![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω ένα νέο IMAC G5 ήταν ήδη σε εξέλιξη και Mac OS 10.4 Tiger. Είναι μάλλον ανόητο να ξεκληριστούν Mac OS και μόνο έχουν ubuntu και το ποντίκι ή το πληκτρολόγιο δεν λειτουργεί. Είμαι κολλήσει στην οθόνη σύνδεσης με κατεψυγμένα pointer, θα διατίθεται ένα λεοπάρδαλη os εγκαταστήσετε δίσκο δικαίωμα πριν ξεκινήσει, πρόκειται για την αναβάθμιση ούτως ή άλλως, να απαλλαγούμε από ubuntu OS και εγκατάσταση λεοπάρδαλη; Θα έχω να διαγράψετε τα διαμερίσματα; |
|
| |||
| |||
| Το πρόγραμμα εγκατάστασης για Mac OS X Leopard θα πρέπει να έχουν τη δυνατότητα όπως «Καθαριότητα Install" ή "Πλήρης Εγκατάσταση" για να καταργήσετε πλήρως το σκληρό σας δίσκο και την ίδια την εγκατάσταση σε οποιαδήποτε υπάρχουσα OS. Με την ευκαιρία, να χρησιμοποιήσω το Ubuntu και δεν είχαν προβλήματα με αυτό. Δεν θα σας παροτρύνω για να το χρησιμοποιήσει σε περίπτωση που έχετε προβλήματα, αλλά μάλλον το σφάλμα είναι κάπου μαζί σας. Ubuntu 7.10 έρχεται με άριστη υποστήριξη υλικού και δεν υπάρχει λόγος να παγώσει για ένα νέο υπολογιστή Mac. |
|
| |||
| |||
| Ashubetta ... Θα μπορούσατε να είχατε frased ότι λίγο καλύτερη ..... Αλλά πίσω στο Mac. Αυτό είναι ένα νήμα για το ubuntu φόρουμ σχετικά με το ασύρματο ποντίκι της Apple http://ubuntuforums.org/showthread.p...wireless + ποντίκι Το σφάλμα δεν είναι δικό σας, allthough Ubuntu έχει άριστη υποστήριξη υλικού Apple allways ήταν διαφορετική. Το πρόβλημα που έχουμε τώρα είναι ότι θα πρέπει να το συνδέσετε μια "κανονική" πληκτρολόγια Mac να κάνουν την nessecary αλλαγές. Το πρόβλημα φαίνεται να είναι μέσα σας Bluetooth. Διαφορετικά, κάντε επανεκκίνηση από το CD του Ubuntu και δείτε αν αυτό εντοπίζει σωστά το πληκτρολόγιό σας, αν ναι, κάνει επανεγκατάσταση. Hope this helps, Tom |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Χρειάζομαι τη βοήθεια με το Ubuntu Εγκατάσταση | pest79456 | Linux & Εναλλακτικές OS | 6 | 28 Οκτωβρίου 2009 14:26 |
| Μόλις μερικά Ubuntu Ερωτήσεις; | KanoakaVirus | Linux & Εναλλακτικές OS | 2 | 30 Μαρ 2009 20:48 |
| Ubuntu χρειάζονται βοήθεια;;!! | Cew27 | Linux & Εναλλακτικές OS | 9 | 1η Ιουλ 2008 10:57 |
| Ubuntu και Beryl | ashaiba | Linux & Εναλλακτικές OS | 2 | 1η Μαρ 2008 05:25 |
| Νέο σε ubuntu | MySlowQuietLife | Linux & Εναλλακτικές OS | 7 | 27 Φεβ 2008 00:50 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |