menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Linux & Alternativní OS

Register

Ubuntu / Mac OS Help?

Reply

Thread Nástroje
Old 26. října 2007, 03:40
Nový člen skupiny

Default Ubuntu / Mac OS Help?

Mám nový iMac G5 a momentálně běží Mac OS 10.4 Tiger. Být hloupý Asi vyhladily Mac OS a jen ubuntu a bezdrátová myš nebo klávesnici nefunguje. Jsem přilepená na přihlašovací obrazovka s mraženými ukazovátko, by uvedení leopard os nainstalovat disk přímo před jeho spuštění budete upgradovat přesto, zbavit ubuntu os a nainstalovat leopard? Nechtěl jsem, aby odstranil oddíly?
Old 5 listopadu 2007, 10:42
Nový člen skupiny

Instalátor pro Mac OS X Leopard by měl mít možnost stejně jako 'čistou instalaci' nebo 'Kompletní instalace' úplně vyčistit pevný disk a nainstalovat sám přes veškeré stávající OS. Na cestě, I use Ubuntu a neměla žádný problém s ním. Nebudu vás ponoukat k použití, pokud máte problémy, ale myslím, že chyba je někde u vás. Ubuntu 7.10 přichází s výbornou podporu hardwaru a není žádný důvod, proč by měla zmrazit na zbrusu nový počítač Mac.
Old 6 listopadu 2007, 00:59
Člen Skupina

Ashubetta ... Mohli jste frased že trochu lépe .....

Ale zpět k Mac.

To je vlákno na ubuntu fórum o bezdrátovou myší Apple

http://ubuntuforums.org/showthread.p...wireless + myš

Tato chyba není tvoje, allthough Ubuntu má výbornou podporu hardwaru Apple allways byla jiná.

Problém nyní máte, je, že budete muset připojit "normální" mac klávesnici, aby se nessecary změny. Problém se zdá být ve vašem bluetooth.

Jinak Ubuntu boot z cd a zjistit, zda je správně rozpozná klávesnici, pokud ano, tak uděláme přeinstalovat.

Hope this helps, Tom
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.