2008 05:55
Ekrano tekinimo žalia įkeliant PC žaidimas opnight Graphics Cards & Monitoriai 6 Rugpjūtis 16, 2008 09:11
Juodas ekranas po pakrovimo Zen2007 Windows "operacinės sistemos 8 Balandis 22, 2008 16:57
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.