![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam novi iMac G5 i je trenutno izvodi Mac OS 10,4 tigar. Budući da sam glup vjerovatno izbrisala iz Mac OS i samo ubuntu ima i bežični miš ili tastatura ne radi. Im 'zaglavi at prijava zaslon sa zamrznutom nišandžija bi stavljanje leopard os pravo instalirati disk prije nego što počne gore, idući za nadogradnju anyway, dobili osloboditi od Ubuntu OS i instalirati leoparda? Biste li za brisanje particije? |
|
| |||
| |||
| Instalacijski program za Mac OS X Leopard trebala bi imati opciju poput 'Clean Install' ili 'Complete Install' kako bi se u potpunosti očistiti hard disk i sama instalirati preko bilo koje postojece OS. Po putu, ja koristiti Ubuntu i imali nikakvih problema s njim. Neću vas potaknuti da ga koristiti ako imate problema, ali mislim na kriv je negdje sa tobom. 7,10 Ubuntu dolazi sa odličnim hardversku podršku i ne postoji razlog zašto je trebala zamrznuti na potpuno novi Mac računalu. |
|
| |||
| |||
| Ashubetta ... Mogli biste imati frased da malo bolje ..... Ali natrag na Mac. Ovo je thread na ubuntu forum o bežični miš od jabuka http://ubuntuforums.org/showthread.p...wireless + miš The fault nije vaš, allthough Ubuntu je odličan hardverske podrške Apple je uvijek drukčiji. Problem ti je u tome što sada imate za spajanje "normalnog" Mac tipkovnici kako bi nessecary promjene. Problem je, čini se da se unutar vašeg Bluetooth. Inače, od boot Ubuntu CD i vidjeti ako je pravilno detektira tipkovnici, ako je tako, napraviti reinstalirati. Nadam se ovo pomaže, Tom |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Trebam pomoć sa Ubuntu Install | pest79456 | Linux OS i alternativna | 6 | 28 listopad 2009 14:26 |
| Samo nekoliko Ubuntu Pitanja? | KanoakaVirus | Linux OS i alternativna | 2 | 30. ožujak 2009 20:48 |
| Ubuntu je potrebna pomoć?! | Cew27 | Linux OS i alternativna | 9 | 1. srpnja 2008 10:57 |
| Ubuntu i berila | ashaiba | Linux OS i alternativna | 2 | 1. ožujak 2008 05:25 |
| Novi na ubuntu | MySlowQuietLife | Linux OS i alternativna | 7 | 27. veljača 2008 00:50 |
| Thread Tools | |
| |