menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Linux & Alternatívne OS

Register

Ubuntu sa načítava ale prihlasovacie obrazovky nie je nakládky

Reply

Thread Tools
Old 6. júna 2009, 19:12
Nový člen skupiny

Default Ubuntu sa načítava ale prihlasovacie obrazovky nie je nakládky

Nainstaloval som Ubuntu 8.10 ako môj primárny OS a Windows XP ako sekundárny OS.
Ubuntu na výber z menu zavadece svojej cesty do prázdnej obrazovky po zobrazenie Ubuntu nakládky obrazovke. Neodošlete svoje užívateľské meno a heslo. Kurzor sa zobrazuje na prázdnu obrazovku a aktívny. Som sa pokúsil ctrl + alt + f2.I prihlásiť na písacom stroji startx.But je zobrazené chyby, ako je nižšie.

Fatálna chyba servera:
Server je už aktívny displej 0
Ak je to server už beží, odebrat / tmp /. Xo-lock a začať znova.

Neplatné MIT-MAGIC-Cookie-1 keygiving hore.
xinit: Resource dočasne nedostupný (chyba no11): Nedá sa pripojiť k X servera

xinit: žiadny takýto proces (chyba NO3): chyba servera

Prosím pomôžte, čo robiť, ako som ma nový používateľ ubuntu.Thanks.: Modliť:
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Načítavam XP zamrzne aj safemode žiadne meno / pwd pole vyskúšať 2 prihlásení JoJo Operačné systémy Windows 1 10. jún 2009 04:52
Ubuntu - č Prihlásiť Pomoc obrazovky muhannad Linux & Alternatívne OS 0 9. jún 2009 19:44
Nemôže dostať cez okná ložnej obrazovka HELP! nukelemon Všeobecné Software Chat 7 27. októbra 2008 05:55
Obrazovka odbočka zelenej pri načítaní PC hry opnight Graphics Cards & Monitory 6 16. augusta 2008 09:11
Čierna obrazovka po naložení Zen2007 Operačné systémy Windows 8 22. apríl 2008 16:57
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.