![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам нова imac Г5 и се изпълнява в момента Mac OS 10,4 тигър. Да бъдеш глупав вероятно изтреби Mac OS и просто трябва Ubuntu и безжична мишка и клавиатура не работи. Аз съм остана в екрана за влизане с замразени показалка, ще пускането на леопард на диска инсталира точно преди да започне нагоре, ще ъпгрейдвате иначе, се отърва от Ubuntu и инсталирате на леопард? Искате ли да изтриете дяла? |
|
| |||
| |||
| Инсталиращата за Mac OS X Leopard трябва да имат опция като "чиста Инсталирай" или "Пълна Инсталирай" напълно чист твърдия си диск и да инсталирате самата над всички съществуващи OS. Между другото, аз използват Ubuntu и не са имали проблеми с него. Аз няма да ви подтиквам да я използвате, ако имате проблеми, но аз предполагам, вината е някъде с теб. Ubuntu 7,10 идва с отлична хардуерна поддръжка и няма причина, поради която трябва да се замразява за чисто нов компютър Mac. |
|
| |||
| |||
| Ashubetta ... Можеше да frased, че малко по-добре ..... Но обратно към Mac. Това е темата на Ubuntu форум за безжична мишка на Apple http://ubuntuforums.org/showthread.p...wireless + мишка Вината не е твоя, allthough Ubuntu е отличен хардуерна поддръжка Apple allways е различно. Проблемът сега е, че вие ще трябва да се свържете на "нормалните" Mac клавиатура да направи nessecary промени. Проблемът изглежда да бъде в рамките на вашия Bluetooth. В противен случай, обувка от CD на Ubuntu и да видим дали правилно разпознава клавиатурата, ако това е така, направи преинсталиране. Надявам се това да помогне, Том |